Białystok - Bocian
-
WIADOMOŚĆ
-
nikt nie wie, skąd się tam to bierze.. biorę jakieś suplementy na poprawę jakości. Mogło tak być jednorazowo, a może być taka moja uroda.. w każdym razie takim kobietom trudniej zajść w ciażę. Po punkcji się okaże
o mleku nie wiem, pyłek wcinamstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
jad pszczoły to nie to samo. pyłku nie mogą jeść osoby uczulone na produkty pochodzenia pszczelego - miody, mleczka pszczele itdstarania od 2007
melduję się po wizycie - na prawym 4 pęcherzyki, ale nie chcą rosnąć
w lewym z 6 rośnie 4, może 5, zobaczymy, jutro znów wizytastarania od 2007
Natasza, trzymam kciuki zeby jeszcze urosły. Powodzenia:)
Nanatasza lubi tę wiadomość
31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,7 29dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko 2014 -
chciał, żebym dziś przyjechała, ale mam dziś ślub, na którym śpiewam, więc nie bardzo mogę młodych do wiatru wystawić
Na prawym 4pęcherzyki, ale nie rosną.. mają po 13mm, prawy jajnik niewydolny..dr BP powiedział, że nie wie, czy taka moja uroda, czy to już wiek..
na lewym 4 może 5 pęcherzyków będzie - takie 19-20mm
dostałam jeszcze większą dawkę puregonu, jutro ovitrelle i rano we wtorek punkcjastarania od 2007
Nanatasza wrote:chciał, żebym dziś przyjechała, ale mam dziś ślub, na którym śpiewam, więc nie bardzo mogę młodych do wiatru wystawić
Na prawym 4pęcherzyki, ale nie rosną.. mają po 13mm, prawy jajnik niewydolny..dr BP powiedział, że nie wie, czy taka moja uroda, czy to już wiek..
na lewym 4 może 5 pęcherzyków będzie - takie 19-20mm
dostałam jeszcze większą dawkę puregonu, jutro ovitrelle i rano we wtorek punkcja -
Malinko, liczę na to, że wie, co robi, zaufałam
najeżdżę się, ale co tam
no jakieś tam talenty mam śpiewać uwielbiam i miło, jak komuś mogę sprawić przyjemność śpiewemstarania od 2007
już piszę - 8 jajeczek pobrane. W szoku byłam, że tak dużo!
najpierw było ok, potem dopadł mnie straszny ból głowy i do rana nie mogłam się ogarnąć.. jeszcze ćmi, ale mogę już funkcjonować.
Na punkcji by przemiły anestezjolog - taki starszy pan, bardzo ciepły i opiekuńczy
jutro będzie wiadomo, co tam się wykluło
Ty w ten piątek masz wizytę??
starania od 2007
Nanatasza wrote:już piszę - 8 jajeczek pobrane. W szoku byłam, że tak dużo!
najpierw było ok, potem dopadł mnie straszny ból głowy i do rana nie mogłam się ogarnąć.. jeszcze ćmi, ale mogę już funkcjonować.
Na punkcji by przemiły anestezjolog - taki starszy pan, bardzo ciepły i opiekuńczy
jutro będzie wiadomo, co tam się wykluło
Ty w ten piątek masz wizytę?? -
Nanatasza wrote:niestety dojrzałe były 3, zapłodniły sie 2, ale zarodki za wolno się dzielą... walczą o życie.. do transferu może nie dojść.31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,7 29dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko 2014