Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Zamrozić ponownie można. To czytałam w necie. Ale czy artvimed to praktykuje to nie mam pojęcia. Zawsze możesz też jak jutro nie przejdzie napisać do dr, zapytać chociaż czy przy estrofemie może się to zdazyc. Ale tak jak pisałam, na usg by było widać jakby było coś nie tak więc najlepsza opcja to dolej se wina
lipa, Vanili, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze to juz w poniedziałek
Co do plamień to ja też nie miałam przy estrofemie, ale pewnie plamienia nie świadczą o niczym złym ale tak jak szurusiowa pisze napisz do Dr w razie wątpliwości.
Szurusiowa mi Chrostek powiedział przed crio, że nie powinno mieszać się wina z estrogenami hehehe a ja wtedy winem opita co wieczór haha :p
Lipa na ile zarodkow sie zdecydowaliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 21:54
-
nick nieaktualnylipa wrote:Ewelina caly czas myslelismy o dwoch, a dzis moj M zaczal sie lamac, ze moze jednak jeden. Mam dac znac klinice do soboty. Ja ciagle mysle o dwoch.
W takim przypadku za AH place podwojnie tak? 1000 zl?
Kurcze nawet się nad tym nie zastanawiałam czy za AH płaci się podwójnie mam nadzieje ze nie
A bierzesz intralipid? -
haha nie mówicie mi o winie, bo już nie pamiętam jak smakuje
ale też się nim opijałam podczas stymulacji z wiarą w jego zbawienny wpływ na endo
Lipa, ja podczas pierwszej stymulacji plamiłam (a nawet bym to krwawieniem nazwała), byłam u siebie na usg i lekarka powiedziała,że wszystko ok, że czasem tak organizm reaguje na leki bądź ich odstawienie.lipa lubi tę wiadomość
-
I ja mam lada dzień zacząć łykać estrofem, czekam na miesiączkę jak nigdy. A powiedźcie mi czy wy brałyście clexane przy crio? mi nic nie przepisał a ja jestem obciążona genem MTHFR więc raczej powinnam brać, napisalam maila ale już 2 dni czekam na odp.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
nick nieaktualnyGraśka a mówiłaś mu o tym na wizycie? Ja nie brałam clexane przed crio, ale jakiś czas temu pisałam o tym z Chrostkiem to powiedział, że w przypadku potwierdzonego zespołu antyfosfolipidowego jest sens brania heparyny.
Może napisz do niego smsa jak nie odpisuje na mejla. Clexane Ci Twój gin może przepisać tylko pytanie od kiedy byś to musiała zacząć brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 20:57
-
Ja tez czekam na odpowiedz w temacie umowy i cisza wiec albo zawaleni robota albo się urlopuja bo pisałam nie tylko do doktorka...
My dziś na zapewne ostatniej wizycie przed godziną zero. .. szyjka się skrocila nagle w zastraszającym tempie... i ma 1cm. Coś się dzieje - byle bym jeszcze te kilka dni spokoju miała a po 1.09 niech się dzieje wola nieba he he
Mlody ma 3100 i od kilku dni uparcie wkomponowuje mi swoja 7 cm stope w żebra.
No tyle u nas. Następny wpis pewnie z poporodowki lub z domulipa, Suomi, ewlinaaa85, Lonia, pszczółka p, Bydgoszczanka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Graśka a mówiłaś mu o tym na wizycie? Ja nie brałam clexane przed crio, ale jakiś czas temu pisałam o tym z Chrostkiem to powiedział, że w przypadku potwierdzonego zespołu antyfosfolipidowego jest sens brania heparyny.
Może napisz do niego smsa jak nie odpisuje na mejla. Clexane Ci Twój gin może przepisać tylko pytanie od kiedy byś to musiała zacząć brać.
Wlasnie mi tez nie przepisal heparyny. Choc w poprzedniej klinice bralam dopiero od transferu, wiec moze mi jeszcze przepisze? Myslalam, ze to standard, -
szurusiowa wrote:U nas doktorek do crio nie daje w ogole clexane. Tylko do świezego zeby zapobiegac ewentualnej zakrzypicy przy ewentualnej hiperstymulacji
No chyba ze sa wskazania jak ewelina pisze.
Mam w domu jeszcze 8 zastrzykow, hmmmmm.
nie wiem czy mam te mutacje. Nie robilam badan pod tym katemAnatolka lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:Mam w domu jeszcze 8 zastrzykow, hmmmmm.
nie wiem czy mam te mutacje. Nie robilam badan pod tym katemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 13:02
lipa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Ty masz tak jak ja czyli nigdy nie było nawet biochemicznej, tak? Mi Dr mówił że te mutacje i te zespoły bada się przy poronieniach zwykle, jak już się coś tam zadzieje. I na razie i Ch i immunolog mi nie kazał badać. Na pewno tymi 8 zastrzykami sobie nie zaszkodzisz, ale zawsze się możesz dopytać czy jest sens.
Tak, nigdy nic.
Tak informacyjnie, za AH placi sie jednorazowo 500 zl, niezaleznie od ilosci zarodkow. Dopytalamewlinaaa85 lubi tę wiadomość