Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
szurusiowa wrote:Życie to suka. Wczoraj dr zaproponował zapłodnienie wszystkich komórek... A dziś się okazało że z 14stu do zapłodnienia nadawało się tylko 5 i powstały tylko 3 zarodki. A czy coś dotrwa w ogóle do transferu to ch... wie.
Cholera.... jak na zlosc. No ale sa trzy, wiec skupiamy sie na nich. A nie myslalas o transferze wczesniej niz w 5. dobie? -
lipa wrote:Cholera.... jak na zlosc. No ale sa trzy, wiec skupiamy sie na nich. A nie myslalas o transferze wczesniej niz w 5. dobie?
-
szurusiowa wrote:Życie to suka. Wczoraj dr zaproponował zapłodnienie wszystkich komórek... A dziś się okazało że z 14stu do zapłodnienia nadawało się tylko 5 i powstały tylko 3 zarodki. A czy coś dotrwa w ogóle do transferu to ch... wie.
Szurusiowa bądź dobrej myśli u mnie przy ostatniej procedurze też miałam tylko 3 zapłodnione komórki i do transferu przetrwały wszystkie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 20:24
lipa, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:Życie to suka. Wczoraj dr zaproponował zapłodnienie wszystkich komórek... A dziś się okazało że z 14stu do zapłodnienia nadawało się tylko 5 i powstały tylko 3 zarodki. A czy coś dotrwa w ogóle do transferu to ch... wie.
-
lipa wrote:Szurusiowa dawaj znac, jak bedzie sytuacja postepowac. Chociaz pewnie jesli wszystko bedzie ok, to beda dzwonic dzien przed transferem?
lipa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Sorry lipa ze jestem pipą i nie zapytałam nawet jak Ty się czujesz. Jak się macie?
Wez przestan, nie jestes pipaja sie czuje nijak, jestem nieprzytomna z czekania.
dzwon, tez bym nie wytrzymala.
Bralas jakies suplementy przed procedura?
Czym bylas stymulowana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 11:38
-
150j menopur i 150j puregon. Ja mam w jajniku 8cm torbiel endo która jest nie do usunięcia bez jajnika i ona niszczy mi korę jajnika a co za tym idzie pęcherzyki. Ale z tego wszystkiego wczoraj nie przyswoilam co mówiła embriolog czy reszta pęcherzyków była niedojrzala czy zdegenerowana. Dowiem się na wizycie co poszło nie tak bo ewidentnie coś poszło nie tak... Dr mówił że będzie lepiej niż przy pierwszej procedurze, a jest gorzej o wiele...
-
No wlasnie, bo to jednak istotne, czy byly niedojrzale czy zlej jakosci. Ciekawa jestem co na to wszystko Chrostek. Tak czy tak narazie nic nie zrobisz. Trzeba liczyc na te 3 zarodki. A tak naprawde przeciez chodzi o ten jeden wlasciwy...
a po punkcji wogole jak sie czujesz? 14 komorek na jeden jajnik to duzo, troche cie pokluli. Masz bole? Albo jakies objawy hiperkowe? -
Szurusiowa, czekam z Tobą, dawaj znać.
Lipa, ty się musisz czymś zająć dziewczyno żeby nie zwariowaćhyhy
Vanili, trzymasz się jeszcze?
Ja byłam dziś we filharmonii na koncercie dla ciężarówek i maluszków. Ależ było fajnie. Dosyć sporo osób, mamy, tatuśki, dzieciaczki, ciężarówki... Fajnie grali, skocznie, rytmicznie, były gry dla maluchów, rymowanki i takie tam. Na końcu było wspólne tańczenie na dywanie, a muzycy wchodzili w tłum z instrumentami i grali do dzieci. Potem jeszcze dzieci mogły podotykać instrumentów, uderzyć w trójkąt czy cymbałki. Bardzo fajnie i na luzie. Ja siedziałam, leżałam i klepałam się po brzuchuzajęcia na kolorowym dywanie, na poduchach, na bosaka
chyba się młodemu podobało bo nawet reagował. Trwało to 40 minut. Fajne są teraz zajęcia dla takich szkrabów, jakbyście miały okazję skorzystać to polecam
Vanili lubi tę wiadomość
-
Byłam na USG w 9dc i moje endo ma tylko 6,2 mm, wiedziałam że nie będzie rewelacji ale myślałam że będzie lepiej. Kometa, ty chyba też długo brałaś estrofem z tego co pamiętam. Na jaką dawkę ci zwiększył po piwerszym USG?
Ja przez 4 pierwsze dni brałam po 2 tabletki dziennie a teraz 3 dziennie.
Szurusiowa, trzymam kciuki aby wszystkie 3 się ładnie rozwijały.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Lipa cały czas trzymam mocno kciuki
Szurusiowa będzie dobrze! zostały 3 siłacze
Kometa, fajna sprawa też bym chętnie poszła
Graśka ja w tym dc miałam podobne endo, brałam końskie dawki estrofemu, dziennie doszłam bodajże do 8 tabletek i efekt końcowy jest w suwaczku
Vanili jak sytuacja?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Skubany trzyma się matki jak rzep... Póki co nic go nie rusza...
ani spacer ani sprzątanie ani zakupy w auchanie a co tam się bede ograniczac do sklepiku osiedlowego... nawet figle-migle z mężem nie dały rady.
Nie wiem, co mnie bardziej męczy czy to czekanie i niewiadoma, czy te ciągłe telefony od rodziny z pytaniem "czy to już? !" i "jak tam?" Czy to ze juz się nie da siedzieć jak człowiek bo bebzol przeszkadza. ..
Niestety, która zjadła już swój popcorn, to musi się zaopatrzyć w nowy :pLonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość