CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Czyli to Twój pierwszy dzień ciazy:)
Jagna, oby lipiec był dla nas wszystkich szczęśliwysyringe lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ladybird:) wrote:Prolaktyne zawsze mAm nisko. Niższa niż normy i zawsze było ok. No WSZYSTKIE hormony mam ok w idealnym porządku.
Niestety to chyba cos w środkuAntoś IVF,Julisia natural
-
kate55 wrote:Podoba mi się takie myślenie
Jagna, oby lipiec był dla nas wszystkich szczęśliwy))
-
Jagna 75 wrote:Witaj w klubie paczka na lipcówki nam sie zbiera,lipiec da wysyp
)) nie tak na serio to jeszcze miesiąc będę uważać ale te dwa kolejne hmmm,coś by się stało gdybym zaszła???mi w szpitalu dziewczyna co ze mną leżała mówiła ze po łyżeczkowaniu odrazu zachodziła ze to ponoć nawet lepiej:)
Swoją drogą ona była 7 raz w ciąży, juz ma jedno dIecko a jedno straciła w 38 tc:((( udusilo się pepowina:((( wtedy mój problem stal się dla mnie duuuuzo mniejszy -
Ja86 wrote:Witam ja po usg 22 dc pecherzyk nie pekl ma 20 mm zasugerowalam ze moze cos na pekniecie (aha zobacze chyba @) niestety nic nie przepisal powiedzial ze ten pecherzyk nawet nie zbliza sie do scianki. To tak w skrocie dodam tylko ze to gin na nfz a ten co mnie prowadzi kazal czekać
Płacz, wściekłość,bezsilnosc, agresja 10
Jesli masz swoje naturalne ovu to nie masz co płakac,bedzie ok.Jajo 20mm dopiero szykuje sie do pękniecia.Proponuje sie starac bo kto wie w którym momencie ono zdecyduje sie na kolejny etap.
Wiele dziewczyn mialo tutaj nie miec ovu,a byla i nawet ciaze byly z cykli bezovulacyjnych...jednak mysle ze to nie sprawka ducha sw. lecz niekompetencji lekarzy i rutyny jaka ich ogarnia.Glowa do gory,bedzie dobrze
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Prolaktyne zawsze mAm nisko. Niższa niż normy i zawsze było ok. No WSZYSTKIE hormony mam ok w idealnym porządku.
Niestety to chyba cos w środkuNie wiem. Estrogeny też w normie? le to jest dziwne, że typowo po owulacji te plamienia. Inna dziewczyna tu na of właśnie po plamieniach wiedziała, że jest po owu. Potrafiła cała 2 fazę plamić i u niej nawet hsg nic nie wykazało.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Niestety to chyba cos w środkuVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Jagna trzymam kciuki za owocne lipcowe starania.
Ja codziennie jak otwieram szafkę z lekami i widzę fiolkę z clo to nie powiem, żeby mnie nie łamało.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Jagna trzymam kciuki za owocne lipcowe starania.
Ja codziennie jak otwieram szafkę z lekami i widzę fiolkę z clo to nie powiem, żeby mnie nie łamało.CzterolistnaKoniczyna, Opolanka 85 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
marzusiax wrote:Nie wiem czy za niska prolaktyna nie może być problemem. Ja miałam zwykle 2 dni plamienia, a jak brałam castangus na obniżenie prl to z 2 zrobiły się 4. Może zbieg okoliczności
Nie wiem. Estrogeny też w normie? le to jest dziwne, że typowo po owulacji te plamienia. Inna dziewczyna tu na of właśnie po plamieniach wiedziała, że jest po owu. Potrafiła cała 2 fazę plamić i u niej nawet hsg nic nie wykazało.
a pokarm pomroznony miałam na 2 mce do przodu hihihi