CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:mysle ze sroda 10 luty to dobry dzien na test z apteki,choc tez mysle ze moze wyjsc negatyw,ten termin 12 luty to pewna data.Bierzesz jeszcze dupka on moze zafałszowac wynik płytkowy
12 lutego biore ostatnie dupki i mam zrobić test bete tak kazał lekarz. ile kosztuje beta z cito?? jak długo się czeka na cito?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:kochana możesz zrobić 10 dni po ovitrelle test z apteki ale nie sugeruj się nim na 100 % a 14 dni po ovitrelle bete i wtedy masz pewność. ja będę robić w tą niedziele bo nie wytrzymam dłużej a potem bete 12 lut
Kiedy Tu miałaś ten zastrzyk na pęknięcie? Wiesz ze jak zrobisz w niedziele to najprawdopodobniej wyjdzie pozytywny ale to niekoniecznie musi być ciąża... może to jeszcze być hcg z zastrzyku. Miałaś testować dopiero 10.02.
Wiesz, może lepiej się wstrzymać z testem żeby się później nie rozczarować. Czego oczywiście Ci nie życzę
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Angie 31 wrote:Dziewczyny ja schizuje bo ten ciemniak dal mi wizyte na jutro a to będzie mój 13dc !!! Trzyyyyyynasty!nienawidze go.
Ja taka głupia przesądna że o losie
kochana nie wierz w przesądy. to są głupoty te przesądy.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Angie 31 wrote:Dziewczyny ja schizuje bo ten ciemniak dal mi wizyte na jutro a to będzie mój 13dc !!! Trzyyyyyynasty!nienawidze go.
Ja taka głupia przesądna że o losie
a ty zaparz sobie dzbanek melisy i zawiąz czerwoną kokardke we włosyAntoś IVF,Julisia natural
-
moniaaa_1988 wrote:Kiedy Tu miałaś ten zastrzyk na pęknięcie? Wiesz ze jak zrobisz w niedziele to najprawdopodobniej wyjdzie pozytywny ale to niekoniecznie musi być ciąża... może to jeszcze być hcg z zastrzyku. Miałaś testować dopiero 10.02.
Wiesz, może lepiej się wstrzymać z testem żeby się później nie rozczarować. Czego oczywiście Ci nie życzę
tez mam takie zdanie,patrzyłam na kalendarz kiedy zastrzyk plus trzy dni na pękniecie...lepiej cierpliwie zaczekac,rozczarowanie zaboli skoro tak bardzo sie nakręcasz,ochłon skarbie i poczekaj z testemAntoś IVF,Julisia natural
-
moniaaa_1988 wrote:Kiedy Tu miałaś ten zastrzyk na pęknięcie? Wiesz ze jak zrobisz w niedziele to najprawdopodobniej wyjdzie pozytywny ale to niekoniecznie musi być ciąża... może to jeszcze być hcg z zastrzyku. Miałaś testować dopiero 10.02.
ale kochana ja nie mogęjuż wytrzymać jakby było możliwe to dzisiaj już bym zrobiła.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:kochana nie wierz w przesądy. to są głupoty te przesądy.
A tak na poważnie teraz jedna dziewczyna po zastrzyku robiła sobie testy hcg codziennie aż do 14-go dnia po owu. Po zastrzyku i sprawdzała sobie jak ta druga kreska z bardzo intensywnej robiła się coraz bledsza a od 9-go dnia znów zaczęła ciemniec w jej przypadku zakończyło się to ciąża.
Życzę ci żeby i u ciebie tak się stało.
Była świadoma że testy będą pozytywne po zastrzyku ale była taka nakręcona że musiała nacieszyć oko biorąc pod uwagę że na początku będzie to oszukane
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
zastrzyk miałam 28.01 to już 5 dzień dzisiaj4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Jagna 75 wrote:a ty zaparz sobie dzbanek melisy i zawiąz czerwoną kokardke we włosy
Hahaha chyba tak zrobię naprawdę! Latam po chacie i szukam czegoś czerwonego jak nie znajdę kokardki to se gacie czerwone na szczęście nałożę
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
A ja Wam powiem ze im bliżej soboty tym większego mam stresa,bo jednak pojadę betę zrobić,dziś mi jedna taka doświadczona dziewczyna pow ze gin jak mówi zrobić test ciążowy to ma na myśli betę
Już to robiłam kilka razy i do dziś pamiętam z jakim bijatyk sercem otwierałam w kompie wyniki a tam beta na poziomie 0,00ech
-
Angie 31 wrote:Ja wiem wiem tylko naprawdę! Jak wejdę w gowno to taki mam zaciesz cały dzień bo to szczęście przynosi hahaha
A tak na poważnie teraz jedna dziewczyna po zastrzyku robiła sobie testy hcg codziennie aż do 14-go dnia po owu. Po zastrzyku i sprawdzała sobie jak ta druga kreska z bardzo intensywnej robiła się coraz bledsza a od 9-go dnia znów zaczęła ciemniec w jej przypadku zakończyło się to ciąża.
Życzę ci żeby i u ciebie tak się stało.
Była świadoma że testy będą pozytywne po zastrzyku ale była taka nakręcona że musiała nacieszyć oko biorąc pod uwagę że na początku będzie to oszukane
chyba też tak zrobię jestem strasznie nakrencona chce mieć dzidzię chyba fiksuję albo to cormony i mam głupawke śmieje się z byle czego a zaraz mam dołka to chyba po zastrzyku.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
AniaStaraczka85 wrote:A ja Wam powiem ze im bliżej soboty tym większego mam stresa,bo jednak pojadę betę zrobić,dziś mi jedna taka doświadczona dziewczyna pow ze gin jak mówi zrobić test ciążowy to ma na myśli betę
Już to robiłam kilka razy i do dziś pamiętam z jakim bijatyk sercem otwierałam w kompie wyniki a tam beta na poziomie 0,00ech
a ja czuje ze miło sie zdziwiszAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna bardzo bym chciała ale już tyle tych zawodów,sama pewnie doskonale wiesz,ze juz człowiek boi się kolejnego bo gdzieś tam głęboko jednak jest nadzieja:))))
Dziękuję za pozytywne wibracje;) -
AniaStaraczka85 wrote:Jagna bardzo bym chciała ale już tyle tych zawodów,sama pewnie doskonale wiesz,ze juz człowiek boi się kolejnego bo gdzieś tam głęboko jednak jest nadzieja:))))
Dziękuję za pozytywne wibracje;)
tyle sie mówiło o tym magicznym miesiącu lutym,no w koncu ktos musi zacząc by innym sie poszczesciło,słyszałam ze ma byc mega wysyp pozytywnych testówAntoś IVF,Julisia natural
-
Elina zgadzam się z Jagna w 100% ze rozczarowanie bardzo boli i warto poczekać. Ale wiem też jak trudno jest czekać. Tez mi to z trudem przychodzi ale od ciąży biochemicznej wole poczekać z testem 3-4 dni dłużej.
Był tu juz kiedyś na wątku spór odnośnie szybkości testowania
W każdym razie to sprawa indywidualna i skoro czujesz ze mimo wszystko chcesz tak szybko testować to testuj
Ja życzę powodzenia i trzymam kciukiElina lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Dla aniolkowych mam:-) to takie piękne
"Aniołka małego masz Mamo w niebie.
Choć tęsknię naprawdę mocno do Ciebie.
Już nigdy więcej nie będziesz sama.
Pamiętam o Tobie,Mamo kochana.
Aniołek mały na chmurce siedzi.
Patrzy jak bawią się inne dzieci.
On sam nie pływa. Nie fruwa. Nie skacze.
Bo tam na dole jego Mama płacze.
Mamo już dobrze nie płacz kochana
Jestem tu blisko naszego Pana.
On ból twój ukoi a mnie przytuli
Najswietsza Mateczka do snu utuli.
Nie pytaj Mamo ciągle "Dlaczego? "
To tajemnica nawet dla Niego.
On kocha nas wszystkich Ciebie i tatę
I kiedyś też was zaprosi tu do nas na herbatę.
Nie płacz już Mamo zostałaś wybrana.
Na Matkę Anioła przez naszego Pana
On wie co robi choć teraz to boli
Większego nie możesz krzyża nieść .
On nie pozwoli.ana1122, Elina lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
moniaaa_1988 wrote:Elina zgadzam się z Jagna w 100% ze rozczarowanie bardzo boli i warto poczekać. Ale wiem też jak trudno jest czekać. Tez mi to z trudem przychodzi ale od ciąży biochemicznej wole poczekać z testem 3-4 dni dłużej.
Był tu juz kiedyś na wątku spór odnośnie szybkości testowania
W każdym razie to sprawa indywidualna i skoro czujesz ze mimo wszystko chcesz tak szybko testować to testuj
Ja życzę powodzenia i trzymam kciuki
Tez mimo wszystko kciukam i nie puszczam do 12goAntoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:Dla aniolkowych mam:-) to takie piękne
"Aniołka małego masz Mamo w niebie.
Choć tęsknię naprawdę mocno do Ciebie.
Już nigdy więcej nie będziesz sama.
Pamiętam o Tobie,Mamo kochana.
Aniołek mały na chmurce siedzi.
Patrzy jak bawią się inne dzieci.
On sam nie pływa. Nie fruwa. Nie skacze.
Bo tam na dole jego Mama płacze.
Mamo już dobrze nie płacz kochana
Jestem tu blisko naszego Pana.
On ból twój ukoi a mnie przytuli
Najswietsza Mateczka do snu utuli.
Nie pytaj Mamo ciągle "Dlaczego? "
To tajemnica nawet dla Niego.
On kocha nas wszystkich Ciebie i tatę
I kiedyś też was zaprosi tu do nas na herbatę.
Nie płacz już Mamo zostałaś wybrana.
Na Matkę Anioła przez naszego Pana
On wie co robi choć teraz to boli
Większego nie możesz krzyża nieść .
On nie pozwoli.
Piękne,musialam sie poplakac...
Antoś IVF,Julisia natural