Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
A czemu miałaś wizytę u Miłosza a nie u Chrusta? Tak byłaś umówiona czy cię zaskoczyli tą zmianą?
I czy były dziś tłumy w klinice?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 17:43
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Torunianka: strasznie mi przykro, trzymaj się kochana !!!! chyba kazda z nas najbardziej ze wszystkiego obawia sie takiej wiadomosci ;/
Vanilii: współczuję złego samopoczucia
Rozumiem ze ani do eweliny ani do komety @ nie zawiatala?
Ja kupilam dzis test, ale nie wiem czy jest sens skoro cykl niby bezowulacyjny...
-
nick nieaktualnyKurde, no miałam Wam przecież napisać i zapomniałam, tak jak Vanili pisze na piętrze jest mieszkanie naszego Chrustusia. My dziś byliśmy przed otwarciem przychodni i wchodziłaś razem z pierwszym pracownikiem, u góry było słychać biegające dzieci no i Chrustuś się pojawił id strony zabiegowej sali, a nie od wejścia
ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:no a jesli wyjdzie negatywny to jutro silownia pozniej sauna i wino a na koniec ostry sex i tak dzien w dzien az sie pojawi:p
ewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo punkcji bierze się antybiotyk, encorton i progesteron...ja mam luteina i duphaston, a od dziś doszły mi Clexane i estoferm czy jakoś tak plus w 2 i 6 dobie gonapeptyl
Gratulacje Vanili, pamiętaj że to się jeszcze troszkę może zmienić, ja na ostatnim usg miałam 13 jajek a pobrali w końcu 16 -
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Saune bym Ci odradzała, łatwo bakterie załapać. Na stronie kliniki też pisze żeby unikać tego typu rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:01
ewa84, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
a ja to chyba jutro sobie zmierzę tempkę, będę wiedziała na czym stoję. już nie jestem taka "niedostępna" jak ładuję w siebie tylko 1 globulkę na noc, a nie 2 dziennie. Powinnam dać radę. Dziś jest trzeci dzień bez lutki, myślę, że jutro wieczorem coś może ruszy. Tak jak chciałam opóźnić @ tak teraz bym już chciała @, już teraz natychmiast Nie mogę się jej doczekać... I dziś zdałam sobie sprawę z tego, że przyjdzie mi się samej z tym menopurem uporać. Mam go brać rano, a rano to mój m jest w pracy... Przecież nie będę wstawać o 5tej żeby mi zastrzyk zrobił. Toż to środek nocy... Ewentualnie gdybym nie dawała rady to może w pobliskim labie w przychodni by mi kobitka wbiła za parę złotych? Spróbuję sama, ale jak mi nie pójdzie to wolę mieć plan B.
Julita76, ewa84, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:No i jak widać czasem warto się zastanowić czego sobie człowiek życzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja to chyba jutro sobie zmierzę tempkę, będę wiedziała na czym stoję. już nie jestem taka "niedostępna" jak ładuję w siebie tylko 1 globulkę na noc, a nie 2 dziennie. Powinnam dać radę. Dziś jest trzeci dzień bez lutki, myślę, że jutro wieczorem coś może ruszy. Tak jak chciałam opóźnić @ tak teraz bym już chciała @, już teraz natychmiast Nie mogę się jej doczekać... I dziś zdałam sobie sprawę z tego, że przyjdzie mi się samej z tym menopurem uporać. Mam go brać rano, a rano to mój m jest w pracy... Przecież nie będę wstawać o 5tej żeby mi zastrzyk zrobił. Toż to środek nocy... Ewentualnie gdybym nie dawała rady to może w pobliskim labie w przychodni by mi kobitka wbiła za parę złotych? Spróbuję sama, ale jak mi nie pójdzie to wolę mieć plan B.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny