CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIKK wrote:hej hej podczytuje Was troche bo tez jestem na clo w tym miesiacu bralam od 5 do 9 dnia pol tabletki.bo mieisiac temu bralam cala i troche za duza dawka byla. a w tym miesiacu taka sytuacja pare dni temu pekl mi jeden pecherzyk jakos 15 dc dosć tłusciutki bo mial 26 i wczoraj bylam na monitoringu i okazalo sie ze w drugim jajniku urosl kolejny i tez juz ma 24 czyli do pekniecia endo 11 i teraz moje pytanie czy ktoras z was tak miała?1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Dziewczyny natura jest tak pokręcona że nigdy nic nie wiadomo... nie ma co się spinać i już byle by pękały i działało a ile ich będzie to już Boski planCo ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Agnes jutro zerkne na wykresy bo na telefonie nie wiem jak skopiować link.
Odbitka monitoring po owu jest tak samo ważny, jak nie ważniejszy, trzeba sprawdzić czy nie robi się torbiel, wtedy nie można brać clo w następnym cyklu.
Idę się zdrzemnąć,ponura pogoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 17:39
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Orbitka wrote:Monitoring przed ovu mam Tylko po nie mam chodzi mi o to czy Pekaja
Choc dostajesz zastrzyk,wiec to jak loteria,albo pèknie albo nieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 17:47
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny! Pękło! I to z prawego! To cos co lekarz bral za nie-jajeczko. W 10dc moglo miec ok 20mm czyli jak pekalo moglo miec ok 26lub 28mm (czy nie za duze?) A endo... uwaga uwaga.... 19mm. Jak to powiedzial gin "obiecujace" . Powiedzial tez ze duzo plynu jest tego w zatoce ale nie wiem czy to dobrze czy bez znaczenia
A taki mialam ponury dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 18:54
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Olcia1988 wrote:Dziewczyny! Pękło! I to z prawego! To cos co lekarz bral za nie-jajeczko. W 10dc moglo miec ok 20mm czyli jak pekalo moglo miec ok 26lub 28mm (czy nie za duze?) A endo... uwaga uwaga.... 19mm. Jak to powiedzial gin "obiecujace" . Powiedzial tez ze duzo plynu jest tego w zatoce ale nie wiem czy to dobrze czy bez znaczenia
A taki mialam ponury dzien. Czekamy teraz na pozytywny test i świeże wiruski
.
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki, dziś byłam na monitoringu. Lekarz stwierdził ze jest już po owulacji ,określił to na podstawie widocznego płynu w zatoce gaflasa. Widział również na obu jajnikach po 1 malym zapadnietym pecherzyku. Miała takie pęcherzyki któraś z Was? Od razu się wystarszylam Ale lekarz nie kazał się tym przejmować a ja jednak o tym trochę myślę...