Białystok in vitro w badaniach klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
W dodatku w tym tygodniu tam temperatura będzie taka sama jak w pl
Więc wy też będziecie miały tropiki 🤣 -
mrt87 wrote:Ale jak nie masz mdłości możesz sobie pojesc za dwoje 🤣
Mdłości póki co nie mam, ale apetytu na dwoje też nie. Gdyby nie beta to nie wiedziała bym że jestem w ciąży. Nawet cycki mnie nie bolą a proga mam 240 -
Dzieki Pszczoła za pocieszenie mnie w środę czeka kwitnięcie w poradni diabetologicznej w nie klimatyzowanym szpitalu z tłumem pacjentów. Już nie mogę się doczekać.
pszczola2000 lubi tę wiadomość
-
mrt87 wrote:Dzieki Pszczoła za pocieszenie mnie w środę czeka kwitnięcie w poradni diabetologicznej w nie klimatyzowanym szpitalu z tłumem pacjentów. Już nie mogę się doczekać.
Zawsze możesz wejść w miedzyczasie i zapytać czy możesz wejść poza kolejnością bo jesteś w ciąży i słabo ci soe robi -
pszczola2000 wrote:Dzięki dziewczyny, niestety allinclusive mi się nie przyda % ;p za to mąż będzie nadrabial.
Po stresie oczekiwań czy się udało czy nie, nie też się przyda wypoczynek
Lecimy dopiero 18.25
Oooo zaraz wylatujecie, wiec bawcie się i korzystajcie ile się da, bo za rok będziemy mieć pieluchy 😉 Zazdraszczam 🤩🤩🤩pszczola2000 lubi tę wiadomość
IUI 1 - 30.01.2019 IUI 2 - 27.02.2019
23.04.2019 - IVF
4.05.2019 - punkcja (6 cumulusów -4 prawidłowe)
5.05.2019 - 4 zapłodnione komórki❤️
9.05.2019 - transfer naszego malucha 4AA ❤️( zostaje nam ❄️ mrożaczek 3BB)
16.05.2019 - beta 7 dpt -101,8 😍 9 dpt - 234,6 😍 14 dpt - 2074 😍 20 dpt - 8315 😍 22 dpt - 13377 😍 26 dpt - ❤️
16.08.2022- powrót po ❄️
5.09.2022 - transfer
12.09.2022 - beta 7 dpt - 11, 8 dpt - 19, 9 dpt -28 CB 😭😭😭
24.05.2023 - 3 testy z II - Naturalny Cud! ❤️
25.05.2023 - beta 383 😍
26.05.2023 - beta 679 prog - 14,70
30.05.2023 - beta 2457 prog - 29,4
02.06.2023 - pęcherzyk ciążowy ✊
13.06.2023 - ❤️
„Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie.” -
Karola nie ma szans na wejście poza kolejką bo połowa to kobiety w ciąży a druga starsze schorowane Panie.
-
Ja chyba też mam hiperke, kłuję i pobolewa w prawym jajniku. Ehh a wizyta dopiero 19go
-
Pszczoła będzie dobrze, w ciąży są różne najróżniejsze bóle więc wcale nie musi być hiperka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam laparoskopię i przy okazji jeszcze inne porządki mi zrobili z ogniskami endometriozy
-
nick nieaktualnyMrt czułaś różnicę po usunięciu endometriozy? U mnie podczas laparoskopii (a miałam 2) usunięto łukowate dno macicy i właśnie ogniska endometriozy - to pierwsze i kolejne @ to coś wspaniałego, nie musiałam faszerować się tabletkami. Wcześniej miałam 2 dni wyjęte z życia.
-
Sua u mnie bóle były w zasadzie prawie cały miesiąc o różnym natężeniu, oczywiście podczas pierwszego dnia @ była kulminacja wszelkich objawów. Po laparo długo dochodziłam do siebie po 6-8 tyg przestał mnie po zabiegu boleć brzuch. A @ dalej bolesna przez kilka miesięcy, potem brałam pół roku qlaire i to wyciszyło w pewnym stopniu bóle, nawet po odstawieniu. Po porodzie też jakieś hormony wezmę.
-
nick nieaktualnymt30 wrote:Dziewczyny jak wygląda plan dnia w klinice w dniu transferu. Ile czasu się przebywa, kiedy są przerwy. Jak samopoczucie po? Mam kilka spraw na mieście przy okazji i chcę rozplanować dzień.
Szkoda, że nie zapisałam sobie, ale przyszłam parę minut po 8 (takie zalecenie, choć i tak klinika była otwarta od 9 bo sobota więc czekałam), zaraz miałam wizytę w pierwszej kolejności, wypiłam lek później chwila przerwy max do 2h i przed 12 miałam transfer. Pozniej 2 godziny leżenia. Wyszłam z kliniki o 14 albo o 14.30 nie pamiętam 🙈 -
sua wrote:Szkoda, że nie zapisałam sobie, ale przyszłam parę minut po 8 (takie zalecenie, choć i tak klinika była otwarta od 9 bo sobota więc czekałam), zaraz miałam wizytę w pierwszej kolejności, wypiłam lek później chwila przerwy max do 2h i przed 12 miałam transfer. Pozniej 2 godziny leżenia. Wyszłam z kliniki o 14 albo o 14.30 nie pamiętam 🙈
Dzięki. Czyli po wypiciu leku ok. 2 h przerwy. Można po tym normalnie funkcjonować? Te 2h lezenia to każda tak miała, trzeba tak? -
nick nieaktualnyPo wypiciu leku możesz opuścić klinikę (o ile dobrze się czujesz) i pójść coś zjeść czy załatwić swoje sprawy. Kriobank praktykuje 2 godziny leżenia po transferze. Nawet z fotela ginekologicznego przenosisz się bezpośrednio na łóżko nie schodząc na podłogę ( przynajmniej tak było w moim przypadku). Przed transferem też musiałam pójść odróżnić pęcherz by nie przyszło mi do głowy chodzić po
-
Ja potem jeszcze w domu leżałam zrobiłam sobie tylko coś do przegryzienia. Włączyłam tv i tak zleciało do nocy.