CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Trochę szokujące bo na takie miałam na początku ciąży
Trzymam kciuki
a ja już się boję bo miałam polipa i już nów się boję. chociaż wtedy obraz usg był inny. bo było endo niejednorodnie grube. a teraz jest równenowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
atena87 wrote:Olcia1988 no jak?! Jest mega!!! Mam nadzieję że odpowiednio "działaliscie"
tak analizuję swoje odczucia z ostatnich kilku dni i tak myślę że owu mogła wczoraj nie być. z powodzeniem mogła być to sobota. mimo że temperatura na to nie wskazuje ale miałam sporo fizycznej roboty. nie wiem już sama co myśleć
nowy początek 12-2015
Olcia, u mnie skok temperatury był trzy dni po owulacji. Zaufaj swojej intuicji
agatkaa lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Olcia1988 wrote:Dziewczyny! Pękło! I to z prawego! To cos co lekarz bral za nie-jajeczko. W 10dc moglo miec ok 20mm czyli jak pekalo moglo miec ok 26lub 28mm (czy nie za duze?) A endo... uwaga uwaga.... 19mm. Jak to powiedzial gin "obiecujace" . Powiedzial tez ze duzo plynu jest tego w zatoce ale nie wiem czy to dobrze czy bez znaczenia
A taki mialam ponury dzien
wow!ale wypasione wymiary,no gratulacjeoby jeszcze tylko dzielny plemniczek trafił do jajeczka i game over
trzymam kciuki
Antoś IVF,Julisia natural
-
Malowanka wrote:Ja po zastrzyku, dwa pecherzyki po 22mm, Endo tylko 10 gin powiedział że spełnia minimum ale czy nie za mało? Brać ten aacard?
jesli wyniki z krzepliwosci masz ok. to mozesz np.co drugi dzien brac acardAntoś IVF,Julisia natural
-
agatkaa wrote:Czesc dziewczynki, dziś byłam na monitoringu. Lekarz stwierdził ze jest już po owulacji ,określił to na podstawie widocznego płynu w zatoce gaflasa. Widział również na obu jajnikach po 1 malym zapadnietym pecherzyku. Miała takie pęcherzyki któraś z Was? Od razu się wystarszylam Ale lekarz nie kazał się tym przejmować a ja jednak o tym trochę myślę...
kochana,tak sie dzieje z pęcherzykami które nie pękły,poprostu pękniecie jednego blokuje reszte i one zapadają sie,tak to wygląda.Tu masz fajnie opisany cały cykl jaki zachodzi,bardzo obrazowo opisany.
http://www.gen.org.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=224agatkaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:kochana,tak sie dzieje z pęcherzykami które nie pękły,poprostu pękniecie jednego blokuje reszte i one zapadają sie,tak to wygląda.Tu masz fajnie opisany cały cykl jaki zachodzi,bardzo obrazowo opisany.
http://www.gen.org.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=224 -
nick nieaktualnyOlcia1988 wrote:działaliśmy działaliśmy. nawet żel kupiliśmy na próbę...
tak analizuję swoje odczucia z ostatnich kilku dni i tak myślę że owu mogła wczoraj nie być. z powodzeniem mogła być to sobota. mimo że temperatura na to nie wskazuje ale miałam sporo fizycznej roboty. nie wiem już sama co myśleć[/QUOTE
Kochana mi lekarz mówił ze czasem temperatura idzie w górę na 3-4 dni przez ovu, czasem w ovu ale i również kilka dni po ovu. Tak wiec różnie z tym bywa, wszystko zależy indywidualnie od organizmu. -
Jagna 75 wrote:Olcia,zmieniasz co chwila fotke az oczopląsu dostajenowy początek 12-2015
Dzien dobry Księżniczki
Zycze Wam dzis cudownego dnia
Ja mam dzis super humor mimo braku slonca jakos z dobrym nastawoeniem patrze w przyszłośćnowy początek 12-2015
Witam, witam i o dzisiejsze samopoczucie pytam
Miłego dnia Kobitki!
PS. Roma, Ty dzisiaj masz wizytę, prawda? Trzymam kciuki najmocniej jak się daroma lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem pozytywnie nastawiona,w przyszły czwartek kończę antyki,taka byłam zalamana a tak szybko czas mi leci:) a te 3 tygodnie wydawały mi się wiecznościa:)