CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam dzisiaj 26dc (i chyba 12dpo) i wg ovufriend powinnam dostać dzisiaj @, ale przynajmniej do jutra na pewno nie przylezie bo jeszcze biorę dupka.
14dc czułam jakby ból owulacyjny - ale ciężko to potwierdzić bo w 13dc miałam robione HSG, więc może ten ból bym tym spowodowany. Niby wzięłam już ten cykl na straty - ale mimo wszystko i tak trochę liczę na mały cud by dać mężowi w sobotę na jego 30 urodziny piękny prezent. Przynajmniej do jutra pobędę w nadziei.
Dziewczyny czy was też tak ciążyły piersi po dupku? Bo ja tak drugi dzień już mam. -
agnes87 wrote:A ja mam dzisiaj 26dc (i chyba 12dpo) i wg ovufriend powinnam dostać dzisiaj @, ale przynajmniej do jutra na pewno nie przylezie bo jeszcze biorę dupka.
14dc czułam jakby ból owulacyjny - ale ciężko to potwierdzić bo w 13dc miałam robione HSG, więc może ten ból bym tym spowodowany. Niby wzięłam już ten cykl na straty - ale mimo wszystko i tak trochę liczę na mały cud by dać mężowi w sobotę na jego 30 urodziny piękny prezent. Przynajmniej do jutra pobędę w nadziei.
Dziewczyny czy was też tak ciążyły piersi po dupku? Bo ja tak drugi dzień już mam.1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Witam dziewczyny , już w sumie południe. U mnie dzisiaj się chmurzy i w sumie nie jest już tak ciepło.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty , aby jajka pięknie rosły i pękały.
Ja zarówno po clo i dupku nie mam żadnych objawów. Cycki też jakie były takie są hehehe. Nie wiem czy to dobrze...VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Malowanka wrote:Mój ma w środę 30 urodziny, w planach miałam w prezencie już urodzić syna ale. Jak widac w życiu nie można wszystkiego zaplanować
Wczoraj była u mnie w pracy koleżanka, razem się starałyśmy, a ona już za dwa tygodnie rodzi. Trochę mi przykro...
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Jestem dziewczynki, cały czas Was czytam i kibicuję
u mnie czysto, wizyta jutro o 18:30 więc siedzę i przebieram nogami z niecierpliwości
ScarlettKate lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Cześć dziewczyny, jakaś chyba jestem mało komunikatywna, nie potrafię się odnaleźć na tym forum, tak czytam, coś chcę wam odpisać i się wycofuję. Na samym początku starań tak się wkręciłam w inne forum, że później porządnie świrowałam, mój mężu aż się wkurzał na mnie
i chyba to przez to.... nie chcę się z nów tak wkręcić (czytajcie ześwirować
)ale dobrze się Was czyta.
Chciałam Was podpytać o ovitrelle, wstrzykiwałam go w tamten wtorek (13dc) i od 15dc cały czas bolą mnie sutki, przy dotknięciu, otarciu nawet mocno, dzisiaj mam 20dc. Czy to takie normalne działanie tego zastrzyku?
Najwcześniej w niedzielę mogę dostać @, czyli nawet nie zatestuję przed, bo chyba nie ma po co, jeszcze chyba mogą być ślady w moczu. Chyba ze beta? Ale to też będzie weekend, akurat nie będę miała gdzie jej zrobić.
Trzymam za Was wszystkie kciukasy, fajne z Was babeczki, mógłby przejść jakiś
huragan, przynieść wiruski ciążowe dla każdej i w końcu można by było pisać o ciąży i bąbelkach))))
-
agnes87 wrote:Czy są tu jakieś mądre głowy, które mogłyby zerknąć na mój wykres i doradzić czy była szansa na owu w tym cyklu czy nie?
https://ovufriend.pl/graph/5ada6900f8cffa57754b66b1ccc171cf
Owu mogła być około 13 dc, tylko dziwnie masz wysokie temperatury w pierwszej fazie cyklu, nie miałaś je zaburzone? Mierzysz je o tej samej porze i gdzie?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Katka80 wrote:Ile ja już miałam okazji... Jedne święta, drugie, urodziny męża, moje, Walentynki... i ciągłe rozczarowania. Jakoś chyba nie wierzę, że w końcu się uda
Wczoraj była u mnie w pracy koleżanka, razem się starałyśmy, a ona już za dwa tygodnie rodzi. Trochę mi przykro...
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
roma wrote:Jestem dziewczynki, cały czas Was czytam i kibicuję
u mnie czysto, wizyta jutro o 18:30 więc siedzę i przebieram nogami z niecierpliwości
Tak sobie mysle ze poronilas przede mną,to ja teraz musze po tobie zaciàzyc sle najpierw musisz mi dac przyklad ze wszystko moze byc dobrze i ja w to wierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 12:25
roma lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Rocheera wrote:Cześć dziewczyny, jakaś chyba jestem mało komunikatywna, nie potrafię się odnaleźć na tym forum, tak czytam, coś chcę wam odpisać i się wycofuję. Na samym początku starań tak się wkręciłam w inne forum, że później porządnie świrowałam, mój mężu aż się wkurzał na mnie
i chyba to przez to.... nie chcę się z nów tak wkręcić (czytajcie ześwirować
)ale dobrze się Was czyta.
Chciałam Was podpytać o ovitrelle, wstrzykiwałam go w tamten wtorek (13dc) i od 15dc cały czas bolą mnie sutki, przy dotknięciu, otarciu nawet mocno, dzisiaj mam 20dc. Czy to takie normalne działanie tego zastrzyku?
Najwcześniej w niedzielę mogę dostać @, czyli nawet nie zatestuję przed, bo chyba nie ma po co, jeszcze chyba mogą być ślady w moczu. Chyba ze beta? Ale to też będzie weekend, akurat nie będę miała gdzie jej zrobić.
Trzymam za Was wszystkie kciukasy, fajne z Was babeczki, mógłby przejść jakiś
huragan, przynieść wiruski ciążowe dla każdej i w końcu można by było pisać o ciąży i bąbelkach))))
Jak są jakies bolace piersi to dobry znak,cos siè dzieje..zawsze w niedziele mozesz sikacza zrobica w poniedzislek beta jesli @ nie bedzie
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna, oczywiście że musi się udać. Jutro przekażę Ci dobre wieści a potem Ty nam swoje
no a potem to już pójdzie fala na forum
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy