CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Adziulka92 wrote:Ja o dziwo jakoś normalnie to przyjęłam, ze spokojem (może to dlatego, że robię sobie jeszcze nadzieję) Zazwyczaj to przynajmniej 2 dni jestem nie do życia, załamana i pozbawiona zupełnie woli walki. Gorzej z mężem.. Odkąd badania nie wyszły dobrze to bardzo to przeżywa:( W piątek robi badania w klinice a na maja zapisany jest do urologa. Stwierdził że jak wyjdzie coś źle to dla niego to jest koniec świata. Także tym razem ja muszę być tą silną i wspierać goVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Adziulka92 wrote:Witam!
Melduję, test wykonany ale widać tylko biel vizira
Z objawów mam tylko wrażliwe piersi poza tym nic co by miało wskazywać na nadchodzącą @. - Także póki jej nie ma to mam jeszcze nadzieję
Adziulka.... trzymam jeszcze kciuki za Ciebie, może jak @ nie widać to coś jeszcze będzie na rzeczy. Też się boję testować
-
Z objawów mam tylko wrażliwe piersi poza tym nic co by miało wskazywać na nadchodzącą @. - Także póki jej nie ma to mam jeszcze nadzieję
To może skocz na betę? wtedy będzie czarno na białym;) ja już pisałam, że nawet testów sikanych nie robię, bo im nie wierzę...wolę od razu z grubej rury, wóz albo przewóz;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Adziulka92 wrote:Ja o dziwo jakoś normalnie to przyjęłam, ze spokojem (może to dlatego, że robię sobie jeszcze nadzieję) Zazwyczaj to przynajmniej 2 dni jestem nie do życia, załamana i pozbawiona zupełnie woli walki. Gorzej z mężem.. Odkąd badania nie wyszły dobrze to bardzo to przeżywa:( W piątek robi badania w klinice a na maja zapisany jest do urologa. Stwierdził że jak wyjdzie coś źle to dla niego to jest koniec świata. Także tym razem ja muszę być tą silną i wspierać go
Nie martw się, mój mąż też ma nie najlepsze wyniki,lekarz nam powiedział ze będziemy mieć utrudnione naturalne zajście w ciążę, ale nie nie możliwe, m yslakam ze mnie to zalamie a tymczasem bardziej załamała mnie to że się okazała ta cysta i ze te antyki na miesiąc dostałam i miesiąc w plecy,a te nie najlepsze wieści jeszcze bardziej nas umocniły i zmotywowaly do dzialanja -
mamakejti wrote:To może skocz na betę? wtedy będzie czarno na białym;) ja już pisałam, że nawet testów sikanych nie robię, bo im nie wierzę...wolę od razu z grubej rury, wóz albo przewóz;)
Jutro jak temperatura będzie jeszcze w miarę wysoko to zrobię betę. Ale znając moje szczęście to będzie tak jak wcześniej. Krew oddana, kasa wydana a za 2h pojawia sie kochana @.
Pociesza mnie jedynie to że zawsze w 12dpo temperatura diametralnie spadała i już wszystko wiedziałam a teraz jeszcze jest przy wyższych temperaturach -
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny ! Ja jestem mega chora
nie wiem gdzie sie przeziębiłam
a w domu taki burdel ze az ręce opadają do tego wszystkiego juz nie wytrzymałam i wzięłam leki przeciwbólowe bo mam chore zatoki
obym jednak nie była w ciazy.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Z objawów mam tylko wrażliwe piersi poza tym nic co by miało wskazywać na nadchodzącą @. - Także póki jej nie ma to mam jeszcze nadziejęjak @ nie bedzie powtórz test za trzy dni albo juz beta
-
Andziulka92 najważniejsze to się nie spisać, ja też tak miałam ostatnio jak dostałam @ to z wyra nie wyszłam, leżałam i wyłam. W tym miesiącu już odpuściłam nie ma senu... Ale póki nie ma @ to wszystko jest możliwe!!! Trzymam kciukiCo ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
agnes87 wrote:U mnie dziś spadła temp. - czekam już na @, która pewnie pojawi się w ciągu 2 dni. Dziś ostatni dupek. Miłego dnia dziewczyny!Antoś IVF,Julisia natural
-
Witam sie i ja
Migrena od wczoraj więc @ prawdopodobnie za rogiem...jutro jednak jedziemy więc nie ma aż takiej załamki...
Pogodnego dnia dziewuszkiPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Witam sie i ja
Migrena od wczoraj więc @ prawdopodobnie za rogiem...jutro jednak jedziemy więc nie ma aż takiej załamki...
Pogodnego dnia dziewuszkiszczesliwej podrózy
Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
atena87 wrote:Andziulka92 najważniejsze to się nie spisać, ja też tak miałam ostatnio jak dostałam @ to z wyra nie wyszłam, leżałam i wyłam. W tym miesiącu już odpuściłam nie ma senu... Ale póki nie ma @ to wszystko jest możliwe!!! Trzymam kciuki
-
Witajcie dziewczynki.
Ja juz po ostatnim dniu testów gimnazjalnych.
No i niestety zła dzisiaj, wczoraj padł mi telefon i musiałam go dzisiaj zawieźć do sklepu bo jest na gwarancji. Zostałam pozbawiona telefonu na 2 tygodnie, więc będę rzadziej na forum. Dzisiaj synek pożyczył mi tel. Niestety mój tel ma kartę nano sim, a adapter do niej mi wcielo.
Wszystkim testujacym w najbliższych dniach życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki. Ja będę jutro dzwonić do gina umówić się na monitoring na przyszły tydzień. Jak tylko będę mogła to będę zaglądala. Trzymajcie się laseczki, buziakiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ja latam i sukienki na komunie szukam. W przyszłą niedzielę juz uroczystość. Kupę załatwiania, przynajmniej mniej myślę.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Bo to był mój 1 cykl z clo... Gdzie też się nasłuchałam i naczytalam że z clo to za 1 razem... I dupa i mam wizję już różne... To też i w tym cyklu się nie nastawiam ale działam bo jednak a nóż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 14:44
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
atena87 wrote:Bo to był mój 1 cykl z clo... Gdzie też się nasłuchałam i naczytalam że z clo to za 1 razem... I dupa i mam wizję już różne... To też i w tym cyklu się nie nastawiam ale działam bo jednak a nóż...Antoś IVF,Julisia natural