Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:ja sie martwilam ze pcr-a do punkcji nie bede miala wyniku a tu sie okaze ze na wizyte zabiore:P
ewa84, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ja też mam rano zastrzyki brać. Zawsze możesz iść do przychodni i tam Ci bez problemu powinni zrobić
nie wiem czy tak bez problemu niestety ;/
mi np nie chcieli zrobic zastrzyku z pregnyl-u przed iui bo nie mialam skierowania ;/ robilam prywatnie 25zl placilam bo domiesniowo mialam miec, ale mysle ze nie bedzie problemu jak pisze julita
bardziej mnie osobiscie martwi to mieszanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 20:01
-
ComeToMeBaby wrote:A czemu miałaś wizytę u Miłosza a nie u Chrusta? Tak byłaś umówiona czy cię zaskoczyli tą zmianą?
I czy były dziś tłumy w klinice?
Dzięki bogu cetrotide dzis ostatni raz, a o północy Ovitrelle. Cetrotide ponoć działa na ośrodek nerwowy stad tez tak się czuję
Pieterko. Ozdobione jest w świątecznym klymacie, na parapecie chyba byly klocki lego. No i prv gniazdko wyjasnialoby why Chruscik siedzi w klinice 24h/7
Jestem ciekawa ile finalnie pobiora tych komórek, ale jeśli db pamiętam to i tak tylko 6 zaplodnia?? Toż to istne MARNOTRASTWOComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVanili wrote:A taki tam suprajs mi zrobili ale wiedziałam, że może się zdarzyć, że nie będę dziś u Chrusta.
Dzięki bogu cetrotide dzis ostatni raz, a o północy Ovitrelle. Cetrotide ponoć działa na ośrodek nerwowy stad tez tak się czuję
Pieterko. Ozdobione jest w świątecznym klymacie, na parapecie chyba byly klocki lego. No i prv gniazdko wyjasnialoby why Chruscik siedzi w klinice 24h/7
Jestem ciekawa ile finalnie pobiora tych komórek, ale jeśli db pamiętam to i tak tylko 6 zaplodnia?? Toż to istne MARNOTRASTWOComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:nie wiem czy tak bez problemu niestety ;/
mi np nie chcieli zrobic zastrzyku z pregnyl-u przed iui bo nie mialam skierowania ;/ robilam prywatnie 25zl placilam bo domiesniowo mialam miec, ale mysle ze nie bedzie problemu jak pisze julita
bardziej mnie osobiscie martwi to mieszanie
To robienie tych " drinków" to jakaś masakra. Ja miałam szczęście, bo moj M, mieszał i robił mi codziennie zastrzyki. O ile Ovitrelle bylam wstanie zrobić sobie sama to menopur i cetrotide to nie. Podziwiam więc te które same sobie robią i to jeszcze w busie. Szapoba!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:czyli odrazu mieszamy calosc i pozniej odmierzamy tylko??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny