Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKayaa wrote:Tak do poczytania, co proponuje nam obecny minister zdrowia.
http://wyborcza.pl/1,75968,19303327,prokreacja-wedlug-ministra-zdrowia.html#BoxGWImg -
Kayaa wrote:Tak do poczytania, co proponuje nam obecny minister zdrowia.
http://wyborcza.pl/1,75968,19303327,prokreacja-wedlug-ministra-zdrowia.html#BoxGWImg
Faktycznie metoda niezwykle skuteczna!ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
http://wyborcza.pl/1,75968,19303327,prokreacja-wedlug-ministra-zdrowia.html#BoxGWImg
Zaczęłam przeklinać. Tak od rana w poniedziałek? To się dobrze nie skończy. Ciemnogród.Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Kurcze ale nam numery te nasze @ odstawiają.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Skutecznie sobie przedłużyłam widocznie no taki był plan w zasadzie, więc ok. Teraz wiem, że na mnie działa poza tym nie jest źle - jeśli dostanę jutro to wizyta w klinice w niedzielę wypadnie więc m nie będzie musiał brać jeszcze urlopu. No, trzeba poszukiwać "plusów dodatnich "
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Co do naprotechnologii, to czy każda z Nas nie stosowała tej niby metody zanim zrozumiałyśmy że na naturę nie ma co liczyć...przecież wszystkie jesteśmy obryte w swoich cyklach i ich analizie
Cały PIS to jakieś półgłówki. Dyplomy to chyba z wiejskiego straganu mają.Julita76, ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Co do naprotechnologii, to czy każda z Nas nie stosowała tej niby metody zanim zrozumiałyśmy że na naturę nie ma co liczyć...przecież wszystkie jesteśmy obryte w swoich cyklach i ich analizie
Julita76, ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTym problemem powinny zajmować się osoby, które miały bądź mają styczność z nim bliżej/dalej. Nie życzę nikomu ale co niektórym ministrom/posłom z owej partii przydałoby się z tym "osobiście" zmierzyć i wówczas wypowiedzieć na wspomniany temat.
Julita76, ewlinaaa85, Lola79, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
no tak mnie ta dyskusja zdenerwowała, ze zapomniałam o kciukach
no to dzisiaj trzymamy za 3@, jutro za Ewelinę, pojutrze za Lonię. Potem mam nadzieję, że w kalendarz wpiszemy się z Eweliną i Ewką na jakieś monity
Kalendarz kciukowy:
? ewa84- termin @ i zaczynamy stymulację
? ComeToMeBaby- termin @ i zaczynamy stymulację
? ewlinaaa85- termin @ i zaczynamy stymulację
8.12 Vanili – punkcja
9.12 Lonia- scratching
14.12 Lola79 – III wizyta usg i czekamy na 2 podejście
18.12 Bydgoszczanka- termin @ i zaczynamy stymulację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:19
Julita76, Lonia lubią tę wiadomość
-
Pierdolony bęcwał. Niech się jebnie w ten durny łeb. Jak go widze w TV to mnie krew zalewa jak słysze takie farmazony...Bydgoszczanka, Julita76, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili Ty się nie unoś, bo hormony skoczą i pęcherzyki popękają
Ale fakt, mamy rządy średniowiecznych męczenników-biczowników w imię bożków w postaci księży którym się chyba role popierdoliły, bo to nie oni siedzą po prawicy i będą Nas sądzić...
Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Vanili Ty się nie unoś, bo hormony skoczą i pęcherzyki popękają
Ale fakt, mamy rządy średniowiecznych męczenników-biczowników w imię bożków w postaci księży którym się chyba role popierdoliły, bo to nie oni siedzą po prawicy i będą Nas sądzić...ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:No dziewczyny. Nie chce się nam bzykac z naszymi facetami w celach prokreacyjnych. Wolimy dla ułatwienia drobic sobie in vitro. A co! Takie widzimisie kaprysnych Pań
ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no tak mnie ta dyskusja zdenerwowała, ze zapomniałam o kciukach
no to dzisiaj trzymamy za 3@, jutro za Ewelinę, pojutrze za Lonię. Potem mam nadzieję, że w kalendarz wpiszemy się z Eweliną i Ewką na jakieś monity
Kalendarz kciukowy:
? ewa84- termin @ i zaczynamy stymulację
? ComeToMeBaby- termin @ i zaczynamy stymulację
? ewlinaaa85- termin @ i zaczynamy stymulację
8.12 Vanili – punkcja
9.12 Lonia- scratching
14.12 Lola79 – III wizyta usg i czekamy na 2 podejście
18.12 Bydgoszczanka- termin @ i zaczynamy stymulacjęComeToMeBaby, Julita76, Lonia lubią tę wiadomość