Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
19ilonka87 wrote:Melduję się po prenatalnych, z obrazu usg wszystko ok za 2 tygodnie wyniki testu z krwi
Widzę ze jestesmy w tym samym tc co do dniateż w pn bylam na prenatalnych, wszystko ok i dzieciak mial już 5.85 cm
o teście PAPA mi nie mowiono. A Tobie? Czy sama chciałaś?
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Ja mam w końcu dostęp do neta więc melduję, że u mnie też wsio ok po prenatalnych (tzn.po usg, bo na wynik krwi jeszcze czekam)
Mały/a ma 68mm i jest o 3 dni straszy niż z terminu okresu:)
ComeToMeBaby, 19ilonka87 lubią tę wiadomość
-
A u nas już ciąża donoszona i odstawiamy leki... luteiny nospy i asparginy:)
Klopsik ma 2800 g wiec nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na niego heh)
Ewka co tam u was??pszczółka p, lipa, Lonia, Bydgoszczanka, ComeToMeBaby, 19ilonka87, Anatolka, ewlinaaa85, migot_ka, Serducho lubią tę wiadomość
-
Serducho wrote:Widzę ze jestesmy w tym samym tc co do dnia
też w pn bylam na prenatalnych, wszystko ok i dzieciak mial już 5.85 cm
o teście PAPA mi nie mowiono. A Tobie? Czy sama chciałaś?
Jestem właśnie po wizycie wg USG równy 13 tydzień 67mm
-
ComeToMeBaby wrote:Vanili
No to teraz luzik -
W czwartek byłam. Powiedział, że wszystko jest ok, ciąża donoszona i teraz to wszystko się może zdarzyć
Jutro widzę się z położna ktora ma mi towarzyszyć podczas porodu.Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Boshe, boshe, wątek nam umarł. Czy tu już się nikt nie stara? Wszystkie w cionżach już som?
Vanili, jak to jest z tymi położnymi? Moja koleżanka też się umawiała z jakąś położną (no, w innym mieście, więc mi to nic nie daje), biorą "co łaska", jak akurat ta wybrana nie ma dyżuru to rodzącą przekazuje pod opiekę innej. Ale niby oficjalnie w szpitalach taki proceder jest zabroniony. Ja z nikim jeszcze o tym nie rozmawiałam, nie wiem do kogo uderzyć i czy w ogóle to ma sens. Jak to ogarnąć? Prowadzę ciążę w poradni gin w szpitalu w którym chcę rodzić, ciekawe czy jak zapytam o to gina to mi kogoś wskaże czy powie: tego się tu nie praktykuje... Pomijając fakt, ze ja z nim w ogóle jeszcze o porodzie nie rozmawiałam hyhyh jeszcze mam czas na te stresy
Za tydzień we wtorek wizyta na nfz, a dzień później idziemy z mężem prywatnie na usg 3d/4d zobaczyć malucha- już nie mogę się doczekać
Co tam u was dziewczyny? Za kogo i za co teraz trzymać kciuki?Anatolka lubi tę wiadomość
-
Choć ja nie z tego wątku chętnie przyjmę wszystkie kciuki;) dzisiaj 4 dpt i zaczynam się stresować
lipa, Lonia lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
ComeToMeBaby wrote:Boshe, boshe, wątek nam umarł. Czy tu już się nikt nie stara? Wszystkie w cionżach już som?
Ale ja bede przed koncem sierpnia. Dzis zaczelam brac estrofem,.w przyszla srode usg.szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Lonia, 19ilonka87 lubią tę wiadomość
-
Lipa powodzenia
lipa lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
nick nieaktualny
-
natty85 wrote:Choć ja nie z tego wątku chętnie przyjmę wszystkie kciuki;) dzisiaj 4 dpt i zaczynam się stresować
Idź się dziewczyno gdzieś wyczilałtuj
Kiedy robisz betę? W jakiej klinice był transfer?natty85 lubi tę wiadomość
-
Gameta Rzgów. Betę chcę zrobić 8 dpt. Stresuje się bo to mój 3 transfer.Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny