CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Super. A gdzie robiłaś I jakie to koszta. Ja jestem na forum swojej kliniki niepłodności I tam po iui często się nie udaje. Co U was tak W skrocie było nie tak?
-
ana1122 wrote:Super. A gdzie robiłaś I jakie to koszta. Ja jestem na forum swojej kliniki niepłodności I tam po iui często się nie udaje. Co U was tak W skrocie było nie tak?
Co lepsze dziewczyna co robiła u tego samego gina 2 tygodnie przede mną tez się udalo:) -
A O co chodzi Z tym Test wiązania z kwasem hialuronowym tez negatywny? U nas lekarz daje szansę jedynie na ivf. Ale to są bardzo duże koszta więc czekamy. Super że ci się udało. Robiłaś iui W klinice która zajmuje się też ivf?
-
Ania gratuluje z całego serca!
Powtórz betę i nic się nie martw (choć wiem że to trudne)
Jak widzę twoje powodzenie to aż kusi mnie podejść już do iui i nie czekać dłużej. W końcu mój ma jeszcze gorsze wyniki.. Sama już nie wiem. Rób testy jeśli ma Cie to uspokoić ale chce widzieć je tutaj na zdjęciach -
MonaLiza wrote:Gratki Ania
Ja dziś byłam u remuatologa z wynikami i powiedziała mi, że przy tych wynikach nie stosowałaby heparyny, że na razie Acard. A ja specjalnie szukałam gina, który mi to zleci. I jestem w kropeczce.Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:A O co chodzi Z tym Test wiązania z kwasem hialuronowym tez negatywny? U nas lekarz daje szansę jedynie na ivf. Ale to są bardzo duże koszta więc czekamy. Super że ci się udało. Robiłaś iui W klinice która zajmuje się też ivf?
-
Dzień dobry dziewczyny
.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dzieckaAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Dziś mam możliwość podjechania do kliniki bez kolejki zobaczyć się z ginem i po luteine bo mi się kończy juz,wiec chyba skorzystam,w piątek nie mam jak bo on jest w tych samych godzinach co ja w pracy
-
Z Okazji Dnia Dziecka waszym dzieciom duzym,małym tych jeszcze w brzuszku oraz tym o których istnieniu jeszcze nie wiecie a takze dla was samych bo my tez przeciez dzieci DUZO ZDRÓWECZKA,USMIECHU I ZEBY TEN ANIOŁ STRÓZ ZAWSZE OBOK BYŁ
http://static.pokazywarka.pl/i/6644676/500580/fb-img-1464642235572.jpg
Ladybird:) lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Mój mąz dzis obchodzi potrójne swieto,dzien dziecka urodziny i imieniny
.....czekam z prezentem bo on jeszcze spi.
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
MisiaZ88 wrote:Cześć dziewczyny.
Mam pytanie, mój lekarz od niepłodności chce zacząć stymulować mnie Clo.
Skoro mam owulację, pęcherzyk pęka, wyniki w normie to czy jest sens to robić?
Boję się, że mi to bardziej zaszkodzi niż pomoże ;/
Ja też tak jak ty mam owu, pęcherzyki same pękają i wyniki razem z mężem mamy dobre. Ale też jestem na clo już trzeci cykl. Porostu clo poprawia jakość naszych jajeczek, więc się nie martw.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
nick nieaktualnyKinga40 wrote:Witaj.
Ja też tak jak ty mam owu, pęcherzyki same pękają i wyniki razem z mężem mamy dobre. Ale też jestem na clo już trzeci cykl. Porostu clo poprawia jakość naszych jajeczek, więc się nie martw.
Dziękuję za odpowiedź. Po prostu trafiłam na młodego lekarza od niepłodności, który pewnie nie ma zbyt dużego doświadczenia i boję się mu zaufać całkowicie. -
Witam Was dziewczyny. I oczywiście wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Dziecka.
Widzę , że jest trochę mężczyzn z czerwca, mój Przemek jest z 10-tego. Nie wiem jak Wasze bliźniaki, ale mój jest strasznie rogaty.
Dopiero na wtorek udało mi się umówić do gina , to będzie mój 14dc, może nie za późno, albo będzie świeżo przed lub po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:54
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017