Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Oglądam przyjaciół na okrągło, ale chyba ten fragment przegapiłam...
Za papryczke jednak podziękuję. Mam z nia zle wspomnienia - robiłam wtedy salatke San Fran czy jakos tak J. Oliviera. On dodał chyba ze dwie, ja tylko spróbowałam kawałek ale i tak mialam cały wieczór zje.... -
Ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone mamy
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:Oglądam przyjaciół na okrągło, ale chyba ten fragment przegapiłam...
Za papryczke jednak podziękuję. Mam z nia zle wspomnienia - robiłam wtedy salatke San Fran czy jakos tak J. Oliviera. On dodał chyba ze dwie, ja tylko spróbowałam kawałek ale i tak mialam cały wieczór zje....
Bylo, bylo.
Tez ogladam.w kolko na comedy central
-
Graśka, ja doszłam do pięciu estrofemów dziennie.
Piłam wino czerwone wytrawne, łykałam jakąś witaminę, to chyba e była, jadłam orzechy. Myślę że niewiele to dało, no ale jednak się udało dobić do tego magicznego centymetra...
Trzymam kciuki.
Jeśli nie uda się tak to dr będzie próbował na naturalnym cyklu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Lipa a tak z innej beczki
Ty nie badałaś tego zespołu antyfofolipidowego przepisał Ci Chrostek te clexane czy jednak go nie bierzesz?
W razie pozytywnego testu, pierwsze co, lecę na to badanie i w razie w zaczynam się kłóć.Anatolka lubi tę wiadomość
-
Lipa mocno trzymam kciuki za jutro!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:05
lipa lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:Dziewczyny nie wytrzymalam i pojechalam wieczorem na bete. Wlasnie odczytalam wynik. Oczywiscie <1,20.
Nie wiem jyz k*rwa co jest ze mna nie tak. Idealne endometrium, idealny zarodek, scratching, AH. Wszystko na niclipa lubi tę wiadomość
-
Lipa, tak mi przykro
7 dni minęło, więc już coś na pewno powinno ruszyć, ale myślę że dr jeszcze każe Ci czekać z odstawieniem leków. Najważniejsze, że masz mrozaki. Nie zawsze najlepsza blastka daje ciążę. Nie raz były przypadki, że dziewczyny z 5aa nie zachodziły, a o wiele słabsze dawały ciążę.