Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh Vanili, współczuję takiego samopoczucia. Ale jesteś pod opieką lekarską, zgłoś mu to, może będzie dawki zmieniać? Ja jestem cały czas przed, ale już mojego męża uprzedzam co go czeka jak będę w trakcie stymulacji. Hyhy niech sobie nie myśli, że będę zawsze uśmiechnięta i zadowolona, ma się szykować na nastroje typu 3x PMS
-
nick nieaktualnyVanili ja się nie wypowiadam, bo wszystko przechodziła bezproblemowo na szczęście i modlę się żeby tak pozostało.
Ale sądzę że nawet jak dziś zdecyduje się zakończyć Ci stymulacje to punkcja dopiero we wtorek, trzymaj się, Dasz radę jeszcze troszkę, no i jeśli koniec stymulacji to odstawić menopuren, może to Ci trochę ulżyćewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Eh Vanili, współczuję takiego samopoczucia. Ale jesteś pod opieką lekarską, zgłoś mu to, może będzie dawki zmieniać? Ja jestem cały czas przed, ale już mojego męża uprzedzam co go czeka jak będę w trakcie stymulacji. Hyhy niech sobie nie myśli, że będę zawsze uśmiechnięta i zadowolona, ma się szykować na nastroje typu 3x PMS
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Lola79 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Ja swojemu mówiłam żeby PMS pomnożył razy sto i tak będzie od stymulacji aż do porodu
Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Vanili ja się nie wypowiadam, bo wszystko przechodziła bezproblemowo na szczęście i modlę się żeby tak pozostało.
Ale sądzę że nawet jak dziś zdecyduje się zakończyć Ci stymulacje to punkcja dopiero we wtorek, trzymaj się, Dasz radę jeszcze troszkę, no i jeśli koniec stymulacji to odstawić menopuren, może to Ci trochę ulżyć
A nastrój. .. masakra. W jednej chwili mam łzy w oczach jak pomyślę o punkcji a zaraz potem potrafię się chichrac z byle pierdoly przez kolejne 10 min. -
Ja transferu mieć nie będę w ogóle ! Dzisiaj dzwonili i powiedzieli ze.zarodki przestały się dzielić. I mam przestać brać leki. I lutym umówić się na kolejną punkcje.. w piz*u z tym wszystkim. Jestem zalamana. Sorki ale narazie nie będę tu wpadala. Nie mam już sily..
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Ja transferu mieć nie będę w ogóle ! Dzisiaj dzwonili i powiedzieli ze.zarodki przestały się dzielić. I mam przestać brać leki. I lutym umówić się na kolejną punkcje.. w piz*u z tym wszystkim. Jestem zalamana. Sorki ale narazie nie będę tu wpadala. Nie mam już sily..[/QUO
O ludzie, nie wierze Torunianka tak mi przykro. Aż boje się dowiedzieć co z moimi zarodkami. -
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Ja transferu mieć nie będę w ogóle ! Dzisiaj dzwonili i powiedzieli ze.zarodki przestały się dzielić. I mam przestać brać leki. I lutym umówić się na kolejną punkcje.. w piz*u z tym wszystkim. Jestem zalamana. Sorki ale narazie nie będę tu wpadala. Nie mam już sily..
-
Torunianka wrote:Ja transferu mieć nie będę w ogóle ! Dzisiaj dzwonili i powiedzieli ze.zarodki przestały się dzielić. I mam przestać brać leki. I lutym umówić się na kolejną punkcje.. w piz*u z tym wszystkim. Jestem zalamana. Sorki ale narazie nie będę tu wpadala. Nie mam już sily..
-
Wszystkie? A wyjaśnili chociaż co moglo byc przyczyna lub dlaczego tak się stało?
Trzymaj się Kochana! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Czuję się tak po włączeniu cetrotide. I z każdym dniem coraz gorzej.
A nastrój. .. masakra. W jednej chwili mam łzy w oczach jak pomyślę o punkcji a zaraz potem potrafię się chichrac z byle pierdoly przez kolejne 10 min.
No to tutaj nie mam dobrej wieści, to się bierze do końca
A jak twoje podglądanie?? -
Julita76 wrote:No to tutaj nie mam dobrej wieści, to się bierze do końca
A jak twoje podglądanie??
Dzis wizyta z dr Miloszem, doliczyl sie 12 pęcherzyków po od 18-21mm. Punkcja we wtorek o 11.
Potwierdził jedynie, że moje samopoczucie to wina cetrotide - muszę zacisnąć zęby i to przetrwać ale nawet mam problem z chodzeniem tak mam obolałe podbrzusze. No i czuję się jak nacpana.
Dzis ostatnia dawka cetrotide i Ovitrelle.
Kometa, coś dla Ciebie - obczajalam pieterko, mi to wygląda na prv mieszkanie.ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
Vanili, dobre wieści, 12 pęcherzyków to piękny wynik, ciekawe ile podrosną do punkcji. Czyli zaciskasz zęby już tylko trochę, chyba po punkcji już się cetrotide nie bierze? A może nie bierze? Ja nie wiem, wiem tylko co będę robić do 6dc. Co potem to mi jeszcze nie zostało objawione.
Pięterko jest mówisz priv? Może tak być, kto wie. A jak tyś je obczajała? Polazłaś tam cichaczem incognito? Że niby WC szukasz?