CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Kate bo Ty miałaś ciążę pozamaciczna a widzę ze jajowody masz.drozne-przypomnij mi proszę jak miałaś ta ciążę usuwana? Laparoskopowo czy zachowawczo?
Aha, podczas pobytu w szpitalu zrobili mi jeszcze badanie na chlamydię, ona niby może powodować zrosty. Tylko skoro na hsg wyszła drożność, to nie wiem, czy te zrosty w ogóle były przyczyną cp? Może to był czysty przypadek?Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Monia85 wrote:Cześć dziewczyny
okazało się, że z wakacji wróciłam w dwupaku
. Życzę Ci spokojnej ciąży
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
kate55 wrote:Ja miałam operację normalną - jajowód mi pękł, był krwotok wewnętrzny i szybko na stół. Jajowód zaszyli. Według mojego starego gina on i tak miał być niesprawny po tym wszystkim, ale na hsg wyszła obustronna drożność. Stary gin mnie straszył, że mimo drożności jajowody i tak mogą nie działać, bo np. rzęski nie przepychają jajka.
Aha, podczas pobytu w szpitalu zrobili mi jeszcze badanie na chlamydię, ona niby może powodować zrosty. Tylko skoro na hsg wyszła drożność, to nie wiem, czy te zrosty w ogóle były przyczyną cp? Może to był czysty przypadek?
To Twoja cp była widzę bardziej dramatyczna,dobrze że tak się skończyło!!!kate55 lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:dziękuję
brałam, pierwszy cykl po laparo, mam tylko lewy jajowód i w tym cyklu owu trafiła się właśnie z lewej strony
Przerwałaś czarną passę
Spokojnej ciąży
Kurcze, ale mi humor poprawiłaś
-
Dobra,tera ja..
Wracam do gry,jestem w 4dc od dzis 1,5tabletki clo,we srode za tydzien monitoring.Bieremy sie do roboty,dosc lenistwa,w lipcu mam plan-dwie kreski bedàMonia85, Ladybird:), Olcc., daktylek, Amc lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dobra,tera ja..
Wracam do gry,jestem w 4dc od dzis 1,5tabletki clo,we srode za tydzien monitoring.Bieremy sie do roboty,dosc lenistwa,w lipcu mam plan-dwie kreski bedà
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!! -
Jagna 75 wrote:Dobra,tera ja..
Wracam do gry,jestem w 4dc od dzis 1,5tabletki clo,we srode za tydzien monitoring.Bieremy sie do roboty,dosc lenistwa,w lipcu mam plan-dwie kreski bedà
Darling;) ja dzisiaj jestem w 3 dc, idę dzisiaj wyłudzić wizytę i doktorka, bo @ przyszła tydzień wcześniej niż się spodziewałam i nie mam terminu wizyty;) a trzeba by clo albo inny wspomagacz łyknąćtudzież wstrzyknąć
także lecimy w tym cyklu niemalże @ w @ Jagna;)
też mam lipcowe plany rozwojowe!Jagna 75 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AniaStaraczka85 wrote:Super Jagna!!!ja też 4 dc ale niestety prawdopodobnie za 3 miesiace wrócę do gry,zobaczę co jeszcze powie w piątek gin z kliniki.
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!
No to Dziewczyny mamy zrównanie @hehehe to musi być znak z góry! trzeba się brać do roboty!
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AniaStaraczka85 wrote:Super Jagna!!!ja też 4 dc ale niestety prawdopodobnie za 3 miesiace wrócę do gry,zobaczę co jeszcze powie w piątek gin z kliniki.
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!
Aniu, a czy Ty jak wrócisz do gry to naturals czy raczej IUI? ja się zastanawiam...już 3 IUI miałam, jedno "udane"...naprawdę nie wiem co zrobić"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Aniu, a czy Ty jak wrócisz do gry to naturals czy raczej IUI? ja się zastanawiam...już 3 IUI miałam, jedno "udane"...naprawdę nie wiem co zrobićAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Mysle ze jesli nasienie slabe to wièksze szanse macie przez IUI
Wiem Jagna, tylko cholerka odliczam sobie, że IUI robi się tylko 5-6 razy, potem IVF, a to będzie moja 4 IUI już....i jakoś tak realnie szanse mi się kurczą...no ale ciągle są"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Monia85 super prezent z wakacjiGratuluję! Niech się zdrowo rozwija
U mnie 1dc i laparoskopia w tym cyklu wypada co prawda na 25 dc więc raczej cykl można spisać na straty
Miłego dnia kochanePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
mamakejti wrote:Wiem Jagna, tylko cholerka odliczam sobie, że IUI robi się tylko 5-6 razy, potem IVF, a to będzie moja 4 IUI już....i jakoś tak realnie szanse mi się kurczą...no ale ciągle są
mamakejti lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
mamakejti wrote:Aniu, a czy Ty jak wrócisz do gry to naturals czy raczej IUI? ja się zastanawiam...już 3 IUI miałam, jedno "udane"...naprawdę nie wiem co zrobić