CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia 69 wrote:Dziewczyny sorli za glupie pytanie ale wiem,ze z wami mozna o wszystkim
Wczoraj podczas sexu z mezem bolala mnie macica. Po stosunku który byl krótki i spokojny ( 10 lat po slubie a 15 razem to czego by sie tu spodziewac hihi) bolalo mnie podbrzusze i macica. Takie jakby skurcze czy cos takiego. I oczywiscie mądra ja zaczelam czytać w necie a tam, ze to moze byc torbiel,endometrioza i wgmoze ktoras z was doswiadczyla tez czegos takiego?
Milego dzionka. U mnie powinien byc miły:) mam urodzinki
Nie mam pojècia skąd ten ból,moze zbyt spięta byłas,moze trafilas na którys dzien w cyklu kiedy zmienia sie nasze wnetrze,moze pozycja tez sprawiła ze odczułas ten dyskomfort.Nie doszukuj sie od razu chorób.
Ja po clo czuje ból przy badaniu usg,zauwazylam ze cos sie musialo troszku pozmieniac,mozliwe ze macica jakas inna...myslalam ze moze pozycja na fotelu,ze moze po poronieniu jeszcze nie zagoiło sie jednak nadal badanie sprawia lekki ciągnàcy ból..
Mozliwe ze to nie wina macicy a powiększonych jajników,zawsze mialam jeden powiększony,ale jak któras zauwazyla ze po clo powiększajà sie jajniki to mysle ze to moze byc powódAntoś IVF,Julisia natural
-
Madziulla wrote:Hejka trochę mnie nie było. Nie nadrobie was. Man nadzieje ze wszystko jest ok u was
Ja to jak zmierzylam dziś rano szok. 37.44 6 dni po owu jestem
Cos podczytalam ze mozliwe iz bedziesz wczesniej testowac?Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:A wogole to witajcie dziewczyny,dziś szykuje się piękna pogoda,mam nadzieje ze @ przyjdzie do jutra bo wtedy będę mogła się umówić na usg w poatek np bo między 3 a 5 dc.jutro mój mąż jedzie tam zrobić badania,jakieś wiazanie nasienia z kwasem hialuronowum czyli niby zdolność do łączenia się z komórka JaJowaAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Tak w piątek albo sobotę przez to ze owu miałam 11 czy 12 dnia cyklu. To w weekend będzie 10 czy 11 dni po owu.
Ja jeszcze dzis popoludniu pogwalce troche męza no i moze jutro z rana tak dla pewnosci.We srode zaczynam dupka,podwojona dawka jak ostatnio.Biore tez acard,w sumie nie skonsultowalam tego z ginem ale mysle ze nie zaszkodzi bo sprawdzałam krzepliwosc i jest ok.
Jak to dobrze miec wczesniej ovu,wyprzedziłas mnie o tydzien
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Jak to dobrze miec wczesniej ovu,wyprzedziłas mnie o tydzien
pewnie efekt CLO bo z reguly mialam 16-17
pasuje mi w piatek zatestowac bo gin kazal mi 22-26 dzień cyklu zbadac TSH i progesteron. tylko ze kurcze piątek to akurat 22 dzien cyklu i pytanie czy nie za szybko. bo jak by test wyszedł pozytywny to bym bete odrazu machnęła.
-
Witajcie dziewczyny, jestem na pierwszym cyklu z clo (ogólnie krótkie cykle 24-26d i brak owulacji)
Clo mam zażywać od 3 do 5 dnia po 1 tabletce, w środę ostatnia, czyli 7dc). W poniedziałek (12dc mam monitoring).
Wg swoich doświadczeń możecie podpowiedzieć kiedy najlepiej serduszkiwać? Jak często? Czy czekać do monitoringu czy działać wcześniej? -
nick nieaktualny
-
mamakejti wrote:Hej Siostro, ja też dzisiaj naleśniki popołudniowe smażyłam;) a na monitoring wybieram się w środę
ścisk!
Hejka
trzymam kciuki za monit...podoba mi się plan zajść razemPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Madziulla wrote:pewnie efekt CLO bo z reguly mialam 16-17
pasuje mi w piatek zatestowac bo gin kazal mi 22-26 dzień cyklu zbadac TSH i progesteron. tylko ze kurcze piątek to akurat 22 dzien cyklu i pytanie czy nie za szybko. bo jak by test wyszedł pozytywny to bym bete odrazu machnęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:32
-
nick nieaktualny
-
Rocheera wrote:Witajcie dziewczyny, jestem na pierwszym cyklu z clo (ogólnie krótkie cykle 24-26d i brak owulacji)
Clo mam zażywać od 3 do 5 dnia po 1 tabletce, w środę ostatnia, czyli 7dc). W poniedziałek (12dc mam monitoring).
Wg swoich doświadczeń możecie podpowiedzieć kiedy najlepiej serduszkiwać? Jak często? Czy czekać do monitoringu czy działać wcześniej?
Moim zdaniem monitoring przydalby sie w 9-10dc ze względu na krótki cykl,w 12dc mozesz byc po ovu jesli dojdzie do naturalnej.No ale wszystko to dowiesz sie na monitoringu.Powodzenia,trzymsm kciuki.
Ja w pierwszym cyklu z clo zaszlsm w ciąze,tobie tez zyczeAntoś IVF,Julisia natural
-
Madziulla wrote:Mimo iż to będzie 10 czy 11 po owu? Dziś jestem 6 dni po owu nie patrz na oznaczenie na moim wykresie bo miałam owu dzień czy dwa dni wcześniej. Na betę pójdę tylko jeśli sikaniec wyjdzie pozytywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:51
-
ScarlettKate wrote:Hej kobietki
Piekna pogoda a ja dziś czekam na wyniki bety z piątku i z dziś. Mam nadzieję że ładnie przyrasta.
Życzę wam owocnego kwietnia i samych pozytywow bysmy mogly sie wszystkie spotkac na fioletowej stronie bo brak mi tam was:-*ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kochane pisze z prośba o radę !!!!
Z moja ginekolog coś sie stało i dopiero może mnie przyjąć w piąteku mnie dziś 11 dc a miałam być w 12 na monicie. Oczywiście pójdę w piątek ale co z zastrzykiem ?! Kiedyś mojej koleżance ginekolog kazał zrobić w dniu pozytywnego testu owilacyjnego .. Ryzykować ??co radzicie .. Nie mam możliwości iść do innego ginekologa bi mieszkam za granica i chodzę prywatnie
-
Ladybird:) wrote:Dziewczyny kochane pisze z prośba o radę !!!!
Z moja ginekolog coś sie stało i dopiero może mnie przyjąć w piąteku mnie dziś 11 dc a miałam być w 12 na monicie. Oczywiście pójdę w piątek ale co z zastrzykiem ?! Kiedyś mojej koleżance ginekolog kazał zrobić w dniu pozytywnego testu owilacyjnego .. Ryzykować ??co radzicie .. Nie mam możliwości iść do innego ginekologa bi mieszkam za granica i chodzę prywatnie
A nie masz możliwości by zadzwonić do gina i się spytać?