CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
poziomkowa wrote:Miło było przeczytać ostatnie 6 stron
co do daty rozpoczęcia to jak byłam na monitoringu "na zastępstwie" to lekarz powiedział że jak biorę CLO od 3 dc to trochę niestandardowo bo on zaleca od 2go ale że "nie szkodzi" - trochę to dziwne bo każdy przecież jest inny ale co kraj to obyczaj...
co do seksu to mój lekarz powtarza mniej więcej 24 razy podczas każdej wizyty "co 2-3 dni, można częściej"
Ja ogólnie czuję się źle, nie jestem przeziębiona a boli mnie kręgosłup i kolana (co jest mega dziwne dla mnie), wczoraj rano zaczął mnie boleć brzuch ale już nie jajnik tylko bardziej centralny dół - i boli do teraz, całkiem mocno.
Z sukcesów to w sobotę 2 szt, w niedzielę 4 szt, wczoraj 4 szt - zakończyłam kampanię mycia okien --> niestety tylko u mamy, u mnie nadal brudne ale celuję w zaawansowany kwiecień.
Antoś IVF,Julisia natural
-
moniaaa_1988 wrote:Jagna ja bym na Twoim miejscu wzięła od 3 dc. Cykl cyklowi nierówny a też myślę że jeden dzień nie robi aż takiej różnicy. Ja i clo i letrozol zawsze brałam od 2dc a i tak w każdym cyklu owulacja w innym dniu jest. W tamtym cyklu letrozol od 2dc i owulacja w 20dc. W tym cyklu letrozol tez od 2dc i dzisiaj byłam na usg - 14dc pecherzyk 24mm, endometrium 11mm i lekarka powiedziała ze pęknie dziś lub jutro czyli owulacja 14-15dc. Także widzisz ze nie ma reguły
moniaaa_1988 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witam was wszystkie:D
Jagna ja tez bym słuchała sie lekarza skoro to nie jest taka różnica te 24h.
JA byłam dzisiaj na wizycie mam 8 dpo endometrium 10 mm a tego jajca co było nie ma czyli albo pękł albo nie ale lekarz kazał przyjść w nast. czwartek z Testem ciążowym:D
I najgorsze to czekanie....
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i te w pierwszym tygodniu ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 10:39
-
ScarlettKate wrote:lekarz kazał przyjść w nast. czwartek z Testem ciążowym:D
ScarlettKate lubi tę wiadomość
W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
Orzeł --> Ja wygrywam
Reszka --> Ty przegrywasz -
A jak dzisiaj mam jakieś pokluwania po lewej stronie,momentami dość nieprzyjemne i się zastanawiam czy możliwe żeby dopiero co pekaly pęcherzyk? ?zastrzyk miałam podany w piątek po południu to już chyba niemożliwe nie?zwłaszcza ze po 36 h od zastrzyku a nawet trochę wcześniej czułam taki po jednej stronie rozlany bol
-
Witam dziewczyny. Moja @ jeszcze nie dotarła, a nie mam dzisiaj jak jechać zrobić betę. No nic czekam dalej, co już mnie zaczyna drażnić. Staram się nie doszukiwać jakichkolwiek objawów @ i ciąży, chociaż to nie jest łatwe.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Może dlatego, że mam zacząć cykl z clo to @ mnie robi w koniaAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Kinga40 wrote:Może dlatego, że mam zacząć cykl z clo to @ mnie robi w konia
może stres albo co.. a może coś lepszegoW awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
Orzeł --> Ja wygrywam
Reszka --> Ty przegrywasz -
poziomkowa wrote:może stres albo co.. a może coś lepszego
Stres to mnie dopadnie jak się nie dowiem o co chodzi.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
ScarlettKate wrote:Witam was wszystkie:D
Jagna ja tez bym słuchała sie lekarza skoro to nie jest taka różnica te 24h.
JA byłam dzisiaj na wizycie mam 8 dpo endometrium 10 mm a tego jajca co było nie ma czyli albo pękł albo nie ale lekarz kazał przyjść w nast. czwartek z Testem ciążowym:D
I najgorsze to czekanie....
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i te w pierwszym tygodniu ciążyAntoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:A jak dzisiaj mam jakieś pokluwania po lewej stronie,momentami dość nieprzyjemne i się zastanawiam czy możliwe żeby dopiero co pekaly pęcherzyk? ?zastrzyk miałam podany w piątek po południu to już chyba niemożliwe nie?zwłaszcza ze po 36 h od zastrzyku a nawet trochę wcześniej czułam taki po jednej stronie rozlany bolAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dziwne takie czekanie,czekac na pozytywny test i jednoczesnie na nowy cykl.☺☺powodzenia
No strasznie dziwne. Dzięki
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Kinga40 wrote:Stres to mnie dopadnie jak się nie dowiem o co chodzi.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Trzeba bylo zaopatrzyc sie wczesniej w jakis test,ja nie zrobie wczesniej niz 18 kwiecien(przypuszczalna data),wszystko zalezy kiedy zastrzyk bede miec...no i czy w ogole cos w tym cyklu urosnie.Ale skoro 9 marca gdy bylam na kontrolnej wizycie po poronieniu byl bez dopalaczy pęcherzyk 4mm to chyba i tym razem jakis jajec bedzie☺☺
Robiłam test wczoraj, ale wyszedł negatyw.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
W sumie nigdy nie testowałam w terminie @, chodzi mi o zwykły test. Jeżeli do jutra nie przyjdzie pojadę i zrobię betę, bynajmniej będę wiedziała na czym stoję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 12:09
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Ja bylam na drugim monitoringu i lekarz potwierdzil owulke. Niestety z tego "dziwnego scisnietego" jajnika. Endo ładne. Dr nazwal je trojlistnym czy jakos tak. Nie wiem co to znaczy.
Ma teraz nadzieje ze ten jajnik mimo ze taki dziwny to jest drozny. I oczywiscie "widzimy sie na potwietdzeniu ciazy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:54
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia