WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na niedziele to tylko zabiegi. Na usg Cie nie zapiszą.

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Na niedziele to tylko zabiegi. Na usg Cie nie zapiszą.

aha, to w takim razie musze w sobote :)

XXXXXXXXXXXX
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    haha :)
    Ja to bym się ożywiła, ale zbytnio nie mam o czym gadać cały czas stoję w miejscu i nie wiem kiedy ruszę :P
    Ale trzymam za was kobity kciuki

Ania co u Ciebie? Gdzie uciekłaś?
    Ja podczytuje z krzaczorow bo tez nie mam o czym pisac, noi tez musze sie odciac od tematu ciazy bo zle znosze to ze nie wiem kiedy wroce po ostatni zarodek. Staram sie skupic na diecie, aktywnosci fizycznej, moze w kwesti wagi chociaz w polowie dopne swego noi ta cholerna Insulina spadnie .
    Trzymam za wszystkie mocne kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 16:24

Lonia, lipa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa spisz juz? Czy myslisz o jutrze?

szurusiowa lubi tę wiadomość

age.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilii toz to rzeczywiscie moze nastapic w kazdej chwili!
    Ale tu bedzie emocji wkrotce....

Vanili lubi tę wiadomość

age.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    Szurusiowa spisz juz? Czy myslisz o jutrze?
    Hehe nie śpiem :p oglądam kuchenne rewolucje i staram się nie myśleć w ogóle :P a Wy jak tam?

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Hehe nie śpiem :p oglądam kuchenne rewolucje i staram się nie myśleć w ogóle :P a Wy jak tam?

Tez ogladalam kuchenne rewolucje :-) a teraz jakas glupia komedie. A zaraz chyba zamowie paczke testow na allegro...

age.png
  • Vanili Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    Vanilii toz to rzeczywiscie moze nastapic w kazdej chwili!
    Ale tu bedzie emocji wkrotce....
    Dokładnie. .. a sobota coraz bliżej aczkolwiek dzisiaj godzina ktg i cisza.
    Młodzieniec mnie tylko porządnie zmolestowal. Cały dzień się ruszal i wiercil ale po 18 dostał takiego powera ze nie wiem skąd. Zaczynam się bać żeby takich nawyków nie miał poza brzuchem. Jest prawie północ a on nadal wygibasy robi. Brzuch napiety do granic a w nim on szalejacy.

Pod ktg tak się ruszal ze dostal czkawki. Fajnie bylo to słyszeć:) Będę zapewne za tym brzuszkiem tęsknić ale też chętnie wrócę do swojego ciała i sprawności.
    Życzę Wam wszystkim staraczkom żeby się udało i żeby każda z was mogła to poczuć na własnej skórze ;) Wierzę, że tak będzie :)

pszczółka p, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny - jestem tu nowa, w sob. mam pierwszy transfer w Artvimedzie -macie jakieś rady, uwagi. Lecze się u dr Ch . Czy Wy też mialyscie mrożone zarodki dopiero w 7 dobie ? Dzisiaj się o tym dowiedziałam od Embriologa i stresuje się tym.

Niepłodność idiopatyczna,
    2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiu miłego spanka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    83HOPE wrote:
    Cześć Dziewczyny - jestem tu nowa, w sob. mam pierwszy transfer w Artvimedzie -macie jakieś rady, uwagi. Lecze się u dr Ch . Czy Wy też mialyscie mrożone zarodki dopiero w 7 dobie ? Dzisiaj się o tym dowiedziałam od Embriologa i stresuje się tym.
    Ja przy pierwszej procedurze miałam mrożone w 6 dobie.
    Co da rad i uwag: Nie stresuj się stres Ci nie pomoże. Powodzenia

• lipa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa pewnie wlasnie smacznie spi....

age.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    szurusiowa pewnie wlasnie smacznie spi....
    Nom prawie trafiłaś heh. Leżę już w domu. Udało się pobrać 14 kumulusów, a jakiej jakości i co z tego wyjdzie to zobaczę jutro ;)

lipa, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Nom prawie trafiłaś heh. Leżę już w domu. Udało się pobrać 14 kumulusów, a jakiej jakości i co z tego wyjdzie to zobaczę jutro ;)

super wynik! No to niech sie seksza teraz

age.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa, kciuki zaciskam!

Ania - powodzenia z kilogramami i powrotu powera <3

Vanili - czyli musisz przetrwać weekend żeby trafić znów na swojego doktorka? To zaciskaj kolana, zaciskaj ;-) a czy odpowiedzieli ci coś w sprawie umowy?

A propos czucia to jak dziś sobie siedziałam i młody mnie kopnął w górze brzucha to aż w cycku poczułam hyhy taka sytuacja... A teraz pastwi się nad moją szyjką. Chociaż nie - to całe spojenie łonowe mnie boli. Położyłam się i leżę z poduszką pod biodrami. Jest nieźle dopóki nie przychodzi mi do głowy wstać... Chyba zamówię dziś u męża masaż krocza :-P

szurusiowa, Vanili lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • 19ilonka87 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa daj znać ile się zapłodniło trzymam kciuki ! Lipa kiedy testujesz?

III 2014 - 8tc; XII 2014 - ciąża biochemiczna; X 2015 IVF; XII 2015 transfer; I 2016 IVF transfer 2 zarodków c. biochemiczna; V 2016 IVF
    ckaivfxmnzhi9kva.png
  • Vanili Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Szurusiowa, kciuki zaciskam!

Ania - powodzenia z kilogramami i powrotu powera <3

Vanili - czyli musisz przetrwać weekend żeby trafić znów na swojego doktorka? To zaciskaj kolana, zaciskaj ;-) a czy odpowiedzieli ci coś w sprawie umowy?

A propos czucia to jak dziś sobie siedziałam i młody mnie kopnął w górze brzucha to aż w cycku poczułam hyhy taka sytuacja... A teraz pastwi się nad moją szyjką. Chociaż nie - to całe spojenie łonowe mnie boli. Położyłam się i leżę z poduszką pod biodrami. Jest nieźle dopóki nie przychodzi mi do głowy wstać... Chyba zamówię dziś u męża masaż krocza :-P
    Poczekaj, poczekaj az zacznie się w kanal wstawiac. Ja od wczoraj ledwo siedzę bo najnormalniej czuję go juz poniżej linii bikini. Głupie myśli od razu ze go zduszam :( a przecież natura na to nie pozwoli. Zresztą inne przyjemności rano mnie spotkaly... lekki kaszel - dwa odkaszlniecia i czułam jak go wciska chyba w kanał. Co za uczucie. Generalnie z godziny na godzinę zauwazam zmiany wiec myślę, że to już tuż tuż. .. w nocy obudzily mnie bole krzyżowe, na szczęście po zmianie pozycji zniknely :)
    Umowa. Doslali. Nie czytałam i nic nie kreslilam na niej. Pisałam, że za chwilę rodze i dostałam info ze to jest teraz priorytet i mam się nie spieszyć z umowa. Grunt ze fv zaplacona.

Co do porodu to fajnie byłoby trafic na swojego gina ale mam widmo wywoływania porodu w przyszły weekend wiec... dzisiaj jakiś spacer a wieczorem ostatnie chwile we dwoje :p Nie chce by mi wywolywali poród, przebijali pęcherz i takie tam. Co ciekawe, po odstawieniu lęków lutki i nospy mam wrażenie, że jakoś spokojniej się zrobiło.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawiać w kanał... No u mnie to jeszcze trochę.
    Słuchaj, a może ty potrenuj ten kaszel, na porodówce jak znalazł: dwa kaszlnięcia i dziecko na świecie :-P zarombiście. Ty to się umiesz ustawić ;-)

No i ten... Z godziny na godzinę? To jak? Popcorn już szykować? ;-)

Czyli odeslali ci poprawioną umowę? No to ciekawe. Muszę też coś w tej sprawie zrobić. Jestem ciekawa co ci poprawili z tych rzeczy o których tu pisałyśmy wcześniej. Pisałaś do nich na maila klinikowego? Bo ja takie rzeczy wolę mieć na piśmie a nie dzwonić.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Vanili Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak u innych dziewczyn to szło ale mam wrażenie, że dość książkowo to idzie. Pierwsza ciąża wiec słucham ciala i co chwilę dostrzegam kolejne zmiany. ..

Co do umowy trochę źle się wyrazilam. Chciałam wersje doc aby moc nanieść swoje uwagi. I taką tez dostałam. Piszac ze nie czyt miałam na myśli, że nie nanosilam jeszcze swoich uwag. Chciałam się zorientować czy choćby novum ma na www dostepny taki szkic umowy lub inne banki aby porównać co inni zawierają. Nie miałam jednak sily siedziec przy kompie...
    Jak cos Kometa znajdziesz to się podziel :)))

mhsvi09kqjxi6wyb.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie to suka. Wczoraj dr zaproponował zapłodnienie wszystkich komórek... A dziś się okazało że z 14stu do zapłodnienia nadawało się tylko 5 i powstały tylko 3 zarodki. A czy coś dotrwa w ogóle do transferu to ch... wie.

dqprdf9ht0yzzy3d.png
‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ