Białystok - Bocian
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcelka43 wrote:zrobiłam sikańca jedna kreska
dziś 10dpt
Marcelka... ja czegoś tu nie rozumiem, w niedzielę 1 maja miałaś podobno mieć transfer, a dziś 4 maja piszesz, że jest 10 dni po transferze???
Kamilam8 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Marcelka43 wrote:Pola7 tak mówisz ... kiedy zrobić
lewków nie odstawiać?
z tego, co wiem, to w Bocianie proszą o test 14dpt, do tej pory brać leki, zastrzyki itd.
pewnie pielęgniarki Ci wyjaśniałystarania od 2007
Kamilam8 wrote:Marcelka chyba coś jednak jest nie tak... Chyba jednak można wątpić, że piszesz prawdę. Myślę, że chcesz wynajmować mieszkanie i stąd Twoja obecność tutaj. Mam nadzieję, że się mylę
niestety miałam takie same przemyślenia...
jak ktoś już przechodził ivf i ma zamrożone zarodki, to raczej wie co z czym się je, co się bierze na transfer, jakie leki się bierze przed, po i jak postępowaćstarania od 2007
Pola nie wiem czemu czekają do 5 doby. Zadzwonił embriolog, umówił mnie na transfer, dopiero jak sama dopytałam się o zarodki to powiedział jak sprawa wygląda. Byłam w szoku nie wiem czemu nie zapytałam.
Przed chwilą dostałam telefon z kliniki że mamy wcześniej przyjechać na transfer. Czyli będzie transfer, czyli chociaż ten jeden przetrwał! Dziewczyny trzymajcie kciuki!Kamilam8, Nanatasza, Marcelka43, Rudaaa lubią tę wiadomość
-
Nadira wrote:Pola nie wiem czemu czekają do 5 doby. Zadzwonił embriolog, umówił mnie na transfer, dopiero jak sama dopytałam się o zarodki to powiedział jak sprawa wygląda. Byłam w szoku nie wiem czemu nie zapytałam.
Przed chwilą dostałam telefon z kliniki że mamy wcześniej przyjechać na transfer. Czyli będzie transfer, czyli chociaż ten jeden przetrwał! Dziewczyny trzymajcie kciuki!
Trzymam -
Nadira wrote:Nawet z tych 2 tygodni ciąży się cieszę, a może będę się cieszyć dłużej
Transfer robił mi dr GM
Jakie dwa tygodnie. Jesteś przez kolejnych 9 miesięcy Tak masz myśleć!!Nadira, Nanatasza lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Kamilam8 wrote:Kochana tak- jest ok. Wczoraj mieliśmy badanie. Jestem spokojniejsza
A jak u Ciebie? -
Mallina wrote:Czekam jeszcze 2 cykle. Faszeruje się metforminą unikam słodyczy i tyle chyba . Ty chyba też ją brałaś? Co konkretnie? Ja biorę glucophage 500 i źle sie po niej czuje, zastanawiam się czy ta dawka 750 xr o przedłużonym uwalnianiu nie byłaby lepsza.
Tak- ja brałam metformax 2x850. Początkowo też źle się czułam ale przeszło po chyba 1-2 tygodniach. Zostajesz w Bocianie?