Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStatystycznie biorąc dwa zarodki mam szanse nabprzynajmniej jedną ciążę, opieram się również na żywym przykładzie koleżanki. U niej te statystyki sprawdziły się w 100% miała dwa zarodki, a przyjął się jeden. Więc wolę zwiększać swoje szanse
avdo drobnych nigdy nie należała i nie należę
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Torunianka wrote:Mocno trzymam kciuki by to był najpiękniejszy prezent na święta
Bylam, zrobiłam, mam wyniki.
Wysłałam wszystko Chruścikowi i odpisał mi , że wszystko jest w porządku:) Kamień z serca. Teraz czekam tylko za tel z kliniki czy na pewno w poniedziałek transfer. Bo chyba dłużej "hodować" nie mogą?
ty miałaś 2.12 punkcję, więc 7go to będzie 5-ty dzień. Zazwyczaj jest tak: 3, 5, 6 dni. Przy czym 3 i 5 są najpopularniejsze. Ja mam w planie leczenia wpisane 5-dniowe. A ty? Kiedy spodziewasz się telefonu- w niedzielę?Torunianka, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Statystycznie biorąc dwa zarodki mam szanse nabprzynajmniej jedną ciążę, opieram się również na żywym przykładzie koleżanki. U niej te statystyki sprawdziły się w 100% miała dwa zarodki, a przyjął się jeden. Więc wolę zwiększać swoje szanse
avdo drobnych nigdy nie należała i nie należę
hyhyhy dobra, dobra- nie będę cię stresować. Jutro ważny dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 17:15
Lola79, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam nic wpisanego właśnie kiedy.. A musi być w pon bo to ostatni wolny i możliwy dzień dla mojego męża. Więcej wolnego w tym roku już nie dostanie. A nie chciałabym tłuc się pociągami lub autobusami po transferze. A co do tel to powiedzieli mi, że "Co do transferu będziemy jeszcze się kontaktować"..
-
Torunianka wrote:Ja nie mam nic wpisanego właśnie kiedy.. A musi być w pon bo to ostatni wolny i możliwy dzień dla mojego męża. Więcej wolnego w tym roku już nie dostanie. A nie chciałabym tłuc się pociągami lub autobusami po transferze. A co do tel to powiedzieli mi, że "Co do transferu będziemy jeszcze się kontaktować"..
Wiadomo, ze potem to się uaktualnia w zależności od sytuacji i tego jak się dzielą, ale ja miałam w tych tabelkach wpisane założenie, ze będziemy podawać 5-dniówki. -
ComeToMeBaby wrote:Lola, ja tez jeszcze w stand-baju
Właśnie- ja się pytam czy Ewa już znalazła swoją @. A Ewelina?
Ja na swoją czekam.
Robimy jakieś zakłady?uoeeee
A coś ostatnio pesymizm mnie dopadł i myślę że ciężko będzie zacząć jeszcze w grudniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 17:48
-
ComeToMeBaby wrote:chodzi mi o taki plan z pierwszej wizyty, ten kwalifikacyjny. Tam była taka tabelka, że z własnymi komórkami czy dawcy, jaki protokół, miedzy innymi ilu dniowe zarodki będą podawać.
Wiadomo, ze potem to się uaktualnia w zależności od sytuacji i tego jak się dzielą, ale ja miałam w tych tabelkach wpisane założenie, ze będziemy podawać 5-dniówki. -
Torunianka wrote:W przychodni uniwersyteckiej. A później jeszcze okazało się, że w soboty robią jeszcze w citomedzie ale tam już drożej. A ja w przychodni zapłaciłam 21zł.
część z punktów jest czynna w soboty- prywatnie.Torunianka lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Acha dzięki za odp
czyli ja tak czy siak dostanę jeden zarodek bo mam 30 lat, czyli nie mogę mieć kaprysu
a szkoda
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Lola, ja tez jeszcze w stand-baju
Ja na swoją czekam.
Robimy jakieś zakłady?ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Ja nie mam nic wpisanego właśnie kiedy.. A musi być w pon bo to ostatni wolny i możliwy dzień dla mojego męża. Więcej wolnego w tym roku już nie dostanie. A nie chciałabym tłuc się pociągami lub autobusami po transferze. A co do tel to powiedzieli mi, że "Co do transferu będziemy jeszcze się kontaktować"..
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Lola, ja tez jeszcze w stand-baju
Ja na swoją czekam.
Robimy jakieś zakłady?
Mojej @ najwyraźniej się nigdzie nie śpieszy.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Mi w papierach które dał nam chruścik też pisze że, w piątej dobie będzie transfer. Ale wydaje mi się że, to jest napisane tak opocjonalnie bo to chyba zalerzy od tego jak się zarodki rozwijają??