X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Jagna75 - jak napisałam wcześniej, liczę, że wielkanocny marzec przyniesie nam wszystkim dorodne jaja, z których wyklują się maleństwa;)

W koncu jajo to znak nowego zycia :-)

Elina lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Hihihi choć przyznam się Wam ze jak leżałam po narkozie i walczyłam z mdłościami a potem się meczylam z tymi wszystkimi nieprzyjemnym rzeczami po zabiegu to tak sobie pomyślałam że może ciąża jest dla nas szczytem marzeń ale nie zawsze jest kolorowo i sympatycznie,a mi się tak zawsze wydawało teraz wiem ze nie do konca:) ale i tak wciąż marzę :)

Ja moge miec te wszystkie dolegliwosci oby tylko marzenie sie spelnilo i byc w zdrowej szczèsliwej ciàzy

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    Dziewczyny zrobilam test. Wyszly dwie krechy. W poniedzialek beta

No to gratki kochana,luty jeszcze daje o sobie znac i te walentynkowe szalenstwa,trzymamy kciuki

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    HURAAAA!!!
    ale super :D powodzenia i duuuuuuuuużo zdrówka:*
    JA sie dowiedziałam wczoraj że koleżanka z pracy która starała sie 1,5 roku zaszla w ciaże w koncu bez niczego:) wiec jestem optymistycznie nastawiona że nam sie tez w końcu uda:D

Oooo,tak w pracy to lubi taka zaraza szalec,przewaznie jedna po drugiej ciàzy,oby sie i u was sprawdzilo

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaaa_1988 wrote:
    Gratuluję!! Oby dr Mańka tez mi przyniósł szczęście, ha ha :) który to dzień po ovu? Brałaś ovitrelle prawda?

Cis nas duzo zachodzi po ovitrelle,oby tak dalej

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Ania 1985 nie martw się, glowa do góry,wiem ze to trudne ale przed Tobą nowe nadzieje
    AniaStaraczka85 dzięki za słowa otuchy ale ja już zaczynam sie poddawać przez to wszystko.

34 cykl starań, 7 z CLO
    czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
    Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
    Syn 12.11.17 Krystian

• agnes87 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    Dziewczyny zrobilam test. Wyszly dwie krechy. W poniedzialek beta
    GRATULUJĘ! To cudowna wiadomość! Życzę teraz dużo zdrówka i spokoju :)

• ania1985 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    wiem Aniu, że jesteś rozczarowana, ja miałam spadek formy we wtorek po moich wynikach bety, ale głowa do góry, zaraz zaczniesz nowy cykl, może to będzie TEN cykl;) ja na to liczę;)
    Mamakejti dzięki. Ten to raczej tez nie bo muszę się polipa pozbyć.

mamakejti lubi tę wiadomość

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

• ania1985 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    przykro mi ze to nie kropek,teraz pytanie co tam urosło?
    Moze na nastepnej wizycie bedzie cos lepiej widac i stwierdzic co to takiego...moze monitor miał brudny cholewcia.Mam nadzieje ze uda sie ustalic i lekarz pozbedzie sie tego problemu
    Jagna 75 to pewnie polip. Teraz trzeba sie go pozbyć, żeby cokolwiek robić dalej.

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    AniaStaraczka85 dzięki za słowa otuchy ale ja już zaczynam sie poddawać przez to wszystko.
    Nie ma co sie dolowac,nie wolno odpuszczac tylko mocno wierzyc...a nóz widelec kolejny cykl bedzie własnie tym cyklem kiedy tobie sie uda.Nie wiesz tego i nikt tego nie wie wiec nie warto poddawac sie krok przed metà

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 16:37

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 1985 - no dobra, czyli w marcu pozbywasz się polipa, a w kwietniu ciąża, dla mnie bomba plan! Ewentualnie pozbywanie się polipa (wg metody Eliny) może przynieść "skutek uboczny", z którego wszystkie się ucieszymy! Głowa do góry! Tzn. nogi w górę i do roboty!

Elina lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Jagna 75 to pewnie polip. Teraz trzeba sie go pozbyć, żeby cokolwiek robić dalej.
    Wlasnie,trzeba sie go pozbyc i jechac dalej.Moze cykl bedzie stracony ale warto wierzyc i walczyc.
    Mysle ze zbyt o tym myslicie,czytacie a to zbytnio nie pomaga kiedy tak czas mierzymy od cyklu do cyklu.
    Ja niedawno poroniłam ale to jeszcze bardziej wzmocnilo moją wiare ze sie uda i tego sie trzymam.Nie mam ochoty szukac na necie przyczyn,powodów i Bóg wie czego jeszcze bo wiele mi to nie pomoze a mysli zacznà zabierac sens mojego oczekiwania.Wypadlam z kolejki,ale otrzepałam kolana i biegne za wami,niedlugo was dogonie i znów bede mogla zmniejszac swojà droge do celu.Nie wazne ile jeszcze cykli przede mną,wazne by było warto i ty tez powinnas sie tym nie zalamywac.

230515 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakejti no właśnie nie chciałam żebyście zrozumiały mnie złe, chodzilo mi o to ze niektóre elementy ciąży i pewnie czas bezpośrednio po porodzie nie są dla kobiety łatwe ani przyjemne i choć oczywiście zgadzam się w 100 proc ze warto, to uważam że nie każdy element w tej dla nas wymarzonej ciąży można nazwać pięknym i radosnym,choć pewnie zależy to od przebiegu ciąży i każdej z nas.

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michasia gratulacje!!!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Mamakejti no właśnie nie chciałam żebyście zrozumiały mnie złe, chodzilo mi o to ze niektóre elementy ciąży i pewnie czas bezpośrednio po porodzie nie są dla kobiety łatwe ani przyjemne i choć oczywiście zgadzam się w 100 proc ze warto, to uważam że nie każdy element w tej dla nas wymarzonej ciąży można nazwać pięknym i radosnym,choć pewnie zależy to od przebiegu ciąży i każdej z nas.

Ależ Aniu, luuuuuz, ja nie zrozumiałam Cię źle, po porostu potwierdzam, że czasami w ciąży szału nie ma....choć cudownie, że w ogóle jest;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Ależ Aniu, luuuuuz, ja nie zrozumiałam Cię źle, po porostu potwierdzam, że czasami w ciąży szału nie ma....choć cudownie, że w ogóle jest;)

Tak,dobrze zrozumiałysmy :-) a ciàza to nasz cel wiec my z chècià piszemy sie na takie dolegliwosci..
    Moja przyjaciólka jest w piàtym tyg.ciązy(nie planowanej),ma nakazane lezec,bardzo zle sie czuje,narzeka bardzo...ale ile ja bym dała by miec to co ona :-(

Elina lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Ania 1985 - no dobra, czyli w marcu pozbywasz się polipa, a w kwietniu ciąża, dla mnie bomba plan! Ewentualnie pozbywanie się polipa (wg metody Eliny) może przynieść "skutek uboczny", z którego wszystkie się ucieszymy! Głowa do góry! Tzn. nogi w górę i do roboty!

kochana mój sposób zadziałał na torbiel a jak z polipami to nie wiem ale jeżeli nawet torbiel nie boli to trzeba się liczyć z tym że podczas seksu może bardzo boleć ja tak miałam ale zaciskałam zęby i po miesiącu mi znikał a teraz się nie kochamy bo nam nie wolno bo biore pałeczki kwasu mlekowego bo mam za mało a tak szczerze to ostatni raz kochaliśmy się przy staraniach czyli jakiś miesiąc temu już moentami nie mogę wytrzymać z braku seksu ale czego się nie zrobi dla maleństwa.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Tak,dobrze zrozumiałysmy :-) a ciàza to nasz cel wiec my z chècià piszemy sie na takie dolegliwosci..
    Moja przyjaciólka jest w piàtym tyg.ciązy(nie planowanej),ma nakazane lezec,bardzo zle sie czuje,narzeka bardzo...ale ile ja bym dała by miec to co ona :-(

no to kochana nieciekwie jak musi leżeć dużo zdrówka dla niej i dzieciątka byle jak najszybciej mogła wstać z łóżka. ja Jagna jestem w 6 tyg a nie mam dolegliwości typu wymioty a to dlatego że biję ok 2,5 l wody na dzień mąż nie nadąża kupować pamiętajcie pijcie dużo wody a mdłości was ominą mnie tylko mdli na wszystko pomidorowe ketchup koncentrat masakra. bądźcie nastawione pozytywnie nam się z clo dwa zatrzyki do tego i ovitrelle udało za pierwszym razem ale modliłam się do matki boskiej pompejskiej i bardzo wierzyłam że się uda. kochane wiara czyni cuda. nie można się poddawać.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina a jakie Ty zastrzyki oprócz ovitrelle brałas?

Elina lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina, właśnie "z clo dwa zastrzyki", czy brałaś CLO w zastrzykach?

f2w3skjotzzbwk43.png
‹‹ 1296 1297 1298 1299 1300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ