Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:o ty mendo ty.
co tak cichaczem siedzisz i sie nie chwalisz?
ile jajeczek, jakie rokowania, jakim protokolem szlas?ewlinaaa85, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:no to mamy zajęcie na sobotę, trzymanie kciuków.
a i pisałaś ostatnio ze luzy w klinice heh miałaś szczęście akurat bo ja byłam w poniedziałek, we wtorek i dziś i co prawda byłam dopoludnia ale wszystkie krzesła pozajmowane, dzis opóźnienia 1,5 godz, a pierwsze wolne terminy dla nowych par na początek października hyhy
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Ja tam wolę żebyś gadala do swojego brzucha hehe a nie klopotala się trzymaniem kciukow
a i pisałaś ostatnio ze luzy w klinice heh miałaś szczęście akurat bo ja byłam w poniedziałek, we wtorek i dziś i co prawda byłam dopoludnia ale wszystkie krzesła pozajmowane, dzis opóźnienia 1,5 godz, a pierwsze wolne terminy dla nowych par na początek października hyhy
hmm, no wiesz, może dla Hrabiny z Podkarpacia rozgonili towarzystwo, żeby transfer odbył się w kameralnym i doborowym gronie
wczoraj pół nocy gadałam do "Janka" jaki ten świat jest piekny, kto tu na niego czeka, ile mu rzeczy chce pokazać, mam nadzieję, że przekonałam skurczybyka.
szurusiowa, ewlinaaa85, Lonia, Anatolka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa wrote:weźcie się coś ożywcie, nudzi mi się, gadam do brzucha...
Ja to bym się ożywiła, ale zbytnio nie mam o czym gadać cały czas stoję w miejscu i nie wiem kiedy ruszę
Ale trzymam za was kobity kciuki
Ania co u Ciebie? Gdzie uciekłaś? -
lipa wrote:Ewelina niech organizm odpocznie. I głowa.
Bejbiś no to super, w końcu zacznie się tu znowu dziać.
ja to mam objawy okresowe, ból brzucha i cycków.
no mysle ze jak sie juz zacznie dziac to juz tak do 9 miesiaca u kazdejhehe
lipa lubi tę wiadomość
XXXXXXXXXXXX -
nick nieaktualny
-
szurusiowa wrote:Wiem pipa jestem jakby to ewelina powiedziała hyhy ale właśnie się chwalem jak już jest czym hehe. Protokół długi jak za pierwszym razem , rokowania lepsze jak ostatnio, jojków takich sensownych z 11 chyba ale ja mam tylko jeden jajcor więc w rekordy nie idę i Cię nie pobije hehe.
ewlinaaa85, lipa, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Lipa, Szurusiowa, napiszcie kiedy beta i transfer, to uzupełnię kalendarz. Trzymam kciuki za powodzenie. Janek na pewno dał się namówić i już się ładnie wgryza w endo:)
Vanili, jak tam u Ciebie? Any news?
U mnie wszystko ok i bardzo dobrze, bo zbliżają się aktywne dni - w weekend mam 2 wesela, a potem wyjazd służbowy. 8.09 idę do gina prywatnego i mam już nadzieję na poznanie płciVanili, Lonia, lipa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Nooo u nas cisza... we wtorek jak leżałam pod ktg mlodemu po skurczu trochę tetno spadło
ale generalnie w calym godzinnym zapisie byl tylko ten jeden skurcz. Wieczorem byliśmy znowu zeby skontrolować ten poranny wyskok i tu cisza... tez jeden skurcz i to znacznie slabszy.
Maly juz się chyba pcha bo zauwazam można powiedzieć że z godziny na godzinę ze coraz gorzej mi się chodzi i czuję go juz prawie między nogami hehe. Nie sądziłam, że to tak się dziejeze tak to czuć.
Nasz doktorek właśnie skończył dyżur na porodowce wiec teraz czekam do następnego tygodnia hehe a tak serio to już mam dość tego wsluchiwania się w organizm. Strach z domu wyjsc żeby się gdzieś po drodze nie zalać wodą po kostki heheSuomi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki! Powiedzcie mi czy Artvimed pracuje tez w niedziele bo na ich stronie jest tylko sobota a wczesniej wiem ze w niedziele klinika byla czynna . Bo mi wypada 11dc w niedziele i wole miec usg w 11 bo od razu mam ustalany tranfer bo moje endometrium ma 10 a w 10dc jeszcze nie i musze drugi raz jechac na podglad.XXXXXXXXXXXX