Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem, jestem i ja po urlopie. Byłam w takiej dziurze, że nawet zasięgu na tel nie było, a co dopiero Internet
ale już wracam do świata żywych.
Julita, gratulacje !
U reszty dziewczyn też widzę, że ok - niektóre już na finiszu, inne wracają do gry
U mnie w miarę ok. Na prenatalnych wyszło ryzyko trisomii 21 - 1:10008, tych innych jeszcze mniejsze, więc tyle dobrze. Oczywiście atrakcje też u mnie muszą być, bo nabawiłam się rozległej grzybicy i biorę antybiotyk. Mam nadzieję, ze na malucha to nie wpłynie źle.
FORUMOWE CIĄŻE:
Vanili- 13.12.2015 transfer, Bydgoszczanka- 29.12.2015 ciąża naturalna po stymulacji, ComeToMeBaby- 20.02 criotransfer, Pabelka- 2.03 transfer, Kaczorek- 5.04 transfer- ciąża bliźniacza, migot_ka - 29.04 transfer, Suomi- 30.05 transfer, 19ilonka87- 2.06 transfer, Lonia 4.06 transfer- ciąża bliźniacza
Dajcie znać co mam dopisać do kalendarza, bo prawie nic ni mo
KALENDARZ KCIUKOWY:
12.09 Lonia - wizyta gin
31.08 Vanili- planowany termin porodu
08.11 ComeToMeBaby- planowany termin porodu
12.01.2017 migot_ka - planowany termin porodu
16.02.2017 Suomi - planowany termin porodu
20.02.2017 Lonia - planowany termin porodu
FORUMOWE DZIECIAKI:
Ewa84 - 3.08.16 - Maja i Nikola
Julita75 - 16.08.16 - ZojaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 14:28
-
Ooo, Suomi
to coś ty robiła na tym urlopie że tyle grzybów nazbierałaś?
kuruj się.
Widzę nową piękną pozycję w kalendarzu
Ja właśnie siedzę w poczekalni u gina (nfz), jutro mam wizytę prywatną na 3d/4d. To można zaliczyć jako badanie USG trzeciego trymestru. Dziś już 30 tydzień. No, jeszcze 3-4 tygodnie i trzeba będzie myśleć o pakowaniu torby do szpitala, żeby potem nie zostać z ręką w nocniku... Trochę to przerażająceniby do listopada daleko a jednak dużo rzeczy trzeba przygotować wcześniej bo nigdy nie wiadomo jaki termin dziecko sobie wymyśli.
Suomi lubi tę wiadomość
-
Dokładnie Kometa. A najgorsze jest to, że do 30 tc to czas się dluzy a po... uuu zapier....ala jak szalony. Jeszcze miesiąc temu szykowalam się na wesele a teraz boję się wyjść z domu do sklepu, zeby mi gdzieś po drodze wody nie odeszły - żeby siary sobie nie zrobić :p
ComeToMeBaby, lipa lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Zaczęłam właśnie 30tc, Kosmita waży 1600 g. Gin mówi, że wagowo już jest w 31 tc... No to ten... Trochę jestem przerażona. Mąż dumny jak paw, chodzi zadowolony. Mówię mu że jak tak dalej młody będzie rósł to kto go niby urodzi?... A mąż na to: będę cię wspierał
...szurusiowa, Vanili, ewlinaaa85, Bydgoszczanka, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szurusiowa wrote:Powodzenia
A jak Ci endo rosło przy poprzednich crio?
Poprzednie dwa crio w innej klinice - bralam estrofem od 5dc, i w 14 i 15 dc bylo juz gotowe, zaczynalam prg.
teraz bralam od 2dc, choc przez pierwsze dni mnoejsza dawke. Tak ze nie wiadomo, co mi sie tam czai w srodku -
Julita gratulacje!!!
Ewa widzę, że zmieniłaś imię na Julia zamiast Nikola?Super, że Maleństwa rosną
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!!
Kometa, ale ten czas leci...jejuuu pamiętam jak nie dawno test robiłaś, a to za chwilę będziesz rodzić
Vanili Ty teraz w kolejce... lada dzień będziesz miała już swoje Maleństwo
Ja czekam na USG połówkowe, które będę mieć na początku września...skręca mnie już strasznie, bo chciałabym w końcu płeć poznać...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Julita gratulacje!!!
Ewa widzę, że zmieniłaś imię na Julia zamiast Nikola?Super, że Maleństwa rosną
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!!
Kometa, ale ten czas leci...jejuuu pamiętam jak nie dawno test robiłaś, a to za chwilę będziesz rodzić
Vanili Ty teraz w kolejce... lada dzień będziesz miała już swoje Maleństwo
Ja czekam na USG połówkowe, które będę mieć na początku września...skręca mnie już strasznie, bo chciałabym w końcu płeć poznać...
Hehe,właśnie tak coś mi się zdawało, że to chyba nie Julia. Tak - Ewa pisała o NikoliMój błąd, już poprawione.
Też pamiętam jakby to było wczoraj, test Comety...Strasznie szybko leci.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Lipa jak tam po usg?
Endometrium ładne, 11 mm, transfer w poniedzialek o 16
Poza tym torbiel z nieprknietego pecherzyka 27mm. Nie mam pojecia skad sie wziela, skoro 5 dni przed @ bylo czysto, bralam dupka juz wtedy. Chyba nie urosla w tym cyklu z estrofemem? W kazdym razie w transferze podobno nie przeszkadza.
Bardziej mnie martwi to, ze rozbolal mnie rano brzuch i zaczelam plamic. Z podniecenia zapomnialamo to doktora zapytac. Czy na estrofemie plamilyscie?ComeToMeBaby, Lonia lubią tę wiadomość
-
No z tego cyklu to ta torbiel raczej niemożliwa no bo jak? Na estrofemie owulacji się zwykle nie ma, a nawet gdyby to nie ma chyba możliwości żeby w 10-11dc już było takie duże
Na estrofemie akurat nie plamilam nigdy. Gdyby to było coś niepokojącego to na usg na pewno by było widać że się coś zluszcza i tez endo by nie miało aż 11mm.a przestało już?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 21:25
-
lipa wrote:Nie przestalo. Ciagle mam taki rozowy sluz. Ale masz racje, gdyby cos bylo nie tak to chyba Chrostek by zauwazyl. Moze to moja nadzerka... tylko bol brzucha mnie niepokoi
lipa lubi tę wiadomość