CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ScarlettKate wrote:A badania mam za tydzw pon akurat bedzie 6 tc.
Cos się szykuje owocny kwiecień
Jagna miejsce juz czeka
Śliczna beta. Maleństwo ładnie rośnie.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny
-
Ladybird:) wrote:Jagna chyba tak zrobię. Polecacie jakieś testy? Widziałam tu takie z clearblu co pokazują 4 najplodniejsze dni bo wykrywają estrogen i potem pik LH czy poprostu zwykle ?Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Clo lubi poprzestawiac cykl,dlatego warto serduszkowac wczesniej.Brak ovu...powinnas dostac zastrzyk na pękniecie pecherzyka ovitrelle albo pregnyl,ale to moze powie lekarz przy monitoringu.Mozesz zapytac go o to.
Moim zdaniem monitoring przydalby sie w 9-10dc ze względu na krótki cykl,w 12dc mozesz byc po ovu jesli dojdzie do naturalnej.No ale wszystko to dowiesz sie na monitoringu.Powodzenia,trzymsm kciuki.
Ja w pierwszym cyklu z clo zaszlsm w ciąze,tobie tez zycze
DziękiMi CLO daje nową nadzieję, zobaczymy jak będzie, staram się o tym mało myśleć, nie wsłuchiwać się w organizm żeby się nie nakręcać....
Na monitoringu jak pęcherzyk będzie dobrych rozmiarów mam dostać pregnyl właśnie.
W tym cyklu biorę też witaminki na zmianę z inofemem i olej z wiesiołka - nie za dużo/mało? Może wystarczy sam kwas?
-
Hej ja z czytaniem postów jestem w głębokiej d... od świąt nie czytałam praktycznie. W zeszłym tygodniu poczułam bóle jak na @ ale takie miałam zawsze w 1 dniu, nie wcześniej, dzisiaj jest spokój. Jutro testuję ping ponga z rana - decyzja zapadła będzie 33 dc a w środę idę do lekarza na 15 po plany na kolejny cykl... nie wiem boje się tego testu strasznie a przecież to nic takiego nie pierwszy i nie ostatni...
a może zrobić sikańca dzisiaj ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 14:33
W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
Orzeł --> Ja wygrywam
Reszka --> Ty przegrywasz -
ScarlettKate wrote:No jestem w soku beta dzisiaj to 7653
a dzos równo kończę pelny 5 tydz a zaczynam 6
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Ladybird:) wrote:Jagna chyba tak zrobię. Polecacie jakieś testy? Widziałam tu takie z clearblu co pokazują 4 najplodniejsze dni bo wykrywają estrogen i potem pik LH czy poprostu zwykle ?
Ladybird:) lubi tę wiadomość
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
poziomkowa wrote:Hej ja z czytaniem postów jestem w głębokiej d... od świąt nie czytałam praktycznie. W zeszłym tygodniu poczułam bóle jak na @ ale takie miałam zawsze w 1 dniu, nie wcześniej, dzisiaj jest spokój. Jutro testuję ping ponga z rana - decyzja zapadła będzie 33 dc a w środę idę do lekarza na 15 po plany na kolejny cykl... nie wiem boje się tego testu strasznie a przecież to nic takiego nie pierwszy i nie ostatni...
a może zrobić sikańca dzisiaj ?Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyLadybird:) wrote:czy któraś miała z Was podwyższona prolaktyna ? Jak długo zbijalyscie i jaka dawka leku ?
Ja miałampo obciążeniu 16 krotny wzrost. W sierpniu zaczynałam zbijac dostinexem 1/2 tabletki raz w tyg i październiku była w normie. Ale jeszcze biorę. Lekarz nie kazał przerywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 16:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
jestem po wizycie...
Wyhodowałam 2 ładne jajka( poświęcone ) i emdometrium 8,1 mm..wszystko pięknie tylko że sa po niedrożnej stroniePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Hejka
jestem po wizycie...
Wyhodowałam 2 ładne jajka( poświęcone ) i emdometrium 8,1 mm..wszystko pięknie tylko że sa po niedrożnej stroniepièkny wynik ale nie ty razem.oby następny był szczęsliwy
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:O rany,przykro mi kochana
pièkny wynik ale nie ty razem.oby następny był szczęsliwy
wg lekarza robiacego monit nie można skreślać cyklu bo znane mu ciąże z tych niedrożnych jajowodów no i doświadczenie z poprzedniego miesiąca mówi że u mnie łatwo pomylić strony...mam mięśniaka co rzuca cień i robi zamieszanie...my tam zamierzamy działać a jak mam byc tak będziePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Ladybird:) wrote:czy któraś miała z Was podwyższona prolaktyna ? Jak długo zbijalyscie i jaka dawka leku ?
Ja mam 25 na czczo a 177 po obciążeniu, m oj gin twierdzi ze to jest na granicy i nie ma.sensu zbijac lekami,ale lekarz który będzie mi robił inseminacje zapisał mi pół tabletki bromergonu wiec biorę od tygodnia.okazało się ze w mijającym cyklu nie pekly mi pęcherzyki mimo zastrzyków dwoch może ta prolaktyna jest powodem,nie defcto nie było owu