CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny u mnie po zawodach, właśnie się obudziłam z bolącą @ całą parą. Trudno... Tak jak mówiłam i tak Duży duży sukces że ja mamCo ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Milka88 wrote:Mi też tempka spada, ale z tego co słyszałam powinna się obniżać w dniu planowanej @ a nie przed.
Test i tak zrobilam i nawet bladziocha nie było.nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Milka88 wrote:Ja mam mieć we wtorek, póki co żadnych plamień, a co do tych aborcji - przecież pozostawienie ciąży pozamacicznej zagraża życiu kobiety. Oni powariowali czy co...nowy początek 12-2015
Dzięki Jagna ale na mnie to nie działa ja jestem takim cholernym ultrarealistą i "niewiernym Tomaszem" że tylko "EFEKT" mnie zadowoli w 100% Ale nadzieja nie umiera!!! mam nowy start z urlopem "w te" istotne dni
Jagna 75 lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
atena87 wrote:Dzięki Jagna ale na mnie to nie działa ja jestem takim cholernym ultrarealistą i "niewiernym Tomaszem" że tylko "EFEKT" mnie zadowoli w 100% Ale nadzieja nie umiera!!! mam nowy start z urlopem "w te" istotne dniAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczynki, ja jestem po 3 zastrzykach własnoręcznie wykonanych z Gonalu, wczoraj myślałam, że i jaja rozsadzi, dokładnie jak opisywała Jagna po ovitrelle, normalnie nigdy w zyciu tak nie czułam....w środę lecę się zmonitorować czy mi tam jakieś hiperjaja nie urosły
Dobrej niedzieli!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Jagna, co to za wchodzenie na OF? Proszę mi z łózka, stołu, dywanu, fotela nie schodzić!
Owocnych starań Kochana!!!!!!
Dzis lepiej bo jakby jajniki uspokoiły sie ale teraz moze dlatego ze odpoczywam w ogrodzie i malo ruchu,popoludniu do pracy wiec ruch moze je zbudzic.Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Dziewczynki, ja jestem po 3 zastrzykach własnoręcznie wykonanych z Gonalu, wczoraj myślałam, że i jaja rozsadzi, dokładnie jak opisywała Jagna po ovitrelle, normalnie nigdy w zyciu tak nie czułam....w środę lecę się zmonitorować czy mi tam jakieś hiperjaja nie urosły
Dobrej niedzieli!
Udanych jaj,oby byly w sam raz,trzymam kciukiAntoś IVF,Julisia natural
-
Kochane dziewczynki, witam was w niedzielę
co za cudowny dzień
Jagna, Mamakejti - owocnych starań w ten weekend
A ja tez się ruszałam troszkuwczoraj urodzinowe kręgle koleżanka zorganizowała a potem balety, a to zawsze okazja by sprzedać synka i pobaraszkować
Ale jestem dziś w świetnym humorze
Zarażam Was wszystkie
Wszystkim staraczkom miłego świętowania tak ciepłej niedzielib:-)Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
dziewczyny niestety dla mojego zdrowia psychicznego zaczęłam czytać internety. nigdy nie miałam brązowego śluzu PRZED terminem miesiączki. dużo dziewczyn w internecie pisze że tak miało podczas poronienia bo za mały progesteron.
od piątku nie mam żadnych objawów oprócz chwilowych i coraz rzadszych bóli w stylu miesiączkowych których nawet bólem nie można nazwać a raczej odczuciem. nawet cycuchy nie są czułe. ale tempka wzrosła.
powiedzcie kochane te które miały ten przykry epizod jak się to u Was objawiało? nie oczekuję oczywista diagnozowania mnie tylko wiedzy jak to było u Was. oczywiście jesli nie będzie to dla Was zbyt bolesne
Jagna 75 lubi tę wiadomość
nowy początek 12-2015
nick nieaktualny
-
Olcia, najgorsze co możesz teraz zrobić to stresować się. Spokojnie. Amc ma rację zrób betę i nie nakręcaj się niepotrzebnie. Plamienia są też w normalnie donoszonych ciążach. Spokój, tylko spokój.Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
nick nieaktualnyOlcia jeszcze jedno, w pierwszym cyklu z clo, również miałam brunatne plamienia, co prawda tylko przez 2 dni przed okresem, ale jednak były. Może u Ciebie też tak organizm zareagował.
Piękna pogoda dziś. Polecam odpoczynek gdzieś na łonie natury. Miłej niedzieli -
Amc wrote:Olcia a Ty betę robiłaś czy nie? Jeśli nie to zrób, nie nakręcaj się tak bardzo, bo w niczym Ci to nie pomoże. Przyczyny plamień mogą być różne. W zdrowych ciążach też się zdarzają, nie muszą oznaczać nic złego.
na betę podjadę może jutro jak nic się nie wyklaruje. dziwię się bo nigdy nie miałam czegoś takiego. tego nawet plamieniem chyba nie można nazwać bo wkładki nie brudzę a tylko przy podcieraniu jest.
no to czekam do jutra
nowy początek 12-2015
Amc wrote:Olcia jeszcze jedno, w pierwszym cyklu z clo, również miałam brunatne plamienia, co prawda tylko przez 2 dni przed okresem, ale jednak były. Może u Ciebie też tak organizm zareagował.
Piękna pogoda dziś. Polecam odpoczynek gdzieś na łonie natury. Miłej niedzieli
będę słuchać tylko Was. internetów czytać już nie będęnowy początek 12-2015
Cześć dziewczynki u nas piękna pogoda wiec jedziemy za miasto posiedzieć na słoneczku i świeższym powietrzu niż w tym smogu:)
Ja na noc zdążyłam ostatnia luteine,we wtorek powinna przyjść @,potem się umawiamy na usg w klinice między 3-5 dc