CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
230515 wrote:Eee, tak jest! Wykonać!
nie za rzadko Dziewczęta;) rano, w południe i na wieczór.....hmmmm;) ściskam WAS mocno sobotnio, zaczynam CLO dzisiaj i od razu nowe nadzieje we mnie wstępują!230515 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ScarlettKate wrote:Pnopowiedzialze w prawym wiele niedużych a w lewym jeden ok 1 cm. Ale mam dlugie cykle więc poczekam powalczebo organizm daje znac ze owu sie mimo wszystko zbliża i mam nadzieję ba! Wierzę że będzie. Walczę do konca a jak nie od nast cyklu clo. Trochę mi bylo przykro bo mialam urodziny wczoraj ale jest juz ok
Dobrej nocki :-*
Najszczersze zyczenia kochana,zycze by choc jedno z twoich marzen sie spełnilo o swoim dzieciątku.Zycze wiec rychłej ciàzy i zdrówka w komplecieAntoś IVF,Julisia natural
-
ScarlettKate wrote:Poszłam bo myslalam ze cos nowego w końcu powie. Na dodatek powiedział że maja stary sprzęt i ledwo znslazl jajniki. Porażka. Po waszych postach mam sile i nadzieje.
Dziękuję ze jesteście :-*
Szkoda czasu na takich lekarzy...choc tez wczoraj mialam isc zapisac sie na wizyte do osrodka by zobaczyc czy wszystko oczyscilo sie po poronieniu.Jajnik boli choc juz mniej,brzuch pobolewa jak na @...jednak popoludniu stwierdzilam ze pojade prywatnie i strace te 150 zl ale przynajmniej doktorka bedzie widziec wszystko i dowiem sie konkretów bo w osrodku skoro nawet nigdy nie widzial pècherzyków to co tu mowic o reszcie,szkoda czasu na lekarzy którzy pracujà na sprzecie przedpotopowym.Niestety mialam pecha bo doktorka tez na urlopie jsk i mój z kliniki a w sumie brzuch zacząl bolec jak na @ wiec widocznie tak mialo byc
Antoś IVF,Julisia natural
-
silvia wrote:Kochana walcz i trzymaj się mocno No I STO LAT! ja za to mam urodziny dzisiaj ale numer życzę Tobie kochana samych pozytywnych myśli i przesyłam pozytywne fluidy
Równiez spelnienia tego jednego marzenia,ciąza kochana to cud więc czego chciec wiècej,tak wiec mnóstwo zdrówka i wysokiej betyAntoś IVF,Julisia natural
-
silvia wrote:No powiem ci Jagna że zgłupiałam już aż boję się dalej testować, dla mnie ta temperatura to też kosmos jakiś a dziś dalej 37,1
Czytalam ze czasem komus nie wychodzily dlugo testy plytkowe wiec i wynik bety dopiero potwierdzil ciaze...moze czas bete zrobic
-
AniaStaraczka85 wrote:Opolanko ja miałam laparoskopie nie hsg.
Jagna wynik biopsji jajnika ma być za ok 2 tygodnie,jakiś jeszcze płyn pobrali z otrzewnowej do badania i tez wynik podobnie będzie.
Przrstudiowalam raz jeszcze moja kartę wypisu i odszyfrowalam ze gruczolistość środmaciczna miednicy mniejszej to po prostu endometrioza,mówił mi gin ze znalazł jakieś pojedyncze ogniska endometriozy,w szoku jestem,nie przypuszczałam ze mogę mieć nawet lekka endometrioze.do tego ten zapalony jajnik i zrosty.ale ciesze się ze coś zostało zrobione i nawet gin mówił ze dobrze ze zadecydował poszerzyć ta diagnostykę, mam teraz czekać na wynik i zobaczymy co dalej ze stymulacja
Czyli mozesz spac spokojnie kochana bo jestes w dobrych rèkach,widac ze lekarz jest swiadom swego fachu,oby wszystko bylo na dobrej drodze...Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:nie za rzadko Dziewczęta;) rano, w południe i na wieczór.....hmmmm;) ściskam WAS mocno sobotnio, zaczynam CLO dzisiaj i od razu nowe nadzieje we mnie wstępują!
Jestem dobrej mysli ze ci sie uda,luty byl goràcym miesiacem na naszym wàtku,jeszcze sie załapałas by zaczàc w tym miesiàcu a marzec przepowiadam sporo testów pozytywnych,sama zamierzam sie zalapac na marzecWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 12:20
-
Jagna 75 wrote:Jestem dobrej mysli ze ci sie uda,luty byl goràcym miesiacem na naszym wàtku,jeszcze sie załapałas by zaczàc w tym miesiàcu a marzec przepowiadam sporo testów pozytywnych,sama zamierzam sie zalapac na marzec
Jagna75 - jak napisałam wcześniej, liczę, że wielkanocny marzec przyniesie nam wszystkim dorodne jaja, z których wyklują się maleństwa;)Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam dziewczyny nadzieje na nadchodzące miesiące, jed naklejki musze się jeszcze uzbroić w cierpliwość,poczekać na wynik histopatologiczny,ale starać się oczywiście możemy rownolegle;)liczę bardzo na to ze ta laparoskopia pomoze
-
Hihihi choć przyznam się Wam ze jak leżałam po narkozie i walczyłam z mdłościami a potem się meczylam z tymi wszystkimi nieprzyjemnym rzeczami po zabiegu to tak sobie pomyślałam że może ciąża jest dla nas szczytem marzeń ale nie zawsze jest kolorowo i sympatycznie,a mi się tak zawsze wydawało teraz wiem ze nie do konca:) ale i tak wciąż marzę
-
AniaStaraczka85 wrote:Hihihi choć przyznam się Wam ze jak leżałam po narkozie i walczyłam z mdłościami a potem się meczylam z tymi wszystkimi nieprzyjemnym rzeczami po zabiegu to tak sobie pomyślałam że może ciąża jest dla nas szczytem marzeń ale nie zawsze jest kolorowo i sympatycznie,a mi się tak zawsze wydawało teraz wiem ze nie do konca:) ale i tak wciąż marzę
Miałam kilka razy wątpliwą przyjemność leżeć na patologii ciąży,masakra... (tętniące KTG obok poronień samoistnych), ciąża bezproblemowa jest na pewno piękna, można kolekcjonować doznania metafizyczne, wciąż mam na taką nadzieję...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
michasia-K wrote:Dziewczyny zrobilam test. Wyszly dwie krechy. W poniedzialek beta
ALLELUJA! Oby to był początek pasma sukcesów wszystkich Lejdis z tego wątku!
Michasia-K - wysyłaj fluidy ciążowe!
Gratulacje!!!!!!!ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
michasia-K wrote:Dziewczyny zrobilam test. Wyszly dwie krechy. W poniedzialek beta
ale superpowodzenia i duuuuuuuuużo zdrówka:*
JA sie dowiedziałam wczoraj że koleżanka z pracy która starała sie 1,5 roku zaszla w ciaże w koncu bez niczego:) wiec jestem optymistycznie nastawiona że nam sie tez w końcu uda:D
-
Gratuluję!! Oby dr Mańka tez mi przyniósł szczęście, ha haktóry to dzień po ovu? Brałaś ovitrelle prawda?
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta