CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam operację normalną - jajowód mi pękł, był krwotok wewnętrzny i szybko na stół. Jajowód zaszyli. Według mojego starego gina on i tak miał być niesprawny po tym wszystkim, ale na hsg wyszła obustronna drożność. Stary gin mnie straszył, że mimo drożności jajowody i tak mogą nie działać, bo np. rzęski nie przepychają jajka.AniaStaraczka85 wrote:Kate bo Ty miałaś ciążę pozamaciczna a widzę ze jajowody masz.drozne-przypomnij mi proszę jak miałaś ta ciążę usuwana? Laparoskopowo czy zachowawczo?
Aha, podczas pobytu w szpitalu zrobili mi jeszcze badanie na chlamydię, ona niby może powodować zrosty. Tylko skoro na hsg wyszła drożność, to nie wiem, czy te zrosty w ogóle były przyczyną cp? Może to był czysty przypadek?Po 3 latach starań, w końcu z nami
Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Super wieści, czyli urlop udany, gratulacjeMonia85 wrote:Cześć dziewczyny
okazało się, że z wakacji wróciłam w dwupaku 
. Życzę Ci spokojnej ciąży
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci
. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Mnie też wczoraj ta ginka kazała za 2 mSC zrobić znow chlamydie itp i tez straszyła ze ten jajowod może być po zabiegu niedrożny,ale poprawiłas mi Kochana humor!!! Dziekuje:)kate55 wrote:Ja miałam operację normalną - jajowód mi pękł, był krwotok wewnętrzny i szybko na stół. Jajowód zaszyli. Według mojego starego gina on i tak miał być niesprawny po tym wszystkim, ale na hsg wyszła obustronna drożność. Stary gin mnie straszył, że mimo drożności jajowody i tak mogą nie działać, bo np. rzęski nie przepychają jajka.
Aha, podczas pobytu w szpitalu zrobili mi jeszcze badanie na chlamydię, ona niby może powodować zrosty. Tylko skoro na hsg wyszła drożność, to nie wiem, czy te zrosty w ogóle były przyczyną cp? Może to był czysty przypadek?
To Twoja cp była widzę bardziej dramatyczna,dobrze że tak się skończyło!!!
kate55 lubi tę wiadomość
-
Monia GRATULACJE !!Monia85 wrote:dziękuję
brałam, pierwszy cykl po laparo, mam tylko lewy jajowód i w tym cyklu owu trafiła się właśnie z lewej strony 
Przerwałaś czarną passę
Spokojnej ciąży
Kurcze, ale mi humor poprawiłaś
-
Dobra,tera ja..
Wracam do gry,jestem w 4dc od dzis 1,5tabletki clo,we srode za tydzien monitoring.Bieremy sie do roboty,dosc lenistwa,w lipcu mam plan-dwie kreski bedà
Monia85, Ladybird:), Olcc., daktylek, Amc lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Super Jagna!!!ja też 4 dc ale niestety prawdopodobnie za 3 miesiace wrócę do gry,zobaczę co jeszcze powie w piątek gin z kliniki.Jagna 75 wrote:Dobra,tera ja..
Wracam do gry,jestem w 4dc od dzis 1,5tabletki clo,we srode za tydzien monitoring.Bieremy sie do roboty,dosc lenistwa,w lipcu mam plan-dwie kreski bedà
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!! -
Jagna 75 wrote:Dobra,tera ja..
Darling;) ja dzisiaj jestem w 3 dc, idę dzisiaj wyłudzić wizytę i doktorka, bo @ przyszła tydzień wcześniej niż się spodziewałam i nie mam terminu wizyty;) a trzeba by clo albo inny wspomagacz łyknąć
tudzież wstrzyknąć
także lecimy w tym cyklu niemalże @ w @ Jagna;)
też mam lipcowe plany rozwojowe!
Jagna 75 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
AniaStaraczka85 wrote:Super Jagna!!!ja też 4 dc ale niestety prawdopodobnie za 3 miesiace wrócę do gry,zobaczę co jeszcze powie w piątek gin z kliniki.
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!
No to Dziewczyny mamy zrównanie @
hehehe to musi być znak z góry! trzeba się brać do roboty!
"

-
AniaStaraczka85 wrote:Super Jagna!!!ja też 4 dc ale niestety prawdopodobnie za 3 miesiace wrócę do gry,zobaczę co jeszcze powie w piątek gin z kliniki.
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!
Aniu, a czy Ty jak wrócisz do gry to naturals czy raczej IUI? ja się zastanawiam...już 3 IUI miałam, jedno "udane"...naprawdę nie wiem co zrobić"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Mysle ze jesli nasienie slabe to wièksze szanse macie przez IUImamakejti wrote:Aniu, a czy Ty jak wrócisz do gry to naturals czy raczej IUI? ja się zastanawiam...już 3 IUI miałam, jedno "udane"...naprawdę nie wiem co zrobićAntoś IVF,Julisia natural

-
Jagna 75 wrote:Mysle ze jesli nasienie slabe to wièksze szanse macie przez IUI
Wiem Jagna, tylko cholerka odliczam sobie, że IUI robi się tylko 5-6 razy, potem IVF, a to będzie moja 4 IUI już....i jakoś tak realnie szanse mi się kurczą...no ale ciągle są
"

-
Monia85 wrote:Cześć dziewczyny
Monia85 super prezent z wakacji
Gratuluję! Niech się zdrowo rozwija 
U mnie 1dc i laparoskopia w tym cyklu wypada co prawda na 25 dc więc raczej cykl można spisać na straty
Miłego dnia kochane
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Jakie kurczà,kazda szansa to szansa choc w przypadku IUI 4 pierwsze dajà największe szanse.Trzymam jednak kciuki za was siostry.mamakejti wrote:Wiem Jagna, tylko cholerka odliczam sobie, że IUI robi się tylko 5-6 razy, potem IVF, a to będzie moja 4 IUI już....i jakoś tak realnie szanse mi się kurczą...no ale ciągle są

mamakejti lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Monia gratulacje! bedziecie z wieeelkim sentymentem wracac w to miejsce gdzie byliscie na wakacjach❤Monia85 wrote:Cześć dziewczyny

5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie wiem, bo moja nowa lekarka spoza kliniki twierdzi ze jak się raz zaszło w ciążę to zachodzą takie zmiany w organizmie ze łatwiej jest zajść naturalnie i ona radzi żeby po 3 mSC przerwy spróbować, ale ja nie wiem czy to na nasze nerwy,w takiej sytuacji nie da się nie liczyć dni płodnych. ..nie musimy na szczęście dziś podejmować decyzji,zobaczę co powie lekarz z kliniki w piątek, a le na dzisiaj to jestem nastawiona na kolejne IUI,a może coś się wydarzy naturalnie podczas tych 3 miesięcy kiedy mamy uważać żeby nie zajść?zobaczymy:)mamakejti wrote:Aniu, a czy Ty jak wrócisz do gry to naturals czy raczej IUI? ja się zastanawiam...już 3 IUI miałam, jedno "udane"...naprawdę nie wiem co zrobić