CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj w ogóle zbyt dobrym samopoczuciem nie grzesze
strasznie mi dziś słabo. Nie wiem czy to przed duphaston czy przez co znowu. No nic
Mam nadzieje, ze przejdzie. Miłego dnia dziewczyny. -
Orbitka wrote:Witam mam so was pytanie dostalam bronka na zbicie prolaktyny.lekarz kazal mi brac do dnia miesiaczki a pizniej to
Kiedy mam brac???znowu po ovulacji czy bracket caly czasu.???Antoś IVF,Julisia natural
-
Milka88 wrote:Ja już po wizycie. Niestety nawet po większej dawce Clo nie będzie owulacji nie ma żadnego pęcherzyka
tak jak w ostatnim miesiącu. Mam zrobić dwa miesiące przerwy, ponieważ jestem pod kontrolą dietetyka, założenie utrata 4 kg na miesiąc, mam przyjść pod koniec czerwca z utratą 10 kg. Mam brać miositogyn, który ma pomóc przy PCOS. No cóż będę walczyć o dziecko i strace te przebrzydłe kg.
Przy pcos jest tak ze jak 10 % wagi ciała ci zleci możesz zacząć owulowac -
Orbitka wrote:Witam mam so was pytanie dostalam bronka na zbicie prolaktyny.lekarz kazal mi brac do dnia miesiaczki a pizniej to
Kiedy mam brac???znowu po ovulacji czy bracket caly czasu.??? -
Jagna oby każdej przyniósł
. Mam takie pytanie... Może głupie ale sama nigdy na to uwagi nie zwracam. Podczas usg dopochwowego lekarz nakłada pierwsze żel na główkę aparatu a pozniej kondoma? Bo wczoraj po usg mialam uczucie ze mam tam mokro i sluz był przezroczysty albo to żel...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Jagna oby każdej przyniósł
. Mam takie pytanie... Może głupie ale sama nigdy na to uwagi nie zwracam. Podczas usg dopochwowego lekarz nakłada pierwsze żel na główkę aparatu a pozniej kondoma? Bo wczoraj po usg mialam uczucie ze mam tam mokro i sluz był przezroczysty albo to żel...
-
Oj ten bocian to moze w maju pasc z wycienczenia
Ja chyba tez prędzej w maju sie dowiem bo wg of owulacje miałam dopiero we wtorek. A skoro lekarz nie widzial jeszcze cialka zoltego to owulacja mogla byc najdalej w poniedzialek. Cialko żółte ponoc jest widoczne dopiero po ok 28 godzinach od pekniecia.
Co daje mi 14dpo dopiero na 2 maja. Ale jako ze ostatnio moja faza lutealna trwa 11/12 dni to zatestuje yego 30.04 jak planowalam. To bedzie 12dporoma lubi tę wiadomość
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Dzień dobry moje Kochane! Ja ostatnio jestem pyza na polskich dróżkach, bo ledwie wróciłam znad morza to pobujałam do Olsztyna;)stąd moja obniżona aktywność na wątku, ale jak mam urlop, to wykorzystuję na maxa;)
Uprzejmie donoszę, że o 8:30 oddałam krew na betę i czekam na wyniki, ale nie jestem ufiksowana na ciąży, mam przeczucie, że nie tym razem znów, nawet sobie Alwaysy kupiłam po wyjściu z laboratorium....
Odezwę się jak będę miała wynik;) wiem że potrzeba nowych wirusków świezych, ale ja chyba na maj się przesuwam.....
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna 75 wrote:ja przez prawie 30 lat miałam nidowage,wazyłam 43-45 kg przy wzroscie 157,kiedy zaczełam brac eutyrox bo wyszło ze mam niedoczynnosc przez dwa lata waga wyrównałam sie do 55kg i z tym dobrze sie czułam,wreszcie nabrałam kobiecych kształtów i ubrania przestały wisiec,przestałam byc szczypiorem.
Po poronieniu waga w ciągu 5 tygodni poszła o trzy kilo do góry i utrzymywała sie do tej pory,mysle ze stymulacja sie do tego przyczyniła i zwiekszona dawka eutyroxu.Teraz dopiero cos z wagą sie stało,zaczeła spadac odkąd uwazam na gluten
Kolejna bliźniacza dusza...( a raczej ciało)ja tez przy wzroście 158 cały czas ważyłam 43-45
i czułam się dobrze...teraz mam ok 48 i wg to już trochę za dużo...
a tak w ogóle to dzień dobry bardzo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 10:10
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Aaa bym zapomniala. Jeszcze wcześniej czeka mnie inne testowanie. W srode o 12 mam egzamin praktyczny na prawo jazdy! Juz mi sie miekko w kolanach robi jak o tym pomysle.
Proszę o trzymanie za mnie kciukaskow bo chce zdac za pierwszym razem. Chce byc lepsza od meza ktory 3 razy podchodzil i uwaza ze ja ze 4 podejścia bede mialanowy początek 12-2015
Witam dziewczyny. Pozdrawiam z rana. Zaraz jadę do fryzjera. Wiecie co,dzisiaj chciałam wyrzucić ten test z czwartku a tam jest w polu testowym krecha
Normalnie nie wiem co teraz myśleć. Nie wiem po jakim czasie się pojawiła. Jak @ nie przyjdzie powtórzę test może jutro.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Jagna oby każdej przyniósł
-
nick nieaktualnyKobitki życzę Wam pięknej soboty
Mamakejti trzymam kciuki za betkę
Olcia będziesz driver, nie ma opcjipowodzenia na egzaminie
Katka ja uważam, że test ciążowy należy odczytywać w czasie jaki jest zalecany przez producenta, czyli np do 15 minut od wykonania. Oczywiście życzę Ci dwóch kreseczek. Ja bym już dziś siknę£a -
To ja Wam teraz opowiem o magii
Od zawsze wiadomo ze koty sa magiczne. Wiedzisno juz to w starozytnym Egipcie
Mam kota ktory jest "kotem Mamy". Gdy zyla uznawal tylko ja. Z nia spal do niej tylko sie tulil. Tolerowal jeszcze tylko babcie ale to pewnie przez to ze najczescie to ina dorzucala mu zarcie do miski
Mnie nienawidzil. Prawdopodobnie z zazdrosci o mameczail sie tylko zawsze zebym sie odwrocila tylko plecami i dziabal mnie po nogach i tylku
Tak byl do mamy przywiazany ze jak wyjezdzala do sanatorium to przez caly turnus chodzil i mialczal za nia a na mamy lozku musiala byc na wierzchu jej podusia i noszona pizamka zeby czul jej zapach.
Pewnego wieczora 2.5roku temu mamie pekl tetniak w glowie. Zabrali ja do szpitala. A kot wieczorem zamuast zachowywac sie jak zawsze gdy mamy nie bylo przyszedl i polozyl sie na mojej poduszce tak jak zawsze spal z mama. Mama po dwoch dniach odeszła a kot do tej pory zachowuje sie zupelnie inaczej. Teraz ja jestem jego czlowiekiem chociaz nigdy nie pozwalal na zbytnie czulosci. Tylko przed snem sie tuli lezac na mojej poduszce.
Ze wzgledow wiadomych jest to moje oczko w glowie. Kota traktuje jak lacznika z mama i jak wieczorem sie tulimy to tak jakbym sie tulila z mama bo pomimo ze bylam dorosla to zawsze tulilysmy sie na dobranoc.
A teraz przejde do powodu ktory zmusil mnie do napisania tego elaboratu.
Od dwoch dni kot zachowuje sie tak jak sie nie zachowywal jak tylko gdzies sie usadze od razu do mnie przychodzi zeby lapkami pogniesc sobie moj brzuchol i po calej tej ceremonii gniecenia umoscic sie wygodniena tymze brzucholu:-D
Oczywiscie moze to byc przypadek. Moze sie zaczal starzec i zrobil sie z niego pieszczoch ale... troche magii w zyciu tez musi bycnawet teraz jak to pisze to probuje sie ulozyc
nowy początek 12-2015
Girl25 wrote:Jagna oby każdej przyniósł
Antoś IVF,Julisia natural
-
Olcia1988 wrote:Aaa bym zapomniala. Jeszcze wcześniej czeka mnie inne testowanie. W srode o 12 mam egzamin praktyczny na prawo jazdy! Juz mi sie miekko w kolanach robi jak o tym pomysle.
Proszę o trzymanie za mnie kciukaskow bo chce zdac za pierwszym razem. Chce byc lepsza od meza ktory 3 razy podchodzil i uwaza ze ja ze 4 podejścia bede mialaAntoś IVF,Julisia natural
-
Katka80 wrote:Witam dziewczyny. Pozdrawiam z rana. Zaraz jadę do fryzjera. Wiecie co,dzisiaj chciałam wyrzucić ten test z czwartku a tam jest w polu testowym krecha
Normalnie nie wiem co teraz myśleć. Nie wiem po jakim czasie się pojawiła. Jak @ nie przyjdzie powtórzę test może jutro.Antoś IVF,Julisia natural