Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Ja na kwalifikacji i nawet po nie dostałam od nich ani jednej kartki oprócz umowy i teraz wypisu po punkcji.. ;/
ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ja to stawiam na ewę, bo ona już przeterminowana
I Ewelina.
Na końcu ja - musi ze mnie zejść ten progesteron z luteiny.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A będziesz przygotowana na to, ze z tych dwóch rozwiną się oba? Albo że jeden z nich się jeszcze podzieli i będą trojaczki? Albo że podzielą się oba i będą czworaczki?
hyhyhy dobra, dobra- nie będę cię stresować. Jutro ważny dzień
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Torunianka lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ciekawe ja jak teraz byłam na usg dostałam info od Dr o leczeniu jakim sposobem itp Dr tylko krzyzyki zaznaczał i do tego dostałam cały plik papierów informacyjnych o metodzie leczenia, kopie umów itp
-
Kayaa wrote:Avatar zmieniony Czuje się juz lepiej, dziekuję. Niestety nie mam jeszcze informacji odnośnie mrożenia zarodków. Jutro powinni zadzwonić a będzie to już 6 dzień po punkcji.
No to na wszelki wypadek bądź cały czas podpięta do ładowarki a jak będzie się przedłużać to dzwoń do nich sama. Chyba o tobie nie zapomnieli? -
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Ciekawe ja jak teraz byłam na usg dostałam info od Dr o leczeniu jakim sposobem itp Dr tylko krzyzyki zaznaczał i do tego dostałam cały plik papierów informacyjnych o metodzie leczenia, kopie umów itp
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ja pierniczę, Julita - zaimponowałaś mi. Odważyłabyś się na czworaczki?
Inna sprawa, że niezmiernie rzadko to się zdarza, no ale jednak
U mnie niestety ani pól ciąży z tego się nie pojawiło, a lekarka była 100% pewna że się uda, ale cóż życie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam że jak wtedy wyszła mi beta ujemna, to to był moment kiedy podjęłam decyzję że czas porzucić nadzieję na naturalną ciążę i spróbować z in vitro
I oto teraz jestem tu z Wami, z czego zresztą bardzo się cieszę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 20:14
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny