CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Rocheera ja zanim urodziłam synka miałam taki objaw owulacji - od owu do praktycznie miesiączki bolały mnie sutki, a właściwie to bardziej pieczenie było a nie typowy ból. Poród zrobił rewolucję w moim organizmie i objawy owu mi się pozmieniały ale kiedyś tak miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 12:38
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
agnes87 wrote:Czy są tu jakieś mądre głowy, które mogłyby zerknąć na mój wykres i doradzić czy była szansa na owu w tym cyklu czy nie?
https://ovufriend.pl/graph/5ada6900f8cffa57754b66b1ccc171cfAntoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Jagna, oczywiście że musi się udać. Jutro przekażę Ci dobre wieści a potem Ty nam swoje
no a potem to już pójdzie fala na forum
trzeba zrobic porządek na tym wątku,lenistwo jakies ogarnęlo to towarzystwo
Antoś IVF,Julisia natural
-
Rocheera wrote:Mam tak krótkie cykle, że 14 dni po zastrzyku to powinnam mieć już 2 dzień @
Ale test jeden mam w rezerwie, na pewno ni powstrzymam się od sikańcaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 13:02
-
Cześć laski mnie dziś boli prawy jajnik już tak z godzinę i lekko ćmi lewy... Wczorajsze testy ovu uważam za dodatnie, mimo iż nie były identyczne... Ale kurde to tylko papierki!! W czwartek idę do giną zobaczymy co to się porobiloCo ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
atena87 wrote:Cześć laski mnie dziś boli prawy jajnik już tak z godzinę i lekko ćmi lewy... Wczorajsze testy ovu uważam za dodatnie, mimo iż nie były identyczne... Ale kurde to tylko papierki!! W czwartek idę do giną zobaczymy co to się porobilo
a we czwartek moze byc po
-
Jagna 75 wrote:Nie powstrzymuj sie,nawet jesli test wyjdzie negatyw a @ dalej nie bedzie to bete zrób po niedzieli.Mnie jakos w terminie @ test nie wyszedł a za trzy dni bladzioch przy becie ponad 500.Beta powie prawde
-
Katka80 wrote:Owu mogła być około 13 dc, tylko dziwnie masz wysokie temperatury w pierwszej fazie cyklu, nie miałaś je zaburzone? Mierzysz je o tej samej porze i gdzie?
Od 14dc do 19dc brałam antybiotyk - który pewnie też zaburzył temp. -
agnes87 wrote:Mierzę temp o tej samej porze. Miałam mieć na początku HSG w 8dc - to może trochę ze stresu miałam wyższe temp. Później miałam jednak w 13dc HSG - dlatego 14dc nie miałam możliwości zmierzenia temp bo byłam w szpitalu. Mierzę temp w pochwie.
Od 14dc do 19dc brałam antybiotyk - który pewnie też zaburzył temp.
Pierwszy cykl mierzysz? Masz jakieś wcześniejsze wykresy? Temperatura w pochwie zawsze jest wyższa niż np. w ustach. Od 14 do 19 dc temperatury wydają się być ok , jeśli są zaburzone to zmienia postać rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 14:06
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
atena87 wrote:Cześć laski mnie dziś boli prawy jajnik już tak z godzinę i lekko ćmi lewy... Wczorajsze testy ovu uważam za dodatnie, mimo iż nie były identyczne... Ale kurde to tylko papierki!! W czwartek idę do giną zobaczymy co to się porobilo
Mam nadzieję, że wczoraj już działałaś bo dzisiaj może być owuVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Ja już w domu, zmoklam okropnie, jakiś grad mnie po drodze złapał. Pogoda jest u mnie fatalna.
A moja @ już się rozwinęła i od jutra zaczynam z clo i będę dzwonić do gina aby umówić się na przyszły tydzieńAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Hej ja w tym cylku nie czuje nic.. chyba musze w nastepnym cylku umowic sie kontrole po ovulacji bo już drugi cykl a jeszcze now sprawdzalam.staram sie dwa lata a to moj drugi cykl stymulowany. Najgorsze jest to mam przeczucie ze moja droga staran I dziecko bedzie dluga...pocieszam sie tym ze mam 23 lata I Może mi sie uda kiedys
-
Orbitka wrote:Hej ja w tym cylku nie czuje nic.. chyba musze w nastepnym cylku umowic sie kontrole po ovulacji bo już drugi cykl a jeszcze now sprawdzalam.staram sie dwa lata a to moj drugi cykl stymulowany. Najgorsze jest to mam przeczucie ze moja droga staran I dziecko bedzie dluga...pocieszam sie tym ze mam 23 lata I Może mi sie uda kiedys
Dobrze by było zrobić monitoring. Mierzysz temperaturę? To ja Cię pocieszę , że ja co miesiąc czuję owulację i co miesiąc figa z makiem.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
A to proste że "działamy" do tego wymyśliłam sobie ze posprzątam chatę. Poruszam się to może coś przyspiesze, pomogę jajeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:14
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Katka80 wrote:Pierwszy cykl mierzysz? Masz jakieś wcześniejsze wykresy? Temperatura w pochwie zawsze jest wyższa niż np. w ustach. Od 14 do 19 dc temperatury wydają się być ok , jeśli są zaburzone to zmienia postać rzeczy.
Moje wcześniejsze cykle wyglądają tak:
https://ovufriend.pl/graph/e55ff0921694b0f9c47f2e51c633d800
https://ovufriend.pl/graph/f04278e5bb1dbef3b63a1f3ff8b14a1a
https://ovufriend.pl/graph/555997d659f512ea87ddee53aa813450
-
Orbitka wrote:Hej ja w tym cylku nie czuje nic.. chyba musze w nastepnym cylku umowic sie kontrole po ovulacji bo już drugi cykl a jeszcze now sprawdzalam.staram sie dwa lata a to moj drugi cykl stymulowany. Najgorsze jest to mam przeczucie ze moja droga staran I dziecko bedzie dluga...pocieszam sie tym ze mam 23 lata I Może mi sie uda kiedysAntoś IVF,Julisia natural
-
hej hej podczytuje Was troche bo tez jestem na clo w tym miesiacu bralam od 5 do 9 dnia pol tabletki.bo mieisiac temu bralam cala i troche za duza dawka byla. a w tym miesiacu taka sytuacja pare dni temu pekl mi jeden pecherzyk jakos 15 dc dosć tłusciutki bo mial 26 i wczoraj bylam na monitoringu i okazalo sie ze w drugim jajniku urosl kolejny i tez juz ma 24 czyli do pekniecia endo 11 i teraz moje pytanie czy ktoras z was tak miała?