X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...

no i jestem w kropce...wczoraj ok 14 wzięłam 1 tabletkę na wieczór zaczęła mi boleć głowa ...no i mam migrenę :((

brać dalej czy....????

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:
    Hej dziewczyny! Pomimo tego, że święta nie jestem, to byłam dziś na wycieczce na Jasnej Górze i zamówiłam msze wieczyste za siebie, AnięStaraczkę85, Jagnę75, Romę, Angie31, Agnes87, Kingę40, Tuśkę87, Ladybird i mamakejti :) Tyle z Was pamiętałam, bo jesteście mi najbliższe! Oczywiście, w domyśle - za szczęśliwą ciążę i szczęśliwe urodzenie :) Jaja będą, jak to ktoś przeczyta, same nicki internetowe:) Mąż ze mnie polewał:)) Normalnie dziewczyny, przez następne 25 lat będzie już tylko lepiej!!!!! Poza tym, to myśleliśmy, że umrzemy w tym upale. Do świętego obrazu była mega kolejka, duszno, starsze panie sunęły się na kolanach... Ale czuję się natchniona, mama i teściowa też dały w mojej intencji kasiorkę i będzie dobrze! Czuję to w kościach!
    P.S. Polska dała czadu na Euro!
    Jestes kochana. Dziękuje :)

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Dzień dobry...

no i jestem w kropce...wczoraj ok 14 wzięłam 1 tabletkę na wieczór zaczęła mi boleć głowa ...no i mam migrenę :((

brać dalej czy....????
    Sprobuj wziąz drugą,zobaczysz czy efekt ten sam

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:
    Hej dziewczyny! Pomimo tego, że święta nie jestem, to byłam dziś na wycieczce na Jasnej Górze i zamówiłam msze wieczyste za siebie, AnięStaraczkę85, Jagnę75, Romę, Angie31, Agnes87, Kingę40, Tuśkę87, Ladybird i mamakejti :) Tyle z Was pamiętałam, bo jesteście mi najbliższe! Oczywiście, w domyśle - za szczęśliwą ciążę i szczęśliwe urodzenie :) Jaja będą, jak to ktoś przeczyta, same nicki internetowe:) Mąż ze mnie polewał:)) Normalnie dziewczyny, przez następne 25 lat będzie już tylko lepiej!!!!! Poza tym, to myśleliśmy, że umrzemy w tym upale. Do świętego obrazu była mega kolejka, duszno, starsze panie sunęły się na kolanach... Ale czuję się natchniona, mama i teściowa też dały w mojej intencji kasiorkę i będzie dobrze! Czuję to w kościach!
    Opolanko dziękuję kochana, Bozia napewno ci to wynagrodzi. Aby cię szczęście nie opuściło nigdy w życiu <3

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    He he,wiedzialam ze bagaź glówny Angie wypelni testami:-) :-)

hahaha cel...atak na rossmana iiii gooool hihihi no dobra uciekam stąd bo kogo nie spotkam to już ma dwójkę szkrabow lub w drodze... i te pytania....aaaaa dajcie mi spokój na mnie przyjdzie czas!moze jeszcze w tym roku a jak nie to w następnym☺

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Katka80 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Miało być gorąco, a tu dzisiaj u mnie leje.
    Nie ma mnie na liście mszalnej, więc nie mam wyjścia, muszę sama pojechać. :-) Ta myśl juz od jakiegoś czasu krąży mi po głowie, tonący brzytwy się chwyta.
    Wczoraj się dowiedziałam, że kolejna moja koleżanka w ciąży, trochę sobie popłakałam.

VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
    10 cs w tym 4 cykle z clo
    Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
    Termin porodu: 30 kwietnia 2017
    8p3oskjorung1yyh.png
  • agnes87 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Dziękuję, a kiedy Ty wracasz do starań?
    Na początku sierpnia wracam do gry :) no chyba że teraz w trakcie "nie-starania" cos wyjdzie :) A jeśli chodzi o clo lub inne wspomagacze to dopiero od września

• agnes87 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:
    Bardzo ci dziękuję :) to bardzo miłe z twojej strony :) Czestochowę bardzo miło wspominam bo 8razy wędrowałam tam z pielgrzymką, no i w największe święto na Jasnej Górze-czyli 26 sierpnia-mam urodziny :) dlatego darze ogromnym sentymentem to miejsce. Mam nadzieje że Pan Bóg wynagrodzi Tobie w dużej ilości dzieci :)
    A ja nieskromnie przyznam się że codziennie modlę się za was-byście doczekały w najbliższej przyszłości tego pięknego cudu :)
    A co do wczorajszego meczu to emocje były do końca:)

• AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:
    O nie, poradnia przedmałżeńska? A co to jest? Czy jak jesteśmy małżeństwem od 5 lat, to też musimy to zaliczyć? Masakra,ile jeszcze mnie niespodzianek czeka w tych nowych zamierzeniach :) Zmieniając temat, jak samopoczucie? Czekasz do września ze starankami? A może serce podpowie coś wcześniej?
    Tak Kochana do ślubu kościelnego musisz mieć nauki plus poradnia życia rodzinnego 3 spotkania chyba że macie zrobiony kurs naturalnego planowania rodziny w co wątpię hahahahha:)))) no chyba ze po cywilnym jest inaczej ale nie wiem,no takiw mieliśmy wymogi tylko my braliśmy konkordat cali cywilny razem z koscielnym:)
    Mi pani na pierwszym spotkaniu w poradni kazała wyprowadzić się od narzeczonego wtedy jeszcze i zamieszkać dopiero po ślubie,a na niektóre pytanie nie wiadomo było czy mówić prawdę czy kłamać także było smiesznie:))

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:
    O nie, poradnia przedmałżeńska? A co to jest? Czy jak jesteśmy małżeństwem od 5 lat, to też musimy to zaliczyć? Masakra,ile jeszcze mnie niespodzianek czeka w tych nowych zamierzeniach :) Zmieniając temat, jak samopoczucie? Czekasz do września ze starankami? A może serce podpowie coś wcześniej?
    Samopoczucie juz ok dziękuję, ale od wczoraj jakieś plamienia mam,ale w piątek gin potwierdził ze wszystko ok wiec póki co jestem spokojna.tak,w sierpniu mam zrobić wymazy chlamydie itp,a w kolejnym cyklu dróżnośc mam zrobić no i wtedy możemy wrócić do iui,choć włagnie liczę na to ze może wcześniej coś się uda na naturalnym cyklu bo jedna ginka mówiła mi ze jak juz hcg raz jest w organizmie kobiety to dochodzi do takich zmian ze łatwiej zajść naturalnie.

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala,jsk sie tu dziewczyny weekendujà,cisza...

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • roma Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanko, bardzo Ci dziękuję :-) czekam z niecierpliwością na wrzesień i wracam do gry. Chociaż strach jest ogromny... Ściskam Was mocno siostrunie moje i dobrej nocki Wam życzę :-)

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)

Wysłany: 26 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roma wrote:
    Opolanko, bardzo Ci dziękuję :-) czekam z niecierpliwością na wrzesień i wracam do gry. Chociaż strach jest ogromny... Ściskam Was mocno siostrunie moje i dobrej nocki Wam życzę :-)
    O to tak jak ja wracasz we wrześniu;)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Dzień dobry...

brać dalej czy....????

Ja brałam na noc, ciut lepiej... ale też skutki uboczne nie omijały mnie :/ Jeśli o anty mowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 21:37

Wedmoczka lubi tę wiadomość

• roma Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, wiec wrzesień jest nasz ;-) i myślę że jeszcze pociągniemy za sobą kilka dam z tego forum. A co!!! Będzie się działo ;-)

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie głośno, bedzie radośnie; )

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:

Opolanko Kochana, nawet nie wiesz, jaką mi radość sprawiłaś o poranku, kiedy nadrabiałam wieści z naszego wątku...serdecznie dziękuję Ci za pamięć i intencje, jesteś kochana i życzę Ci z całego serca gromadki pociech!

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Opolanka,ten slub prawie tuz tuz,wspaniale.
    Ja na razie nie mysle o slubie(jestem panną z odzysku :-))moze jak juz dziecko bedzie to pomyslimy.
    Ja niestety koscielnego juz nie wezme,ale wszystko przede mną

Jaguś, da się i kościelny, uwierz, procedura trochę trwa, ale jak by były podstawy to możesz znów welon i białą kieckę założyć, w razie w możesz na mnie liczyć z procedurą;)
    a tymczasem szykuj się na zieloną spódnicę!

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja drogie Panie dzisiaj pobieram ostatni zastrzyk i jutro podglądanie jajeczek, na szczęście mam huk roboty, więc nie mam kiedy rozmyślać;)

ściskam Was wszystkie i życzę dobrego startu w nowy tydzień, czy może ktoś testuje niedługo? dobre wieści by się przydały;)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Jaguś, da się i kościelny, uwierz, procedura trochę trwa, ale jak by były podstawy to możesz znów w elon i białą kieckę założyć, w razie w możesz na mnie liczyć z procedurą;)
    a tymczasem szykuj się na zieloną spódnicę!
    Wiem ze sie da bo kiedys mój proboszcz mnie namawial bym przyszla porozmawiac na ten temat,ze mi pomoze bo on zajmuje sie rozwodami.Jednak olałam to bo jakos nie myslalam ze kiedys zechce wziąc slub.Teraz jakos mi tak bardzo nie zalezy,slub to pewnie raczej z rozsądku kiedy dziecko bedzie by mialo wszystko legalnie.Minęlam juz 40ke wiec zwiàzek jest dla mnie wazny ale nie ma znaczenia czy formalny czy nie,a opinia innych mnie nie interesuje.W zyciu sà rzeczy wazne i mniej wazne,zycie nauczylo mnie tego wiec szczèscia wiecej nie da mi papier.Moze gdybym byla mlodsza to moze bym sie wzièla za to ale nie mam ochoty rozdrapywac starych ran i mieszac jeszcze komus w zyciu by byc wolna wobec kosciola.Ja mam swoje spokojne zycie a mój ex pewnie tez wiec niech tak pozostanie,zle mu nie zycze wiec zyje czystym sumieniem bez nienawisci.
    Dziękuje ci za rade,teraz najwazniejsze dla nas to dziecko tyle do szczescia nam brakuje a potem kto wie.. :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1743 1744 1745 1746 1747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ