X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co nawet nie bardzo, sutki mam jedynie wrażliwe.

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    AniaStaraczka85 trzymam kciuki :)

Ladybird nie dziękuje. uwierze sama jak zobacze choć pęcherzyk ciążowy a później serduszko bo jak na razie na wczorajszym usg nie było nic widać.
    Pęcherzyk ciążowy jest już zwykle widoczny przy wartości beta-HCG 1500 mIU/ml.

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Ech dobra bo się zapedzam,nakręcac a w sobotę będzie beta 0.00:))
    To dopiero 22 dc czekam cierpliwie,choć jest to trudne jak doskonale wiecie:)
    Ania zabraniam ci tak mówić. Przesyłam wirtualnego kopa za karę I na szczęście x

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ze ja tam piersi czułam tylko jak dojrzewalam jak mi rosły w wieku dojrzewania a potem ani na okres ani nigdy nic nie czulam

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 ja też mało kiedy czułam piersi, czasem ale to czasem przed okresem miałam cięższe.

Ladybird to mnie pocieszyłaś bo u mnie beta z wczoraj 147, pójde zrobić jutro choć gin zabronił, bo stwierdził że to niepotrzebny stres.

• AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirtualny kop-padłam ze śmiechu;))ale faktycznie może zasługuje!ale to chyba przez lek ze się nastawie i nie wyjdzie,dlatego sobie wkręcam ze nic nie wyjdzie

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    hej dziewczynki :)

nie miałam jak wczoraj wejść na komputer bo mi się coś zwiesił dziad jeden. wczorajsza beta 147, byłam na usg ale jeszcze nic nie widać.

No to piknie ten luty sie zaczyna,owocnej tej ciàzy zycze oby wszystko szczęsliwie do konca kochana.Siej tego wirusa,bo tyle tu niecierpliwych babeczek z Elinà na czele.Trzymam kciuki

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna nie dziękuje bo tak jak pisze nic jeszcze nie widać...

ale sieje łapcie dziewczynki ile możecie &&&&&&&&&&&

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    AniaStaraczka85 trzymam kciuki :)

Ladybird nie dziękuje. uwierze sama jak zobacze choć pęcherzyk ciążowy a później serduszko bo jak na razie na wczorajszym usg nie było nic widać.

Bedzie ok,to jeszcze bardzo wczesnie by cos zobaczyc,ja w 5tc bylam to bylo widac ciemną plamke,przynajmniej lekarz potwierdził ze jest w macicy,wiec juz dobra wiadomosc.
    Ale sie ciesze...zobaczcie kobiety chyba na zadnym innym rózowym wątku nie ma tyle ciàz co u nas.Od początku roku tyle sie działo,naprawde nie ma sensu sie stresowac,tylko lapac te pozytywną energie od zaciązonych

gogo19 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna no mi powiedział wczoraj że jest piękne ciałko żółte i że to dobrze, i wczoraj był niby 4t0d więc ma prawo być nie widać tak mówił

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    Jagna no mi powiedział wczoraj że jest piękne ciałko żółte i że to dobrze, i wczoraj był niby 4t0d więc ma prawo być nie widać tak mówił

Szybko bedà mijały tygodnie,niedlugo zobaczysz swoją fasolke,a ty nam wkleisz pièkną fote swojego skarbu z usg.

Ja kiedy dowiedzialam sie o ciàzy zaprzestalam picia kawy,przerzucilam sie na inke z błonnikiem.Teraz wciaz ją pije zamiast prawdziwej,jest pyszna.A wy z czego rezygnowalyscie?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • gogo19 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    mnie tak kłuło w tym jajniku co miałam potwierdzoną owu. jeszcze dzis mnie ciągnie i ciągle sikam i ziewam :D
    Gratuluję i cieszę się, że Tobie również się udało. Objawy miałam na początku identyczne jak Ty. Trzymam mocno kciuki za pozostałe dziewuszki. Uda się- uwierzcie!

Dea28 lubi tę wiadomość

• gogo19 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również nie pije kawy, bo wogóle nie mam na nią ochotę. W poprzednich ciążach miałam identycznie.

• Elina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    hej dziewczynki :)

nie miałam jak wczoraj wejść na komputer bo mi się coś zwiesił dziad jeden. wczorajsza beta 147, byłam na usg ale jeszcze nic nie widać.
    gratuluje kochana :)

Dea28 lubi tę wiadomość

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Szybko bedà mijały tygodnie,niedlugo zobaczysz swoją fasolke,a ty nam wkleisz pièkną fote swojego skarbu z usg.

Ja kiedy dowiedzialam sie o ciàzy zaprzestalam picia kawy,przerzucilam sie na inke z błonnikiem.Teraz wciaz ją pije zamiast prawdziwej,jest pyszna.A wy z czego rezygnowalyscie?

ja zrezygnowałam z ruchu. zaczynam dzisiaj przygode z dupkien.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gogo19 wrote:
    Ja również nie pije kawy, bo wogóle nie mam na nią ochotę. W poprzednich ciążach miałam identycznie.

Witaj Gogo,jak samopoczucie?Jak przebiega ciaza?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    ja zrezygnowałam z ruchu. zaczynam dzisiaj przygode z dupkien.

To juz ostatni etap :-)
    Mnie sie te 10 dni dluzyly,tyle ze jakos nie nastawialam sie na pozytyw,zrobilam test w dniu kiedy miala byc @,byl negatyw wiec czekalam az malpa nadciàgnie jednak dni mijaly a ja juz panikowalam ze moze jakis torbiel,polip albo cos innego powstalo z pecherzyka.Umówilam sie na wizyte ale jeszcze tak z ciekawosci zrobilam test i milo sie zaskoczyłam bo byl pozytyw

Elina lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Mnie sie te 10 dni dluzyly,tyle ze jakos nie nastawialam sie na pozytyw,zrobilam test w dniu kiedy miala byc @,byl negatyw wiec czekalam az malpa nadciàgnie jednak dni mijaly a ja juz panikowalam ze moze jakis torbiel,polip albo cos innego powstalo z pecherzyka.Umówilam sie na wizyte ale jeszcze tak z ciekawosci zrobilam test i milo sie zaskoczyłam bo byl pozytyw

ja też mam podejrzenie że mam może torbiel Jagna bo rano mnie nie boli jajnik tylko teraz trochę w podbrzuszu coś czuje a wieczorem jajnik lewy strasznie mnie boli na nim miałam jajka 19mm i 18 mm. wczoraj jak się staraliśmy to myślałam że nie dam rady tak mnie bolało. powiem wam że mam już dość seksu lekarz kazał się kochać 3 razy dziennie a my zawsze co drugi dzień normalnie. nie wiem może po prostu dlatego mam dość bo myśle że się staram a nie jest to spontan.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:

kochana zrezygnowałam z ruchu i do 12 lutego siedze w łóżku nie wiem czemu ale uważam że ciąża wywołana tabletkami jest bardziej wrażliwa niż ta naturalna i wolę dmuchać na zimne.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna czy to możliwe że w czwartekwzięłam ovitrelle a dzisiaj mam owu dopiero??

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
‹‹ 1221 1222 1223 1224 1225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ