Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ✨️ Ciąże i dzidziutki po IVF i nieudanych IUI ✨️
Odpowiedz

✨️ Ciąże i dzidziutki po IVF i nieudanych IUI ✨️

Oceń ten wątek:
  • aannddzzia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga dałam radę 😊 myślę że też pomógł mi fakt że zostałam sama na sali bo od mojej współlokatorki wywieźli małego do innego szpitala więc dostała osobno salę 😕

I mam dobrą wiadomość wychodzimy dzisiaj na domu 😁 powiem wam że ogólnie każdy komentuje tu moje dziecko że taki duży , że już odchowany , ale wielki , on to do przedszkola odrazu itp 🤣 można się pośmiać ale jak słucham tego co zmianę od każdej nowej osoby to czuje się niekomfortowo 😅

Honorka się okaże , mam nadzieję że wejdzie w 62 bo nie mam większych na szybko zamówiłam 3 komplety 68 ale zanim dojdą potrwa 😊

👱🏼‍♀️27 👱🏼‍♂️34

🧍🏼‍♂️Obniżone parametry nasienia : prawidłowa budowa 1% , plemniki żywe 48% , ruch całkowity 37% , fragmentacja 35%
    🧍🏼‍♀️PCO , reszta wyników dobra , jajowody drożne

29.04 1 IUI ❌
    24.05 2 IUI ❌
    18.06 3 IUI ❌
    In vitro :
    30.08 start stymulacji
    12.09 punkcja ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ - 3x 4AA , 3x 4AB
    25.10 transfer
    • beta 6 dpt - 18,3 , 10 dpt - 229 , 12 dpt - 505 , 14 dpt - 1258 , 16 dpt - 2459 , 18 dpt - 4483
    21.11 - CRL 8,1mm + serduszko ❤️
    23.12 - prenatalne niskie ryzyka , chłopczyk 🩵
    8.07.2026 - 👦 4,6 kg , 63 cm
  • Lily1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny 💛 kolejna ciężka noc za nami. Po spacerze ładnie zasnął na 3h ale później już było tylko gorzej. Nie mógł się załatwić więc co go tylko uspałam to za chwilkę pobudka i walka z brzuszkiem. Termofor wczoraj pomógł, a dzisiaj w nocy był tylko krzyk. Wszystkie Wasze rady są cenne. Z tym ulewaniem jest tak, że jak chcę go odbić to on się wcale tym nie przejmuje i śpi. Odłożę go do łóżeczka i od razu plama. Jak zasypia u nas na łóżku (tak wiem, że nie powinien ale dzisiaj mu pozwoliłam 😔) to nie ma z tym problemu.
    Z dobrych wiadomości zamówiliśmy fotel na allegro 😊

Karolove rzeczywiście biedny Maluszek no ale idą ząbki 😍😍😍

Daga gratuluję przespanej nocy i trzymam kciuki za dalsze udane zasypianie 🙂

Andzia jesteśmy na piersi (dosłownie bo Mały dużo je i w tydzień przytył pół kg). Jak Ci minęła noc? Położne Ci pomogły?

Honorka jak u Was?

On & Ona 31 lat

Starania od września 2023 r.
    Styczeń 2024 - 💔 8 tyg 4 dni

PCOS i niedoczynność tarczycy

Grudzień 2024 - IUI pierwsze podejście
    Luty 2025 - IUI podejście drugie
    Nieudane próby na lekach i ovitrelle.

8.07 - podpisanie dokumentów IVF
    Od 23.07 💉💉💉 (Bemfola, cetrotide, ovitrelle)
    29.07 USG (15 pęcherzyków)
    4.08 punkcja
    6 zapłodnionych 🥚
    ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    Lacidofil +estrofem+ Lenzetto
    2.10 transfer
    8.10 beta 33,6 🥹 11.10 beta 176 🥹 13.10 beta 480 🙂 16.10 beta 2473
    23.10 USG jest zarodek z serduszkiem 🥹
    4.11 USG 1,20 cm 🥹
    20.11 USG 9t5d 3,34 cm ❤️
    10.12 I prenatalne - niskie ryzyko, chłopiec 🥹🩵🩵🩵
    02.02 II prenatalne
    15.04 III prenatalne

28.06.2026 r. Synek jest już z nami 😍😍😍😍
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannddzzia wrote:
    Daga dałam radę 😊 myślę że też pomógł mi fakt że zostałam sama na sali bo od mojej współlokatorki wywieźli małego do innego szpitala więc dostała osobno salę 😕

I mam dobrą wiadomość wychodzimy dzisiaj na domu 😁 powiem wam że ogólnie każdy komentuje tu moje dziecko że taki duży , że już odchowany , ale wielki , on to do przedszkola odrazu itp 🤣 można się pośmiać ale jak słucham tego co zmianę od każdej nowej osoby to czuje się niekomfortowo 😅

Honorka się okaże , mam nadzieję że wejdzie w 62 bo nie mam większych na szybko zamówiłam 3 komplety 68 ale zanim dojdą potrwa 😊
    Ojej.. a wiesz co się stało z maluszkiem Twojej współlokatorki? Czemu go wywieźli?

Super, że dziś wychodzicie 🥰 domyślam się, że po czasie takie gadanie nie pomaga. Mi też ciagle mówili „ojej, ale duża dziewczynka” a maila tylko 54 cm i slyszałam to od każdego kto wchodził na sale 😅

Myślę, że wejdzie w 62 ☺️

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
‹‹ 84 85 86 87 88
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ