Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Proszę o pomoc. Szykuję się do pierwszego IVF w klinice. Jestem na etapie badań. Odebrałam wyniki posiewu i chciałabym je mailowo skonsultować z doktorem Ch., ale nie mam jego adresu. Czy któraś z was mogłaby mnie poratować?
Będę wdzięczna za pomoc.Marysia
36 l, 5 inseminacji (ciąża poroniona), niedrożne jajowody, 1 IVF, 3 transfery, 1 c. bioch.
-
J82 wrote:Witajcie,
Proszę o pomoc. Szykuję się do pierwszego IVF w klinice. Jestem na etapie badań. Odebrałam wyniki posiewu i chciałabym je mailowo skonsultować z doktorem Ch., ale nie mam jego adresu. Czy któraś z was mogłaby mnie poratować?
Będę wdzięczna za pomoc.
pisz na ogólny, doktor te z na niego odpisuje
[email protected] -
melduję się po.
Taki mały zonk, że pani z rejestracji, nie poinformowała embriologów o naszej telefonicznej sobotniej dyspozycji rozmrożenia dwóch zarodków. Rozmrożono dla nas jeden.
Ale stwierdziliśmy, że tak chciał los
Droga powrotna koszmarna, od Krakowa do Rzeszowa jedna wielka nawałnica, ściany deszczu, błyskawice, koszmar. Mało nie narobiłam w majtki. Mam nadzieje, że maluch tego nie odczuł.
Teraz tv, popcorn i dłuuuuuuugie 10 dni (pewnie 8)
szurusiowa, ewlinaaa85, 19ilonka87, natty85, Vanili, Suomi, Bydgoszczanka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:Marysia
36 l, 5 inseminacji (ciąża poroniona), niedrożne jajowody, 1 IVF, 3 transfery, 1 c. bioch.
-
lipa wrote:dzień pierwszy - już mi się dłuży.....
pustki w tym artvimedzie. wczoraj o 16 spotkałam tylko jedną osobę. my opuszczaliśmy klinikę jako ostatni.
bez programu pewnie im pacjentów ubędzie.Marysia
-
J82 mam jeszcze taki. to na pewno jego bezpośredni
[email protected] -
lipa wrote:J82 mam jeszcze taki. to na pewno jego bezpośredni
[email protected]Marysia
-
nick nieaktualnyDziewczyny witajcie. Jesteśmy na etapie rozmyślania nad in vitro. Co prawda nie jestem z Krakowa ale głównie chodzi mi o porady. Jaki jest teraz mniej więcej cały koszt procedury za jedno podejście i za każde kolejne? Koleżanka wysłała mi rozpiskę i wyszło mi 8,600 bez badań. Ale to chyba i tak za mało coś...
-
nick nieaktualny
-
cena za wszystko wychodzi roznie, glownie w zaleznosci od leków i reakcji twojego organizmu na nie. ja np stymulowałam się szybko i łatwo, więc na leki wydawałam w granicach 1 tys. a mam taka znajoma, która w ciagu dwóch dni przyjeła taką dawkę, jak ja w ciagu całej stymulacji.
zalezy tez czy skorzysstac z tradycyjnego ivf, czy icsi, imsi, z dodatkow typu ah, embrioglue itp itd
srednio te 10 tys trzeba moim zdaniem liczyc -
szurusiowa wrote:Dobra Lipa to ja się ożywiem i dotrzymam Ci towarzystwa hyhy. W piątek mam punkcję :o
co tak cichaczem siedzisz i sie nie chwalisz?
ile jajeczek, jakie rokowania, jakim protokolem szlas?szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość