CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny beta 16,93
Nie obrazcie sie dziewczyny ale z tej bety Ani to naj naj najbardziej sie ciesze,to taka wyczekana...Ania pewnie ze szczescia płacze ha ha
Jeszcze czekam na Biedronki efekty i AngieAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna dzieki ale jak to ja schizol numer 1 martwię się ze za mała,choć w normach się mieszcze ale w sumie to chyba ważniejsi jest przyrost??
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna dzieki ale jak to ja schizol numer 1 martwię się ze za mała,choć w normach się mieszcze ale w sumie to chyba ważniejsi jest przyrost??
bądz dobrej mysli,ja jestem
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna dzieki ale jak to ja schizol numer 1 martwię się ze za mała,choć w normach się mieszcze ale w sumie to chyba ważniejsi jest przyrost??
Aniu bardzo Ci gratuluję, naprawdę, trzymam kciuki, żeby przyrost był odlotowo wysoki;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AniaStaraczka85 wrote:Dzięki Dziewczyny za wsparcie, d o czwartku to ja chyba jajko zniose:)) kupie napewno test żeby chociaż zobaczyć jutro rano cze rośnie
Aniu, tylko spokojnie, wiem, że trudno się nie ekscytować, ale naprawdę spokojnie odczekaj do czwartku. Życzę Ci jak najlepiej, jednak pamiętam moją ekscytację z kwietnia i megarozczarowanie, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby Twój scenariusz był kompletnie inny i zebyś z mężulkiem świętowała w czwartek wyniki bety!!!!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Aniu, trzymam mocno kciuki żeby rosło to Twoje wyczekane szczęście25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dziękuję dziękuję! ! Trzymajcie kciuki za przyrost,wiem ze mam nierówno pod sufitem ale zakupie jeszcze 2 testy żeby porównać kreski,to też da jakiś obraz czy rośnie bo ja przecież oszaleje do czwartku znając mnie,
Elf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Dziękuję dziękuję! ! Trzymajcie kciuki za przyrost,wiem ze mam nierówno pod sufitem ale zakupie jeszcze 2 testy żeby porównać kreski,to też da jakiś obraz czy rośnie bo ja przecież oszaleje do czwartku znając mnie,
będzie dobrze:-)
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Dziękuję dziękuję! ! Trzymajcie kciuki za przyrost,wiem ze mam nierówno pod sufitem ale zakupie jeszcze 2 testy żeby porównać kreski,to też da jakiś obraz czy rośnie bo ja przecież oszaleje do czwartku znając mnie,
Wariatka jak nicPrzyznam się po cichu, że ja bym też tak zrobiła, ale to objaw szaleństwa
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziękuję dziękuję! ! Trzymajcie kciuki za przyrost,wiem ze mam nierówno pod sufitem ale zakupie jeszcze 2 testy żeby porównać kreski,to też da jakiś obraz czy rośnie bo ja przecież oszaleje do czwartku znając mnie,
Trzymam kciuki!
Ja betę powtarzałam po 6 dniach bo był weekend i u mnie laboratorium zamknięte i tez robiłam codziennie testy i porownywalam kreski, zrobiłam tych testów chyba z 7
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
A ja żeby nie zajmować się myśleniem czy się uda czy nie, zaczęłam robić powiodła z truskawek, które moje dzieci uwielbiają i mam już 5 sloiczkowAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤