Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
agika88 wrote:Długo czekalas na zarodek? przeydzielają tylko jeden czy mozesz np wziac 2 od jednej pary?
-
Agika, kochana, masz jeszcze dwa mrozaczki prawda?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Hmmm ja bym zadzwoniła i wyjaśniła jaka jest sytuacja, no jednak jesteś ich pacjentka i to oni wyznaczają dni, kiedy sie trzeba pojawić. Kogoś maja na dyżurach. Trzymam kciuki żeby się udało załatwić termin ✊✊✊
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Agika, kochana, masz jeszcze dwa mrozaczki prawda?
-
nick nieaktualnyPoziomka wrote:Dzwoniłam przedstawiłam całą sytuację i pani mi powiedziała w rejestracji, że w tym czasie nie ma żadnego lekarza☹️
-
Poziomka wrote:Dzwoniłam przedstawiłam całą sytuację i pani mi powiedziała w rejestracji, że w tym czasie nie ma żadnego lekarza☹️
agika88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Tak mamy 2 mrozaki ale u mnie sprawa wyglada tak: 2 lata temu pozamaciczna po IUI teraz jestemw "ciazy" z pustym jajem plodowym, musze czekam na poronienie. Zostały 2 razodki 4.1.1 i 4.3.3 chcemy je wziac razem bo ten drugi to taki slabiutki po tym wszystkim obawiam sie czy genetycznie mozemy miec razem dzieci.. gdyby nie wypalilo nam w kolejnym transferze to chcielibysmy podejsc do AZ. Dostaliscie az 4? wspaniale wspomnial dr moze jakiej sa klasyfikacji?
agika88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Trzy zarodki maja klasyfikacje 4. Nie pamiętam co jest po kropce, ale dr mówił ze sa wysokiej klasy, jeden jest słabszy 3.1.1 chyba. Dr powiedział ze jest słabszy, ale nie tragiczny. Ja doszłam już do tego etapu, ze genetyka nie jest dla mnie ważna. Troszkę mnie gniecie w środku jak oglądam zdjęcia z dzieciństwa mojego emka, ale jedna ważniejsze dla mnie jest bycie mamą, te wszystkie odczucia, które towarzyszą byciu w ciąży. Chciałabym żeby już było pi wszystkim...
-
Poziomka wrote:Po 15 sierpnia😞 tez jestem zszokowana, że nie ma nikogo tym bardziej, że dr zapewniał, że będą dyżury☹️
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Musimu wierzyc ze bedzie dobrze inaczej nie pozostanie nam nic.. bedziecie nacinac otoczki?
Marzena lubi tę wiadomość
-
Poziomka wrote:Do 21 sierpnia nie ma żadnego lekarza☹️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagika88 wrote:Boze.. lecze sie u dr Chrostowskiego prawie 3 lata i to ze nikogo nei ma na dyzurze to jest jakas kpina, rozumiem ze kazdy ma prawo do urlopu ale nei w jednym czasie jeszcze biorac pod uwage ze to Oni ustalili termin wizyty ;/
-
nick nieaktualny
-
Poziomka wrote:Do 21 sierpnia nie ma żadnego lekarza☹️Synek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️