CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
atat wrote:Mam drugie hcg. Teraz całkowite, poprzednie z poniedziałku było beta. Nie wiem czy to robi różnice.
W pon 29dc 42. Wczoraj 330!
Czy juz sie cieszyć?
Co zmieniłam w ostatnich miesiącach? Dietę, po operacji przestałam mieć takie torbiele na jajnikach, zaleczylamł endo. Mogłam wziac clo.
Zeby sie udało! Życzę tego Wam wszystkim.
A mówiłam! I jest pięknie ❤
Obiecaj że ptzestaniesz się zamartwiać. W twoim stanie to niedopuszczalne!
atat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:A mówiłam! I jest pięknie ❤
Obiecaj że ptzestaniesz się zamartwiać. W twoim stanie to niedopuszczalne!
:*
Ide dzis skonsultowac to z lekarzem i bede spokojniejszadziekuje dziewczyny
Angie 31 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
daktylek wrote:U mnie beta z dzisiaj 100. W czwartek 39 więc chyba ok. Progesteron za to 31 a w poniedzialek był 35. Myślicie żeby sie nim nie martwic?
Ładny przyrost.
Ale z progesteronem idz do lekarza. Niby ładny ale na zimne dmuchajponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
daktylek wrote:U mnie beta z dzisiaj 100. W czwartek 39 więc chyba ok. Progesteron za to 31 a w poniedzialek był 35. Myślicie żeby sie nim nie martwic?
Pokażesz lekarzowi, ale skok między 35 a 31 nie jest duży. Prg uwalniany jest do krwi pulsacyjnie, kilka minut różnicy i mógł być inny -
Anatolka wrote:Pokażesz lekarzowi, ale skok między 35 a 31 nie jest duży. Prg uwalniany jest do krwi pulsacyjnie, kilka minut różnicy i mógł być inny
ale wolalam sie upewnic... Gin w środę
pozdrawiam
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Ja się poniedziałku nie mogę doczekać czy pękło... Kurcze, ale to oczekiwanie mnie męczy... W środę był pregnyl więc oczekuje teraz
brzuch mam taki ociezaly i czasami pokreci jak na @
Dziewczyny tym którym się udało mialyscie pi pregnylu już jakieś objawy i przeczucia czy kapletnie nic?https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
basia7777 wrote:Ja się poniedziałku nie mogę doczekać czy pękło... Kurcze, ale to oczekiwanie mnie męczy... W środę był pregnyl więc oczekuje teraz
brzuch mam taki ociezaly i czasami pokreci jak na @
Dziewczyny tym którym się udało mialyscie pi pregnylu już jakieś objawy i przeczucia czy kapletnie nic? -
pabelka88 wrote:Mnie ogolnie jeszcze sie nie udało,ale po pregnylu za kazdy razem mam obiawy typowo ciążowe...niestety pregnyl ma to do siebie.Życzę udanego cyklu
-
Płatek szkarłatny wrote:Ja raz miałam zastrzyk z pregnylu i nie czułam nic szczególnego.
Dziewczyny, które właśnie odebrały pozytywną betę, czy wy coś czułyście wcześniej, że to TEN cykl?
Szczerze nic a nic. Jedynie 26-27dc bolały mnie bardzo piersi ale przeszło i mysle ze to od duphastonu. No i od 30dc aż do testu 36dc bolało mnie podbrzusze jak na okres.Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Neytira wrote:We wtorek idę na betę
Strasznie się denerwuję bo to mój pierwszy cykl z clo+pregnyl.będzie dobrze,nie denerwuj się :-*
basia7777, Sowaa lubią tę wiadomość