CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Witam kochane
.
U mnie piękna pogoda.
A ja podjęłam decyzję o przerwie w clo. Czuję że muszę dać odpocząć moim jajnikom. I tak mam swoje owulacje więc przerwa dobrze mi zrobi.A w czasie przerwy zrobię sobie sono hsg.
Prywatnie hsg czy na nfz?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Kiedy do lekarza?
Prywatnie hsg czy na nfz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 09:40
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Sis, prywatnie chcę iść. Na nfz napewno musiałabym długo czekać i jakoś nie jestem przekonana do nich. Miałam jechać dzisiaj do kliniki dowiedzieć się jak to wszystko wygląda, ale mam dużo spraw do załatwienia więc raczej nie dam rady. Dopiero w piątek będę miała trochę czasu to tam podjadę. Ale mam trochę stracha przed tym badaniem.
daj znac,mam nadzieje ze uda sie zrobic w tym cyklu
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kinga wiem ,że istnieje możliwość zrobienia sono hsg w znieczuleniu ogólnym, ciekawa jestem jaki jest tego koszt.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
.
U mnie piękna pogoda.
A ja podjęłam decyzję o przerwie w clo. Czuję że muszę dać odpocząć moim jajnikom. I tak mam swoje owulacje więc przerwa dobrze mi zrobi.A w czasie przerwy zrobię sobie sono hsg.zajdziesz na cyklu bez wspomagania
-
.
U mnie piękna pogoda.
A ja podjęłam decyzję o przerwie w clo. Czuję że muszę dać odpocząć moim jajnikom. I tak mam swoje owulacje więc przerwa dobrze mi zrobi.A w czasie przerwy zrobię sobie sono hsg.bałam się robić to na NFZ, trudno było się w ogóle na to umówić, ale udało się po telefonie do ordynatora
i powiem Ci, ze całe szczęście, ze nie poszłam prywatnie. Zaoszczędziłam kupę kasy, a miałam znieczulenie i miłą obsługę, także nie było na co narzekać. Będzie dobrze, nie stresuj się (wiem, łatwo mówić
)
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Katka80 wrote:Kinga wiem ,że istnieje możliwość zrobienia sono hsg w znieczuleniu ogólnym, ciekawa jestem jaki jest tego koszt.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Taka piękna pogoda a ja musze do pracy
Powiem wam ze wcale mi nie zal ze tak wczesnie urlop mialam,teraz moge nacieszyc sie moim ogrodem i wypoczywac do woli na łonie natury
Ladybird:), CzterolistnaKoniczyna, ana1122, Kinga40, agnes87, Misia 69 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Taka piękna pogoda a ja musze do pracy
Powiem wam ze wcale mi nie zal ze tak wczesnie urlop mialam,teraz moge nacieszyc sie moim ogrodem i wypoczywac do woli na łonie natury
-
Jagna pięknie u Ciebie. Ogród masz przy domu czy to działeczka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 13:18
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
-
Katka80 wrote:Jagna pięknie u Ciebie. Ogród masz przy domu czy to działeczka?Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Dziewczyny skurcze powróciły tylko dziś czuje tak na dole brzucha. Lezec nie mogę bo jestem W pracy :'(Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Tez sie zastanawiam czy woda nie zeszla w nogi bo ten cykl jestem bez clo i juz nie jestem taka baniata na brzuchu,az mi lzej na ciele po tej przerwieVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc