CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:No Lejdis, udało mi się wyłudzić wizytę u doktorka;) o 18:10 będę dzisiaj knuła nowy plan na ten cykl;) zaraportuję po wizycie!
Sis trzymam kciuki za dobry planPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
No raczej nie wiem czy są jakieś wymogi co do dnia cyklu bo u mnie wypada 25 dc przyjecie do szpitala a to piątek więc nie wiem czy tego samego dnia zrobią czy dopiero w poniedziałek?? a wtedy już mogę mieć @...( teoretycznie mogę mieć nawet 26dc) bo ostatnio z tym różnie jest...
jak będę w pierwszym tyg lipca dzwonić potwierdzać to się dopytam ...boję się jak nie wiem coPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:No raczej nie wiem czy są jakieś wymogi co do dnia cyklu bo u mnie wypada 25 dc przyjecie do szpitala a to piątek więc nie wiem czy tego samego dnia zrobią czy dopiero w poniedziałek?? a wtedy już mogę mieć @...( teoretycznie mogę mieć nawet 26dc) bo ostatnio z tym różnie jest...
jak będę w pierwszym tyg lipca dzwonić potwierdzać to się dopytam ...boję się jak nie wiem co -
Wedmoczka wrote:No raczej nie wiem czy są jakieś wymogi co do dnia cyklu bo u mnie wypada 25 dc przyjecie do szpitala a to piątek więc nie wiem czy tego samego dnia zrobią czy dopiero w poniedziałek?? a wtedy już mogę mieć @...( teoretycznie mogę mieć nawet 26dc) bo ostatnio z tym różnie jest...
jak będę w pierwszym tyg lipca dzwonić potwierdzać to się dopytam ...boję się jak nie wiem co -
AniaStaraczka85 wrote:Nie ma się czego bać naprawdę! Ja teraz musiałam mieć niestety druga z powodu cp.wszystko da się przeżyć,wyjdziesz na drugi dzień i będzie wszystko ok!!!
najbardziej obawiam się tego że w soboty nie robią a w poniedziałek już mogę mieć @...bo mam rozrzut ostatnio dużymoże jednak jutro zadzwonię i spytam co i jak w tej sytuacji...
mam juz kiepską bliznę po operacji wyrostka w dzieciństwie teraz kolejne 3 dziury w brzuchu...bikini na lato odpada((
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:najbardziej obawiam się tego że w soboty nie robią a w poniedziałek już mogę mieć @...bo mam rozrzut ostatnio duży
może jednak jutro zadzwonię i spytam co i jak w tej sytuacji...
mam juz kiepską bliznę po operacji wyrostka w dzieciństwie teraz kolejne 3 dziury w brzuchu...bikini na lato odpada((
Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Co Ty blizny po laparo są tak nisko ze nie wiem jakie majty skąpe musiałabys mieć żeby było widać a poza tym są naprawdę maleńkie także luz
Dzięki to mnie pocieszyłaśPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Dzięki to mnie pocieszyłaś
-
AniaStaraczka85 wrote:Teraz nawet specjalnie podejrzalam to te najniższe są nieco powyżej pachwiny no i plus pępek co kamerka wchodzi ale to jest w środku pępka wiec nic nie widac
a Ty miałaś zwiadowczą czy coś Ci robili w trakcie?
chodzi mi o 1 laparoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 18:15
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:a Ty miałaś zwiadowczą czy coś Ci robili w trakcie?
chodzi mi o 1 laparo