Białystok - Bocian
-
WIADOMOŚĆ
-
szaraa wrote:Malina, a w czym u was jest problem, skoro lekarz mówiło naturalne ciazy?
-
Malinko, a może nie nastawiaj się ani na wygraną, ani na porażkę?
Wiem, że łatwo mówić. Ale ja po tylu latach walki w tym cyklu sobie jakoś odpuszczam. To nasze ostatnie podejście. Też mam słabe komórki. co ma być, to będzie. A Wy cieszcie się po prostu sobą
Trzymam za Was kciuki!!
Ja we środę jadę na monit. Tymczasem na brzuchu nowe siniaki po zastrzykachstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Dziewczyny ja przed nieudana pierwsza próba nic nie łykałam chyba tylko kwas foliowy miałam tylko jedna blastkę (z 10pobranych) i nie udało sie.
A przed druga łykałam Dha i koenzym Q 10. Miałam 12 komórek 6 mi zapłodnili a 5 zostało dla mnie. Jedna jest ze mna a 4 mam mroziaczki. Wiec nie wiem czy te witaminy zdziałały cud czy poprostu tak miało byc.
U nas ja słabe komórki bez owulacji na jednym jajniku. A maż morfologia 4%.
-
adrenalina dziękuję Ci za te posty :*
mi lekarz przepisał właśnie i dha i koenzym i l-argininę, więc licze, że tym razem bedzie lepiejadrenalina lubi tę wiadomość
starania od 2007
Co do dhea, koenzymu itp to znów mój lekarz stwierdził, że więcej krzywdy mi wyrządzi niż pożytku. Ale czytam nie pierwszy raz, że komuś pomogły te witaminy. Mam taki mały mętlik w głowie, trochę straciłam zaufanie do swojego lekarza, po pierwszej procedurze przepisał mi te same leki a ja nie jestem pewna, czy nie lepiej by było zmienić, wprowadzić coś nowego skoro te poprzednie dały taki a nie inny efekt. Jestem chyba człowiekiem małej wiary
Dziewczyny, po tej pierwszej procedurze straciłam zupełnie ochotę na seks, macie jakieś sprawdzone suplementy które mogły by pobudzić libido? Kiedyś brałam taki fajny suplement "pro conceptio femina" ale od ponad roku nigdzie nie mogę go dostać. -
Mallina ja straciłam ochotę przez leki, które biorę..
Ale już niedługo nie będzie zastrzyków i mam nadzieję, ze ochota wróci
A tak z suplementów, to nie pomogę..
Przypomnij proszę, który Cię prowadzi? Dobrze pamiętam, że GM?starania od 2007
Nanatasza wrote:Mallina ja straciłam ochotę przez leki, które biorę..
Ale już niedługo nie będzie zastrzyków i mam nadzieję, ze ochota wróci
A tak z suplementów, to nie pomogę..
Przypomnij proszę, który Cię prowadzi? Dobrze pamiętam, że GM? -
Ja brałam koenzym i Dha bez wiedzy lekarza przed stymulacja.
Co do twojego lekarza to nie znam. Ja byłam przy pierwszej procedurze u dr GM. A przy drugiej leki wypisywał mi dr BP bo moj lekarz był na urlopie. I doktor B Wystymulował mnie a transfer zrobił dr M.
Jesli pojadę za jakis czas po mroziaki to tylko dr BP. Nie mam noc do dr M ale lepiej współpracowało mi sie z dr B -
Każda zachwala dr. B.P. , ogólnie mój lekarz też ma dużą wiedzę, ale tak jakby rozkładał ręce i zostawiał wszystko mojemu organizmowi , a potem znowu usłyszę "no szkoda, że się nie udało, ale przecież Pani uda się zajść naturalnie", mam ogromne wątpliwości co do tej procedury.
-
Mi właśnie BP przepisał dha, koenzym i l-argininę. Biorę też witaminy z jakimś podwójnym kwasem foliowym, w cholerę drogie bo ponad 70zł..ale przepisał, to biorę
Ja też chodził do GM, ale faktycznie lepiej mi się rozmawia, nawet przez telefon, z BP. Jego spokój i zaangażowanie się udziela
CO CG nic nie powiem.. ale na pewno jest dobrym lekarzem.
A wiecie, że BP jest najmłodszy ze wszystkich lekarzy tam? jak się zdziwiłam, że młodszy od CG
Marcela jest osobny wątek o ziołach.
Jak pewni wyżej czytałaś, poddałyśmy w głęboką wątpliwość prawdziwość Twoich wypowiedzi..Kamilam8 lubi tę wiadomość
starania od 2007
ja się też zdziwiłam, że on ledwo co starszy ode mnie!
Jutro mam monitoring, biorę gonapeptyl i puregon - 350j dziennie, więc dawka spora.
Po zeszłym protokole odpowiedź jajników była słaba.. i marne komórki. Teraz zmiana protokołu i leków. Jutro się okaże, czy rośnie
Jestem dobrej myśli, chociaż nawet, jak rośnie, to nie znaczy, że będzie dojrzałe..
znajoma przed ivf brała też pyłek pszczeli, więc i ja się nim zajadam
w aptece Bociana jest w dobrej cenie. W moim mieście nie było w żadnej aptece.. a tam kapsułki za 9,5 pln
Zadzwoń może do lekarza, czy nie możesz brać czegoś, co choć trochę poprawi jakość komórek - ja jeszcze się zastanawiałam nad dhea, ale w końcu go nie zapytałam, a samowolki nie chciałam uprawiać. Zaufałam, że to, co mi przepiał, jest ok.
Kiedy do Białego się wybierasz?starania od 2007
Nanatasza wrote:ja się też zdziwiłam, że on ledwo co starszy ode mnie!
Jutro mam monitoring, biorę gonapeptyl i puregon - 350j dziennie, więc dawka spora.
Po zeszłym protokole odpowiedź jajników była słaba.. i marne komórki. Teraz zmiana protokołu i leków. Jutro się okaże, czy rośnie
Jestem dobrej myśli, chociaż nawet, jak rośnie, to nie znaczy, że będzie dojrzałe..
znajoma przed ivf brała też pyłek pszczeli, więc i ja się nim zajadam
w aptece Bociana jest w dobrej cenie. W moim mieście nie było w żadnej aptece.. a tam kapsułki za 9,5 pln
Zadzwoń może do lekarza, czy nie możesz brać czegoś, co choć trochę poprawi jakość komórek - ja jeszcze się zastanawiałam nad dhea, ale w końcu go nie zapytałam, a samowolki nie chciałam uprawiać. Zaufałam, że to, co mi przepiał, jest ok.
Kiedy do Białego się wybierasz? -
Malinko, ale będziemy walczyć i zobaczysz już lada dzien będziemy na tym watku opisywać nasze ciaże
skoro mówił, że metformina i inofem wystarczą, to znaczy, że wystarczą
ja biorę dha, a dhea też się trochę sama cykałam, bo mam niedoczynność i lecę na euthyroxie
spróbuj pyłek. moim zdaniem kapsułki lepsze, bo taki do rozpuszczania w wodzie mi przez gardło nie przechodzi
kuzynka przy pco też bierze te leki i kazał jej całkiem odstawić słodycze i przejść na dietę bezglutenową. W pierwszą ciążę zaszli naturalnie.starania od 2007
Nanatasza wrote:Malinko, ale będziemy walczyć i zobaczysz już lada dzien będziemy na tym watku opisywać nasze ciaże
skoro mówił, że metformina i inofem wystarczą, to znaczy, że wystarczą
ja biorę dha, a dhea też się trochę sama cykałam, bo mam niedoczynność i lecę na euthyroxie
spróbuj pyłek. moim zdaniem kapsułki lepsze, bo taki do rozpuszczania w wodzie mi przez gardło nie przechodzi
kuzynka przy pco też bierze te leki i kazał jej całkiem odstawić słodycze i przejść na dietę bezglutenową. W pierwszą ciążę zaszli naturalnie.
Pewnie, że się uda, nie wykluczone że już teraz -
kupiłam pyłek kwiatowy Gal w kapsułkach
wyliczaliśmy, ze chyba korzystniej wychodzi w kapsułkach, w słoiku kupiłam taki, że trzeba go pic 5 razy dziennie. nie dałabym rady
nie masz pco i dają ci metforminę? hmm chyba że nie tylko przy pco przepisują. Nic, trzeba zaufać lekarzowi.
u nas też wszystko książkowo, tyle, że pod mikroskopem dopiero się okazało, że mam ziarnistosci w komórkach.. i są słabe..starania od 2007
Nanatasza wrote:kupiłam pyłek kwiatowy Gal w kapsułkach
wyliczaliśmy, ze chyba korzystniej wychodzi w kapsułkach, w słoiku kupiłam taki, że trzeba go pic 5 razy dziennie. nie dałabym rady
nie masz pco i dają ci metforminę? hmm chyba że nie tylko przy pco przepisują. Nic, trzeba zaufać lekarzowi.
u nas też wszystko książkowo, tyle, że pod mikroskopem dopiero się okazało, że mam ziarnistosci w komórkach.. i są słabe..
Lekarz uważa, że mam bardzo łagodną postać pco, objawiająca się tylko słabą jakością komórek, twierdzi że z czasem kiedy moja rezerwa jajnikowa będzie się zmniejszać organizm będzie produkował dobre komórki, W gemini jest tylko jakieś mleczko pszczele. Poszukam w innych aptekach.