Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka, dzięki za wyjaśnienie. Zgłębię temat.
Graśka, to rzeczywiście... Życzę magicznego centymetra, ja się prawie swojego nie doczekałam ale w ostatniej chwili się udało, warto było
Ewelina, powodzenia! Oby wszystko poszło bez przeszkód.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Objawy objawom nierówne. Są też objawy urojone więc nie radzę się tym sugerować. Po transferach uważnie wsłuchujemy się w swoje organizmy, można od tego zwariować. Beta prawdę ci powie, powodzenia!
ComeToMeBaby, ewe1984 lubią tę wiadomość
-
Kometa dokładnie tak jak Anatolka napisala.
Ja pytałam po znajomych, ale tez u mojego gina.
U nas jest tak, że położna ma byc z tego szpitala w którym rodzisz. Ja się spotkałam z ta która była wolna jeszcze w moim terminie. Dobre sa rozchwytywane. Temat ogarnialam na początku czerwca.
Na moje pytanie co jeśli się zacznie a ona nie będzie mogła lub będzie miała inny porod -mam się nie martwić bo wszystko zalatwi tak by było ok. No trochę mnie to martwi bo babka mi pasuje, uspokaja iwwzbudza zaufanie wiec nie wyobrażam sobie by była jakaś inna jej kumpela.
W każdym bądź razie pierwsze spotkanie trwalo ponad godzinę i bylo na sali porodowej. Wszystko pokazala i opowiedziala. Owszem jest zafiksowana na rodzeniu sn ale twierdzi, że jesli cos to mogę trafic na cc. Nie sądzę ze to jest takie proste no ale. ..
Po wczorajszym badaniu jeszcze trochę poczekam na Wojciecha bo szyjka ma 5cm jest zakrecona i niedojrzala... wiec dostalismy zalecenie na... zabawy dla doroslych :p hyhy
U mnie w mieście taka extra położna to wydatek 1000 PLN.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
W końcu jakieś nowe posty, bo co chciałam Was poczytać to nic się nie działo.
Graśka współczuję przeżyć, ważne że teraz czas na kolejne podejście.
Vanili, Kometa dużo spokoju życzę, no i udanych rozwiązań
Lipa powodzeniasuper że masz tak pozytywne nastawienie
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Moja Zojcia dzisiaj przyszła na świat
Ma 53 cm i waży 3550. No i jest super zdrowym dzidziusiem♥
OMG!!! Tero jo...ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Moja Zojcia dzisiaj przyszła na świat
Ma 53 cm i waży 3550. No i jest super zdrowym dzidziusiemhyhy jak poszło, jak ty się czujesz?
Gratuluję serdecznie! Niech Zojka nadal w zdrowiu rośnie jak na drożdżach i sprawia rodzicom wiele radości.
Kurczę, lista porodowa nam się skraca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 09:40
-
Vanili wrote:OMG!!! Tero jo...
ale możesz powoli
P.s. Dzięki za info. Drogie te położne jednak. Moja koleżanka, ta o której wspomniałam dała 300zl a twierdziła że i 200 by wystarczyło. No, małe miasteczko, pewnie ceny też inne. I to było bardziej załatwiane chyba między nią a tą położną, z pominięciem szpitala. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny byłam dziś na badaniach prenatalnych. Maluszki mają się dobrze jeden mierzy 70.4mm a drugi 66.1. Termin porodu troszkę mi się przyspieszył bo datują go na 20 lutego. Za tydzień idę po wyniki krwi ale wszystko wskazuje na to że dzieciom nie grożą żadne wady genetyczne.
Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ewlinaaa proszę bardzo - pyk! i poszło.
ja po prostu nie wierzę, że może być ciągle źle. zawsze dostawałam to, co chcę. Mi się nie odmawiai wydrę to dziecko losowi, choćbym się miała za%^&*%$^$$
ewlinaaa85, natty85, Lonia, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa wrote:Ewlinaaa proszę bardzo - pyk! i poszło.
ja po prostu nie wierzę, że może być ciągle źle. zawsze dostawałam to, co chcę. Mi się nie odmawiai wydrę to dziecko losowi, choćbym się miała za%^&*%$^$$
u mnie na odwrót ja już przestałam wierzyć , że będzie dobrze. Nie bardzo mam ochotę i siłę na kolejną porażkę. -
nick nieaktualnylipa wrote:Ewelina przeciez czeka na ciebie jeszcze 4 maluchy. Na pewno którys jest ci przeznaczony.
Wogole jaki plan na ciebie ma Chrostek?
Będziesz szła w immunologie?
Trochę masz inną sytuację niż ja, bo przynajmniej co się u ciebie zadziało.
Chrostek kazał na razie czekać aż moje endometrium się zregeneruje po zabiegu.
Na razie w sumie czekamy na usg jeżeli wszystko będzie ok to w październiku mogę startować.
O immunologi nic nie pisał, ale będę z nim rozmawiała we wrześniu jak się umówię na wizytę wtedy dopiero wszystko obgadamy.