X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    A badania mam za tydzw pon akurat bedzie 6 tc.

Cos się szykuje owocny kwiecień :-)

Jagna miejsce juz czeka ;-)

Śliczna beta. Maleństwo ładnie rośnie.

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna chyba tak zrobię. Polecacie jakieś testy? Widziałam tu takie z clearblu co pokazują 4 najplodniejsze dni bo wykrywają estrogen i potem pik LH czy poprostu zwykle ?

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    No jestem w soku beta dzisiaj to 7653 ;-) a dzos równo kończę pelny 5 tydz a zaczynam 6
    Beta jak ta lala :) super :)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    No jestem w soku beta dzisiaj to 7653 ;-) a dzos równo kończę pelny 5 tydz a zaczynam 6
    Zdrowej ciàzy szczęsciaro :-) jak ten czas leci

ScarlettKate lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybird:) wrote:
    Jagna chyba tak zrobię. Polecacie jakieś testy? Widziałam tu takie z clearblu co pokazują 4 najplodniejsze dni bo wykrywają estrogen i potem pik LH czy poprostu zwykle ?
    Ja nie doradze bo nigdy nie miałam mozliwosci wypróbowac.

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:

Piękna beta :D

• Rocheera Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Clo lubi poprzestawiac cykl,dlatego warto serduszkowac wczesniej.Brak ovu...powinnas dostac zastrzyk na pękniecie pecherzyka ovitrelle albo pregnyl,ale to moze powie lekarz przy monitoringu.Mozesz zapytac go o to.
    Moim zdaniem monitoring przydalby sie w 9-10dc ze względu na krótki cykl,w 12dc mozesz byc po ovu jesli dojdzie do naturalnej.No ale wszystko to dowiesz sie na monitoringu.Powodzenia,trzymsm kciuki.
    Ja w pierwszym cyklu z clo zaszlsm w ciąze,tobie tez zycze

Dzięki ;-) Mi CLO daje nową nadzieję, zobaczymy jak będzie, staram się o tym mało myśleć, nie wsłuchiwać się w organizm żeby się nie nakręcać....
    Na monitoringu jak pęcherzyk będzie dobrych rozmiarów mam dostać pregnyl właśnie.
    W tym cyklu biorę też witaminki na zmianę z inofemem i olej z wiesiołka - nie za dużo/mało? Może wystarczy sam kwas?

• poziomkowa Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja z czytaniem postów jestem w głębokiej d... od świąt nie czytałam praktycznie. W zeszłym tygodniu poczułam bóle jak na @ ale takie miałam zawsze w 1 dniu, nie wcześniej, dzisiaj jest spokój. Jutro testuję ping ponga z rana - decyzja zapadła będzie 33 dc a w środę idę do lekarza na 15 po plany na kolejny cykl... nie wiem boje się tego testu strasznie a przecież to nic takiego nie pierwszy i nie ostatni...

a może zrobić sikańca dzisiaj ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 14:33

W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy

Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
    Orzeł --> Ja wygrywam
    Reszka --> Ty przegrywasz
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    Piękna beta :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam zawsze takie co maja podobne logi do pink testu ale sa noebieskie i jest napisane tylko lh yest. I zawsze nastepnego dnia po mocnej drugiej kresce bol ovulacyjny

Ladybird:) lubi tę wiadomość

nowy początek 12-2015
    03-2016 pierwszy cykl z Clo
    04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
    05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poziomkowa wrote:
    Hej ja z czytaniem postów jestem w głębokiej d... od świąt nie czytałam praktycznie. W zeszłym tygodniu poczułam bóle jak na @ ale takie miałam zawsze w 1 dniu, nie wcześniej, dzisiaj jest spokój. Jutro testuję ping ponga z rana - decyzja zapadła będzie 33 dc a w środę idę do lekarza na 15 po plany na kolejny cykl... nie wiem boje się tego testu strasznie a przecież to nic takiego nie pierwszy i nie ostatni...

a może zrobić sikańca dzisiaj ?
    Zalezy ile dni po ovu jestes,przypomnisz?

km5svcqgqcxnw3nt.png

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś miała z Was podwyższona prolaktyna ? Jak długo zbijalyscie i jaka dawka leku ?

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś miała z Was podwyższona prolaktyna ? Jak długo zbijalyscie i jaka dawka leku ?

Ja miałampo obciążeniu 16 krotny wzrost. W sierpniu zaczynałam zbijac dostinexem 1/2 tabletki raz w tyg i październiku była w normie. Ale jeszcze biorę. Lekarz nie kazał przerywać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 16:15

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po obciążeniu podobno sie nie robi juZ. To nie miarodajne. A przeszkadzało Ci to w czymś ? Miałaś owulacje,plamilas?

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Ale przed obciążeniem tez miałam podwyzszone

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samo to ze nadal nie doczekałam się dziecka, owłosienie tam gdzie nie powinno być, trądzik.

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) jestem po wizycie...

Wyhodowałam 2 ładne jajka( poświęcone ) i emdometrium 8,1 mm..wszystko pięknie tylko że sa po niedrożnej stronie :(

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Hejka :) jestem po wizycie...

Wyhodowałam 2 ładne jajka( poświęcone ) i emdometrium 8,1 mm..wszystko pięknie tylko że sa po niedrożnej stronie :(
    O rany,przykro mi kochana :-( pièkny wynik ale nie ty razem.oby następny był szczęsliwy

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    O rany,przykro mi kochana :-( pièkny wynik ale nie ty razem.oby następny był szczęsliwy

wg lekarza robiacego monit nie można skreślać cyklu bo znane mu ciąże z tych niedrożnych jajowodów no i doświadczenie z poprzedniego miesiąca mówi że u mnie łatwo pomylić strony...mam mięśniaka co rzuca cień i robi zamieszanie...my tam zamierzamy działać a jak mam byc tak będzie :)

• AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja mam 25 na czczo a 177 po obciążeniu, m oj gin twierdzi ze to jest na granicy i nie ma.sensu zbijac lekami,ale lekarz który będzie mi robił inseminacje zapisał mi pół tabletki bromergonu wiec biorę od tygodnia.okazało się ze w mijającym cyklu nie pekly mi pęcherzyki mimo zastrzyków dwoch może ta prolaktyna jest powodem,nie defcto nie było owu

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
‹‹ 1466 1467 1468 1469 1470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ