CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Roma, Wedmoczka wszystkiego naj, naj. Niech Wam się spełni Wasze wielkie marzenie.
Wedmoczka lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Kinga mam to samo odczucie. Mam wrażenie, że clo nic nie wnosi do mojego cyklu. Czy mam jedno jajo czy trzy efekt jest ten sam, czyli jedno wielkie nic. Na następnej wizycie zapytam o hsg.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Biedronka myślałam że takie cuda to U nas W Polsce. Ale Nie możliwe. To muszę jechać gdzieś za granice I tam załapać się na darmowe:-)
-
Angie 31 wrote:Kochana to wspaniale wiesci czyli w sierpniu juz bedzie sie dziala akcja u mnie dopiero od wrzesnia bedzie cos sie dziac lub znajac zycie od pazdziernika i wtedy bedziesz nas zarazac!❤Antoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:Angie chyba to na wrzesień wypadnie bo początkiem sierpnia do pl jedziemy na 3 tygodnie wiec moze razem będziemy sie wspierać
Tyle ze jakos nie wierze ze sie uda
tak rozmawiałam z tym lekarzem i małe szanse są na ciąże z iui - tylko ok 15 % i tak mnie to zdołowało! Ale chociaz cos sie dzieje. Mam rowniez zamiar będąc w pl pójść do endokrynologa i dopytać o te moja tarczyce bo dwa razy miałam badaną i raz ponad 4 a raz 3 i tak mi to po głowie chodzi ze jesli nie mozna znaleźć przyczyny to moze warto tym sie zainteresować
Antoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Dziś wiele osób życzyło mi drugiego dziecka, tak pół żartem pół serio... Ostatnio usłyszałam też "kiedy drugie?" oraz żartobliwie "bo wiesz - 500+ czeka". A potem wpadłam w necie na to i miałam Wam tu wkleić ale zapomniałam. Pewnie każda z nas w tym tekście się odnajdzie:
https://mobile.facebook.com/nadzieja.na.nowe.zycie/photos/a.575827825892670.1073741826.563937093748410/751955028279948/?type=3Antoś IVF,Julisia natural
-
Ana przykro mi ale póki @ nie przyjdzie to trzeba wierzyć. Ta kobitka mi dzis powiedziała ze bardzo wazne jest nastawienie! Trzeba wierzyć ze w końcu sie uda ! A ty sie juz 3 lata starasz ? Bo cos tam w opisie tak masz. Ja od 2013 wiec juz 3 latka i długo mi zajęło by dojść do tego etapu
Jagna dlatego nie rezygnuje bo mam w sobie tych 15 % nadzieji ze moze w końcu cos pomoże !
U mnie @ dzis szaleje i daje popalić ale o dziwo zaczęła sie bez plamien i od razu rozkręciła i nawet dość obfita jest a ostatnio te moje @ takie słabe były
Będzie córeczka -
Tak 3 długie lata już za nami. Mimo przeciwnosci cały czas staramy się naturalnie. Może się uda. tylko muszę nauczyć się podchodzić bardziej na luzie. jest to dla mnie bardzo trudny okres w życiu
-
Biedronka7 wrote:Ana przykro mi ale póki @ nie przyjdzie to trzeba wierzyć. Ta kobitka mi dzis powiedziała ze bardzo wazne jest nastawienie! Trzeba wierzyć ze w końcu sie uda ! A ty sie juz 3 lata starasz ? Bo cos tam w opisie tak masz. Ja od 2013 wiec juz 3 latka i długo mi zajęło by dojść do tego etapu
Jagna dlatego nie rezygnuje bo mam w sobie tych 15 % nadzieji ze moze w końcu cos pomoże !
U mnie @ dzis szaleje i daje popalić ale o dziwo zaczęła sie bez plamien i od razu rozkręciła i nawet dość obfita jest a ostatnio te moje @ takie słabe byłyana1122 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Katka80 wrote:Też myślę, że przydałby się progesteron. Bardzo niestabilna jest ta temperatura.
Wedemoczka, Roma, sto lat! spełnienia marzeń (wszystkich!)
Biedroneczka, to super, że macie refundację na iui i ivf.. zazdroszczę tego! My musieliśmy trochę odkładac, żeby mieć w razie W na chociaż na jedno ivf, a wiem, że wiele par w ogóle nie może sobie na to pozwolićWedmoczka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Biedronka7 wrote:
U mnie @ dzis szaleje i daje popalić ale o dziwo zaczęła sie bez plamien i od razu rozkręciła i nawet dość obfita jest a ostatnio te moje @ takie słabe były
Ja tez dzisiaj dostalam @☺ mowisz ze od wrzesnia? i Jagus ty tez? ooo matuniu to ja sie relaksuje latem i laduje baterie do jesieni
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny ja tak was czytam i wiem ze w Polsce jest ciezko nie wszystkim ale wylozyc tak 10tys i nie miec pewnosci to duze ryzyko.Nie wiem czy to stosowne ale moj szwagier ma tu firme i przyjmuje ok 20ludzi na sezon w miesiac spokojnie mozna zarobic ponad 10tys zl i tak zaufanych ludzi ma ok 5 a reszta to znajomi tych zaufanych w potrzebie.Ostatnio zauwazylam ze nawet niby ci znajomi dobrze sie nie znaja ale dla mojego szwagra to nic nie znaczy aby dobrze robota byla zrobiona.Gdyby ktoras z was chciala wyslac meza...to ja sprobuje cos ksuknac szwagrowi
Tylko dopiero na przyszly sezon 2017r
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Biedronka7 wrote:Angie chyba to na wrzesień wypadnie bo początkiem sierpnia do pl jedziemy na 3 tygodnie wiec moze razem będziemy sie wspierać
Tyle ze jakos nie wierze ze sie uda
tak rozmawiałam z tym lekarzem i małe szanse są na ciąże z iui - tylko ok 15 % i tak mnie to zdołowało! Ale chociaz cos sie dzieje. Mam rowniez zamiar będąc w pl pójść do endokrynologa i dopytać o te moja tarczyce bo dwa razy miałam badaną i raz ponad 4 a raz 3 i tak mi to po głowie chodzi ze jesli nie mozna znaleźć przyczyny to moze warto tym sie zainteresować
Przefiltruj sie tam w Polsce co jak co ale za lekarzami to ja tesknie
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Cześć Dziewczyny:)
Jagienko ja też czekam na @ cholera jak trzeba żeby się pojawiła to jej nie ma,a jak jest niepotrzebna to przychodzi.
Kurcze 44 dc a tu się nie zanosi,dziś o 17:30 idziemy na wizytę która miała być pierwszym usg w 7 tc. .. zobaczymy czego się dowiemy i co z nami dalej:)))
Miłego dnia!!! -
Witam Was dziewczyny z rana.
Aniu może da Ci coś gin na wywołanie okresu.
Ładna pogoda zapowiada się u mnie dzisiaj.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Witam
Ale mi sie nie chcialo wstac,ale jak mus to mus.Postawilam juz gary na obiad bo do pracy na popoludniu a pózniej musze jechac do kolezanki po moje surfinie,zostawilam u niej na czas wyjazdu by podlewala
Kurcze,nie wiem co sie dzieje ale jak tylko wrócilam z urlopu to strasznie puchną mi nogi,z rana to jeszcze spoko ale juz popoludniu zaczynają puchnàc i na wieczór mam pièkne balony na nogach.Nie tylko stopy bo wyzej tez,nie moge kucnąc bo czuje jakby opór z tylu pod kolanami.Nie wiem co moze byc powodem.W samolocie nogi bolaly,ciągly ale to od kręgoslupa,czy od niego tez mogą nogi tak puchnàc?
Nigdy mi sie cos takiego nie robilo...
Za tydzien mam wizyte u immunologa wiec popytam czym to moze byc spowodowane.Z cisnieniem raczej jest ok..Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Witam
Ale mi sie nie chcialo wstac,ale jak mus to mus.Postawilam juz gary na obiad bo do pracy na popoludniu a pózniej musze jechac do kolezanki po moje surfinie,zostawilam u niej na czas wyjazdu by podlewala
Kurcze,nie wiem co sie dzieje ale jak tylko wrócilam z urlopu to strasznie puchną mi nogi,z rana to jeszcze spoko ale juz popoludniu zaczynają puchnàc i na wieczór mam pièkne balony na nogach.Nie tylko stopy bo wyzej tez,nie moge kucnąc bo czuje jakby opór z tylu pod kolanami.Nie wiem co moze byc powodem.W samolocie nogi bolaly,ciągly ale to od kręgoslupa,czy od niego tez mogą nogi tak puchnàc?
Za tydzien mam wizyte u immunologa wiec popytam czym to moze byc spowodowane.Z cisnieniem raczej jest ok.. -
Jagna 75 wrote:Witam
Za tydzien mam wizyte u immunologa wiec popytam czym to moze byc spowodowane.Z cisnieniem raczej jest ok.. -
Witam kochane
.
U mnie piękna pogoda.
A ja podjęłam decyzję o przerwie w clo. Czuję że muszę dać odpocząć moim jajnikom. I tak mam swoje owulacje więc przerwa dobrze mi zrobi.A w czasie przerwy zrobię sobie sono hsg.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤