CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra laski mam skierowanie na Hsg za tydzień odbieram wyniki posiewu i jak będzie ok to jadę się zapisać prognozuje że po 18 lipca będę przebadana i mój mąż jednak też... Więc jestem już nakręcona trochę wystraszona ale pełna nadzieji
ufff idę do przodu (śmiech przez łzy)
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
ja głownie mam niedrożność ale też mam mięśniaka i pewnie jak już będą tam grzebać to będą chcieli usuwać...gdzieś czytałam że to sie robi "głową w dół" i jak sie ma nadciśnienie to jest to przeciwwskazaniem do zabiegu...a ja właśnie mam często bardzo wysokiePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
atena87 wrote:Dobra laski mam skierowanie na Hsg za tydzień odbieram wyniki posiewu i jak będzie ok to jadę się zapisać prognozuje że po 18 lipca będę przebadana i mój mąż jednak też... Więc jestem już nakręcona trochę wystraszona ale pełna nadzieji
ufff idę do przodu (śmiech przez łzy)
Antoś IVF,Julisia natural
-
Wedmoczka wrote:ja głownie mam niedrożność ale też mam mięśniaka i pewnie jak już będą tam grzebać to będą chcieli usuwać...gdzieś czytałam że to sie robi "głową w dół" i jak sie ma nadciśnienie to jest to przeciwwskazaniem do zabiegu...a ja właśnie mam często bardzo wysokie
-
A powiem Wam jako ciekawostkę-wiecie czemu tez potas miałam taki wysoki??? Po tym bobie co zezarlismy z mężem dwa dni wcześniej hahaha,wymyślili to moja mama z mężem jak czekali w ogrodzie pod szpitalem aż skończą mnie operowac:)))i wyguglali ze ro bob hahah
-
Cześć Piękne, już po wizycie, doktorek zapisał mi Mensinorm, ponoć nowej generacji, oczywiście iniekcje;( czy miała to któraś z Was? zaraz lecę po tour po mieście w poszukiwaniu tego cudu, bo mam zacząć dzisiaj, a we wtorek podglądanie jajeczek....
zaraz będę w tym wieku, że twarz trzeba by zacząć ostrzykiwać, a ja ciągle brzuch....
no to odliczamy....
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Cześć Piękne, już po wizycie, doktorek zapisał mi Mensinorm, ponoć nowej generacji, oczywiście iniekcje;( czy miała to któraś z Was? zaraz lecę po tour po mieście w poszukiwaniu tego cudu, bo mam zacząć dzisiaj, a we wtorek podglądanie jajeczek....
zaraz będę w tym wieku, że twarz trzeba by zacząć ostrzykiwać, a ja ciągle brzuch....
no to odliczamy.... -
Ladybird:) wrote:Proszę o radę.
Od poronienia prócz jednego cyklu ostatnio plamie po owulacji. Od ok 7 dpo.
Jakie badania zrobic ?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ladybird:) wrote:Proszę o radę.
Od poronienia prócz jednego cyklu ostatnio plamie po owulacji. Od ok 7 dpo.
Jakie badania zrobic ? -
mamakejti wrote:Cześć Piękne, już po wizycie, doktorek zapisał mi Mensinorm, ponoć nowej generacji, oczywiście iniekcje;( czy miała to któraś z Was? zaraz lecę po tour po mieście w poszukiwaniu tego cudu, bo mam zacząć dzisiaj, a we wtorek podglądanie jajeczek....
no to odliczamy....
Mój gin tez dzis sie obudził bo od ciazy 6mc-y minęlo i teraz ani rusz,kazał zwiększyc dawke clo na początek...ciekawe co dalej bedzieAntoś IVF,Julisia natural
-
Ja właśnie wróciłam z monitoringu i już ostatniego gdyż, pęcherzyki pękły albo wczoraj wieczorem albo dzisiaj :DD jestem megaa szczęśliwa ! Wczoraj jeszcze były dwa pęcherzyki, a dziś już ani śladu i płyn w zatoce widoczny
Pozostało czekać... Endometrium mam ponoć bardzo ładne, nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale na monitorze było 17mm
Możliwe, że mogę mieć takie duże??
Ladybird:), APS, Olcc. lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:Ja właśnie wróciłam z monitoringu i już ostatniego gdyż, pęcherzyki pękły albo wczoraj wieczorem albo dzisiaj :DD jestem megaa szczęśliwa ! Wczoraj jeszcze były dwa pęcherzyki, a dziś już ani śladu i płyn w zatoce widoczny
Pozostało czekać... Endometrium mam ponoć bardzo ładne, nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale na monitorze było 17mm
Możliwe, że mogę mieć takie duże??
Ale grube mega -
Ladybird:) wrote:Przyjmuje setkę i plamie .. Tsh idealne ,prolaktyna tez Cholera wie.
Moze mam nadżerke albo polipy ?!?!? -
Olcc. wrote:Wychodowalam pęcherzyk 19mm w 12 dc, rozmiar ok? Dostałam pregnyl i od dziś działamy na pełnych obrotach
. Trzymam kciuki, aby było szczęśliwe
Olcc. lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ladybird a ile u Ciebie trwa faza lutealna? nie skrocila sie?
Syringe wprawdzie nie stosowalam ale slyszalam dobre opinie. mysle ze nie zaszkodzi
Jagus to kciukamy
Dziewczyny ja dzisiaj bylam na usg i pecherzyk 19 mm mimo ze dopiero 10 dc! czyli mialyscie racje ze po 2 tabletkach clo moze przyspieszyc. za 2 dni mam wziac zastrzyk. niestety endometrium tylko 5 mm(( dostalam estrofem, nie wiem czy cos pomoze. ktoras miala podobny problem? mozna jeszcze jakos naturalnie mu dopomoc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 21:07
Tuśka87 lubi tę wiadomość
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników