CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry...
no i jestem w kropce...wczoraj ok 14 wzięłam 1 tabletkę na wieczór zaczęła mi boleć głowa ...no i mam migrenę(
brać dalej czy....????Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Opolanka 85 wrote:Hej dziewczyny! Pomimo tego, że święta nie jestem, to byłam dziś na wycieczce na Jasnej Górze i zamówiłam msze wieczyste za siebie, AnięStaraczkę85, Jagnę75, Romę, Angie31, Agnes87, Kingę40, Tuśkę87, Ladybird i mamakejti
Tyle z Was pamiętałam, bo jesteście mi najbliższe! Oczywiście, w domyśle - za szczęśliwą ciążę i szczęśliwe urodzenie
Jaja będą, jak to ktoś przeczyta, same nicki internetowe:) Mąż ze mnie polewał
) Normalnie dziewczyny, przez następne 25 lat będzie już tylko lepiej!!!!! Poza tym, to myśleliśmy, że umrzemy w tym upale. Do świętego obrazu była mega kolejka, duszno, starsze panie sunęły się na kolanach... Ale czuję się natchniona, mama i teściowa też dały w mojej intencji kasiorkę i będzie dobrze! Czuję to w kościach!
P.S. Polska dała czadu na Euro! -
Opolanka 85 wrote:Hej dziewczyny! Pomimo tego, że święta nie jestem, to byłam dziś na wycieczce na Jasnej Górze i zamówiłam msze wieczyste za siebie, AnięStaraczkę85, Jagnę75, Romę, Angie31, Agnes87, Kingę40, Tuśkę87, Ladybird i mamakejti
Tyle z Was pamiętałam, bo jesteście mi najbliższe! Oczywiście, w domyśle - za szczęśliwą ciążę i szczęśliwe urodzenie
) Normalnie dziewczyny, przez następne 25 lat będzie już tylko lepiej!!!!! Poza tym, to myśleliśmy, że umrzemy w tym upale. Do świętego obrazu była mega kolejka, duszno, starsze panie sunęły się na kolanach... Ale czuję się natchniona, mama i teściowa też dały w mojej intencji kasiorkę i będzie dobrze! Czuję to w kościach!
P.S. Polska dała czadu na Euro!Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagna 75 wrote:He he,wiedzialam ze bagaź glówny Angie wypelni testami:-)
hahaha cel...atak na rossmana iiii gooool hihihi no dobra uciekam stąd bo kogo nie spotkam to już ma dwójkę szkrabow lub w drodze... i te pytania....aaaaa dajcie mi spokój na mnie przyjdzie czas!moze jeszcze w tym roku a jak nie to w następnym☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Witam. Miało być gorąco, a tu dzisiaj u mnie leje.
Nie ma mnie na liście mszalnej, więc nie mam wyjścia, muszę sama pojechać.Ta myśl juz od jakiegoś czasu krąży mi po głowie, tonący brzytwy się chwyta.
Wczoraj się dowiedziałam, że kolejna moja koleżanka w ciąży, trochę sobie popłakałam.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
P.S. Polska dała czadu na Euro!to bardzo miłe z twojej strony
Czestochowę bardzo miło wspominam bo 8razy wędrowałam tam z pielgrzymką, no i w największe święto na Jasnej Górze-czyli 26 sierpnia-mam urodziny
dlatego darze ogromnym sentymentem to miejsce. Mam nadzieje że Pan Bóg wynagrodzi Tobie w dużej ilości dzieci
A ja nieskromnie przyznam się że codziennie modlę się za was-byście doczekały w najbliższej przyszłości tego pięknego cudu
A co do wczorajszego meczu to emocje były do końca:) -
Opolanka 85 wrote:O nie, poradnia przedmałżeńska? A co to jest? Czy jak jesteśmy małżeństwem od 5 lat, to też musimy to zaliczyć? Masakra,ile jeszcze mnie niespodzianek czeka w tych nowych zamierzeniach
Zmieniając temat, jak samopoczucie? Czekasz do września ze starankami? A może serce podpowie coś wcześniej?
Mi pani na pierwszym spotkaniu w poradni kazała wyprowadzić się od narzeczonego wtedy jeszcze i zamieszkać dopiero po ślubie,a na niektóre pytanie nie wiadomo było czy mówić prawdę czy kłamać także było smiesznie:)) -
Opolanka 85 wrote:O nie, poradnia przedmałżeńska? A co to jest? Czy jak jesteśmy małżeństwem od 5 lat, to też musimy to zaliczyć? Masakra,ile jeszcze mnie niespodzianek czeka w tych nowych zamierzeniach
Zmieniając temat, jak samopoczucie? Czekasz do września ze starankami? A może serce podpowie coś wcześniej?
-
Opolanko, bardzo Ci dziękuję
czekam z niecierpliwością na wrzesień i wracam do gry. Chociaż strach jest ogromny... Ściskam Was mocno siostrunie moje i dobrej nocki Wam życzę
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Opolanko, bardzo Ci dziękuję
czekam z niecierpliwością na wrzesień i wracam do gry. Chociaż strach jest ogromny... Ściskam Was mocno siostrunie moje i dobrej nocki Wam życzę
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Dzień dobry...
no i jestem w kropce...wczoraj ok 14 wzięłam 1 tabletkę na wieczór zaczęła mi boleć głowa ...no i mam migrenę(
brać dalej czy....????
Ja brałam na noc, ciut lepiej... ale też skutki uboczne nie omijały mnieJeśli o anty mowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 21:37
Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
Aniu, wiec wrzesień jest nasz
i myślę że jeszcze pociągniemy za sobą kilka dam z tego forum. A co!!! Będzie się działo
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
P.S. Polska dała czadu na Euro!
Opolanko Kochana, nawet nie wiesz, jaką mi radość sprawiłaś o poranku, kiedy nadrabiałam wieści z naszego wątku...serdecznie dziękuję Ci za pamięć i intencje, jesteś kochana i życzę Ci z całego serca gromadki pociech!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagna 75 wrote:Opolanka,ten slub prawie tuz tuz,wspaniale.
Ja na razie nie mysle o slubie(jestem panną z odzysku)moze jak juz dziecko bedzie to pomyslimy.
Ja niestety koscielnego juz nie wezme,ale wszystko przede mną
Jaguś, da się i kościelny, uwierz, procedura trochę trwa, ale jak by były podstawy to możesz znów welon i białą kieckę założyć, w razie w możesz na mnie liczyć z procedurą
a tymczasem szykuj się na zieloną spódnicę!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
A ja drogie Panie dzisiaj pobieram ostatni zastrzyk i jutro podglądanie jajeczek, na szczęście mam huk roboty, więc nie mam kiedy rozmyślać
ściskam Was wszystkie i życzę dobrego startu w nowy tydzień, czy może ktoś testuje niedługo? dobre wieści by się przydały;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Jaguś, da się i kościelny, uwierz, procedura trochę trwa, ale jak by były podstawy to możesz znów w elon i białą kieckę założyć, w razie w możesz na mnie liczyć z procedurą
a tymczasem szykuj się na zieloną spódnicę!
Dziękuje ci za rade,teraz najwazniejsze dla nas to dziecko tyle do szczescia nam brakuje a potem kto wie..
Antoś IVF,Julisia natural