X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Lejdis, udało mi się wyłudzić wizytę u doktorka;) o 18:10 będę dzisiaj knuła nowy plan na ten cykl;) zaraportuję po wizycie!

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Olcc. Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodowalam pęcherzyk 19mm w 12 dc, rozmiar ok? Dostałam pregnyl i od dziś działamy na pełnych obrotach ;)

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcc. wrote:
    Wychodowalam pęcherzyk 19mm w 12 dc, rozmiar ok? Dostałam pregnyl i od dziś działamy na pełnych obrotach ;)
    Powodzenia kochana

Olcc. lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    No Lejdis, udało mi się wyłudzić wizytę u doktorka;) o 18:10 będę dzisiaj knuła nowy plan na ten cykl;) zaraportuję po wizycie!

Sis trzymam kciuki za dobry plan :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcc. wrote:

Jajko jak marzenie;)congrats!

Olcc. lubi tę wiadomość

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Sis trzymam kciuki za dobry plan :)

Dzięki, a jak u Ciebie sis? Ta laparo to tak już na 100%?

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej nie wiem czy są jakieś wymogi co do dnia cyklu bo u mnie wypada 25 dc przyjecie do szpitala a to piątek więc nie wiem czy tego samego dnia zrobią czy dopiero w poniedziałek?? a wtedy już mogę mieć @...( teoretycznie mogę mieć nawet 26dc) bo ostatnio z tym różnie jest...

jak będę w pierwszym tyg lipca dzwonić potwierdzać to się dopytam ...boję się jak nie wiem co

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    No raczej nie wiem czy są jakieś wymogi co do dnia cyklu bo u mnie wypada 25 dc przyjecie do szpitala a to piątek więc nie wiem czy tego samego dnia zrobią czy dopiero w poniedziałek?? a wtedy już mogę mieć @...( teoretycznie mogę mieć nawet 26dc) bo ostatnio z tym różnie jest...

jak będę w pierwszym tyg lipca dzwonić potwierdzać to się dopytam ...boję się jak nie wiem co
    Mi też wszyscy mówili że powinno się w pierwszej fazie cyklu najlepiej a w szpitalu nikt.mi się nie pytał który dzień,a był to 17

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:

Nie ma się czego bać naprawdę! Ja teraz musiałam mieć niestety druga z powodu cp.wszystko da się przeżyć,wyjdziesz na drugi dzień i będzie wszystko ok!!!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://static.pokazywarka.pl/i/6697368/885206/fb-img-1466522953696.jpg

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Nie ma się czego bać naprawdę! Ja teraz musiałam mieć niestety druga z powodu cp.wszystko da się przeżyć,wyjdziesz na drugi dzień i będzie wszystko ok!!!

najbardziej obawiam się tego że w soboty nie robią a w poniedziałek już mogę mieć @...bo mam rozrzut ostatnio duży :( może jednak jutro zadzwonię i spytam co i jak w tej sytuacji...

mam juz kiepską bliznę po operacji wyrostka w dzieciństwie teraz kolejne 3 dziury w brzuchu...bikini na lato odpada :(((

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Czekam na wiesci... :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    najbardziej obawiam się tego że w soboty nie robią a w poniedziałek już mogę mieć @...bo mam rozrzut ostatnio duży :( może jednak jutro zadzwonię i spytam co i jak w tej sytuacji...

mam juz kiepską bliznę po operacji wyrostka w dzieciństwie teraz kolejne 3 dziury w brzuchu...bikini na lato odpada :(((
    Co Ty blizny po laparo są tak nisko ze nie wiem jakie majty skąpe musiałabys mieć żeby było widać a poza tym są naprawdę maleńkie także luz

Wedmoczka lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Co Ty blizny po laparo są tak nisko ze nie wiem jakie majty skąpe musiałabys mieć żeby było widać a poza tym są naprawdę maleńkie także luz

Dzięki to mnie pocieszyłaś :)

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Dzięki to mnie pocieszyłaś :)
    Teraz nawet specjalnie podejrzalam to te najniższe są nieco powyżej pachwiny no i plus pępek co kamerka wchodzi ale to jest w środku pępka wiec nic nie widac

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Teraz nawet specjalnie podejrzalam to te najniższe są nieco powyżej pachwiny no i plus pępek co kamerka wchodzi ale to jest w środku pępka wiec nic nie widac

a Ty miałaś zwiadowczą czy coś Ci robili w trakcie?

chodzi mi o 1 laparo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 18:15

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    a Ty miałaś zwiadowczą czy coś Ci robili w trakcie?

chodzi mi o 1 laparo
    Zwiadowcza jak miałam to pousuwali odrazu jakieś zrosty otrzewnej miednicy mniejszej i pobrali wycinek z jajnika który lekarzowi wydawał się "dziwny" ,a w zeszły czwartek miałam usuwana ciążę jajowodowa:(

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha nie doczytałam drugiej części pytania

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha no i przedmuchali jajowody odrazu

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Zawsze mozna kolczyki zalozyc,jako nowe trendy

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1732 1733 1734 1735 1736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ