CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Hihihi choć przyznam się Wam ze jak leżałam po narkozie i walczyłam z mdłościami a potem się meczylam z tymi wszystkimi nieprzyjemnym rzeczami po zabiegu to tak sobie pomyślałam że może ciąża jest dla nas szczytem marzeń ale nie zawsze jest kolorowo i sympatycznie,a mi się tak zawsze wydawało teraz wiem ze nie do konca:) ale i tak wciąż marzę
Ja moge miec te wszystkie dolegliwosci oby tylko marzenie sie spelnilo i byc w zdrowej szczèsliwej ciàzyAntoś IVF,Julisia natural
-
ScarlettKate wrote:HURAAAA!!!
ale superpowodzenia i duuuuuuuuużo zdrówka:*
JA sie dowiedziałam wczoraj że koleżanka z pracy która starała sie 1,5 roku zaszla w ciaże w koncu bez niczego:) wiec jestem optymistycznie nastawiona że nam sie tez w końcu uda:D
Oooo,tak w pracy to lubi taka zaraza szalec,przewaznie jedna po drugiej ciàzy,oby sie i u was sprawdzilo
Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:Ania 1985 nie martw się, glowa do góry,wiem ze to trudne ale przed Tobą nowe nadzieje34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
mamakejti wrote:wiem Aniu, że jesteś rozczarowana, ja miałam spadek formy we wtorek po moich wynikach bety, ale głowa do góry, zaraz zaczniesz nowy cykl, może to będzie TEN cykl;) ja na to liczę
mamakejti lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Jagna 75 wrote:przykro mi ze to nie kropek,teraz pytanie co tam urosło?
Moze na nastepnej wizycie bedzie cos lepiej widac i stwierdzic co to takiego...moze monitor miał brudny cholewcia.Mam nadzieje ze uda sie ustalic i lekarz pozbedzie sie tego problemu34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:AniaStaraczka85 dzięki za słowa otuchy ale ja już zaczynam sie poddawać przez to wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 16:37
-
Ania 1985 - no dobra, czyli w marcu pozbywasz się polipa, a w kwietniu ciąża, dla mnie bomba plan! Ewentualnie pozbywanie się polipa (wg metody Eliny) może przynieść "skutek uboczny", z którego wszystkie się ucieszymy! Głowa do góry! Tzn. nogi w górę i do roboty!
Elina lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ania1985 wrote:Jagna 75 to pewnie polip. Teraz trzeba sie go pozbyć, żeby cokolwiek robić dalej.
Mysle ze zbyt o tym myslicie,czytacie a to zbytnio nie pomaga kiedy tak czas mierzymy od cyklu do cyklu.
Ja niedawno poroniłam ale to jeszcze bardziej wzmocnilo moją wiare ze sie uda i tego sie trzymam.Nie mam ochoty szukac na necie przyczyn,powodów i Bóg wie czego jeszcze bo wiele mi to nie pomoze a mysli zacznà zabierac sens mojego oczekiwania.Wypadlam z kolejki,ale otrzepałam kolana i biegne za wami,niedlugo was dogonie i znów bede mogla zmniejszac swojà droge do celu.Nie wazne ile jeszcze cykli przede mną,wazne by było warto i ty tez powinnas sie tym nie zalamywac.230515 lubi tę wiadomość
-
Mamakejti no właśnie nie chciałam żebyście zrozumiały mnie złe, chodzilo mi o to ze niektóre elementy ciąży i pewnie czas bezpośrednio po porodzie nie są dla kobiety łatwe ani przyjemne i choć oczywiście zgadzam się w 100 proc ze warto, to uważam że nie każdy element w tej dla nas wymarzonej ciąży można nazwać pięknym i radosnym,choć pewnie zależy to od przebiegu ciąży i każdej z nas.
-
AniaStaraczka85 wrote:Mamakejti no właśnie nie chciałam żebyście zrozumiały mnie złe, chodzilo mi o to ze niektóre elementy ciąży i pewnie czas bezpośrednio po porodzie nie są dla kobiety łatwe ani przyjemne i choć oczywiście zgadzam się w 100 proc ze warto, to uważam że nie każdy element w tej dla nas wymarzonej ciąży można nazwać pięknym i radosnym,choć pewnie zależy to od przebiegu ciąży i każdej z nas.
Ależ Aniu, luuuuuz, ja nie zrozumiałam Cię źle, po porostu potwierdzam, że czasami w ciąży szału nie ma....choć cudownie, że w ogóle jest;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Ależ Aniu, luuuuuz, ja nie zrozumiałam Cię źle, po porostu potwierdzam, że czasami w ciąży szału nie ma....choć cudownie, że w ogóle jest;)
Tak,dobrze zrozumiałysmya ciàza to nasz cel wiec my z chècià piszemy sie na takie dolegliwosci..
Moja przyjaciólka jest w piàtym tyg.ciązy(nie planowanej),ma nakazane lezec,bardzo zle sie czuje,narzeka bardzo...ale ile ja bym dała by miec to co onaElina lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:Ania 1985 - no dobra, czyli w marcu pozbywasz się polipa, a w kwietniu ciąża, dla mnie bomba plan! Ewentualnie pozbywanie się polipa (wg metody Eliny) może przynieść "skutek uboczny", z którego wszystkie się ucieszymy! Głowa do góry! Tzn. nogi w górę i do roboty!
kochana mój sposób zadziałał na torbiel a jak z polipami to nie wiem ale jeżeli nawet torbiel nie boli to trzeba się liczyć z tym że podczas seksu może bardzo boleć ja tak miałam ale zaciskałam zęby i po miesiącu mi znikał a teraz się nie kochamy bo nam nie wolno bo biore pałeczki kwasu mlekowego bo mam za mało a tak szczerze to ostatni raz kochaliśmy się przy staraniach czyli jakiś miesiąc temu już moentami nie mogę wytrzymać z braku seksu ale czego się nie zrobi dla maleństwa.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Jagna 75 wrote:Tak,dobrze zrozumiałysmy
a ciàza to nasz cel wiec my z chècià piszemy sie na takie dolegliwosci..
Moja przyjaciólka jest w piàtym tyg.ciązy(nie planowanej),ma nakazane lezec,bardzo zle sie czuje,narzeka bardzo...ale ile ja bym dała by miec to co ona
no to kochana nieciekwie jak musi leżeć dużo zdrówka dla niej i dzieciątka byle jak najszybciej mogła wstać z łóżka. ja Jagna jestem w 6 tyg a nie mam dolegliwości typu wymioty a to dlatego że biję ok 2,5 l wody na dzień mąż nie nadąża kupować pamiętajcie pijcie dużo wody a mdłości was ominą mnie tylko mdli na wszystko pomidorowe ketchup koncentrat masakra. bądźcie nastawione pozytywnie nam się z clo dwa zatrzyki do tego i ovitrelle udało za pierwszym razem ale modliłam się do matki boskiej pompejskiej i bardzo wierzyłam że się uda. kochane wiara czyni cuda. nie można się poddawać.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]