CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuśka87 wrote:Laski, pytanie. Jestem po IUI no I czekamy, czy sie zagniezdzi. Moja mama caly czas chodzi za mna i upomina. Chcialam ustawic sobie lezak- nie podskakuj z krzeslem, bo to wstrzasy. Zaplanowalam rwanie wisni - abaolutnie, bo nie wolno wyciagac rak. No kurde, rzeczywiscie nie wolno? Już teraz to ma tak duze znaczenie?Antoś IVF,Julisia natural
-
marzusiax wrote:Pana u mnie dziś jest bardzo jasna a następny dzień mocna krecha. Może u ciebie też tak bedzie za pare dni.
Jagna tą mutacje ma bardzo dużo ludzi tylko o tym nie wieAntoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:mi lekarz mówi że w ciąży byłam to pękają mi ....tylko za słabe było endo lub bardzo długie cykle i dlatego tak się stało więc zobaczymy. W cyklu co zaszłam w ciąże musiał pęknąć pęcherzyk
tak to niestety nie działa
ania1985 wrote:Jest wynik 56.7 niestety spadła w porównaniu z poniedziałków było 105Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 22:12
-
Cześć Dziewczyny. I kolejny cykl na marne
Poszłam w poniedziałek do gina w 12 dc. Miałam mieć ze sobą podwójną dawkę pregnylu 10000, poniewaz w poprzednim cyklu dawka 5000 nic nie dała. No i tym razem podwójna dawka też nic nie dała. Pęcherzyk miał 23mm, dostałam pregnyl i nie pękł. Dziś miał 24,5mm. Jeszcze jutro mam przyjść, bo mój gin mówił , że to wg niego dziwna sprawa. Zaproponował, że szkoda czasu na testowanie potrójnej dawki tylko od razu zrobiłby mi laparoskopowe nacinanie pęcherzyków. Miała któraś z Was taki zabieg? To jest ta słynna laparoskopia?
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuje za Wasze wsparcie. Staram się nie rozklejac żeby mój syn nie widział, ze płacze.
Nie dodzwoniłam się dziś do mojego ginekologa i nie wiem co z tym duphastonem. Czy mam go już odstawić?34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Dziewczyny dziękuje za Wasze wsparcie. Staram się nie rozklejac żeby mój syn nie widział, ze płacze.
Nie dodzwoniłam się dziś do mojego ginekologa i nie wiem co z tym duphastonem. Czy mam go już odstawić?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
A ja czekam na koniec meczu żeby rzucić się jak ta lwica na zebre aby wbić swe kły w świeże mięcho
Dobrej nocy laski życzę.marzusiax lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Jagna 75 wrote:Wizyta..jakos nie spodxiewalam sie ze na drugiej wizycie lekarz powie ze to juz wszystko.
Poprostu diagnostyke dokonczyl to co zaczèlam(brakowalo trzech badan)wydal zalecenia i wypisał informacje ze nie stwierdzono przesłanek sugerujàcych trombofilie wrodzonà ani nabytà.Na tym poprostu koniec.Nic wiecej nie sugerował by jakies badania...myslalam ze jesli APS wykluczymy to moze w jakims innym kierunku zaleci badania,a tu nic.Troche rozczarowana jestem,tyle ze po pierwszym poronieniu to na nfz nic nie wskóram niestety.Moge jedynie szukac dalej na wlasną reke,ale na razie daje spokój.Jest nadzieja ze to co mówił o tej mojej mutacji ze ona mogla byc w duzym stopniu przyczyną poronienia.Dobrze ze chociaz mój gin zdecydował ssm od siebie ze wlączymy clexane,tu jestem spokojniejsza,no i ze te mutacje mam obstawioną lekami25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
ania1985 wrote:Dziewczyny dziękuje za Wasze wsparcie. Staram się nie rozklejac żeby mój syn nie widział, ze płacze.
Nie dodzwoniłam się dziś do mojego ginekologa i nie wiem co z tym duphastonem. Czy mam go już odstawić?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
MonaLiza wrote:Cześć Dziewczyny. I kolejny cykl na marne
Poszłam w poniedziałek do gina w 12 dc. Miałam mieć ze sobą podwójną dawkę pregnylu 10000, poniewaz w poprzednim cyklu dawka 5000 nic nie dała. No i tym razem podwójna dawka też nic nie dała. Pęcherzyk miał 23mm, dostałam pregnyl i nie pękł. Dziś miał 24,5mm. Jeszcze jutro mam przyjść, bo mój gin mówił , że to wg niego dziwna sprawa. Zaproponował, że szkoda czasu na testowanie potrójnej dawki tylko od razu zrobiłby mi laparoskopowe nacinanie pęcherzyków. Miała któraś z Was taki zabieg? To jest ta słynna laparoskopia?
Antoś IVF,Julisia natural
-
Roma,mam nadzieje ze tobie powiększy diagnostyke a nie jak mnie by wykluczyc tylko trombofilie i koniec,przeciez immunologia to szeroki temat i wiele czynników sklada sie na zdrową ciàze.Szkoda ze tylko tyle dzis mial mi do powiedzenia ze nie mam juz po co przyjezdzac.Dał mi nadzieje ze cos zrobi,ze tam moze diagnostyke zrobic bo w Kr nie za bardzo,pojechalam i dostalam kartke z wypisem iz nie stwierdzono trombofili.Tyle to ja wiedzialam gdy przeczytalam wynik na necie.Cóz,jesli nie zajde w ciàze to moze cos od wrzesnia jeszcze rusze z badaniami,tylko brak pomyslu w którym kierunku.Moze po twojej wizycie sierpniowej cos mnie nakieruje.Jesli zajde w ciaze teraz to oby tylko ta mutacja i witD byla mi cierniem...
Cóz,niech sie dzieje wola Boza,od badan na razie musze odpoczàc.
Niestety łatwo nie jest,ale jestem przyzwyczajona ze musze wiele pokonac,dam radekto jak nie ja!
-
Dziewczyny, czy któraś brała z clo castagnus? czy powinno się casta odstawić? kurcze zapomniałam dzisiaj zapytać lekarza na wizycie ;(
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
marzusiax wrote:Dobrego immunologa w polsce to ze świecą trzeba szukać. Z crohnem sobie nie radzą, a co dopiero z nawracającymi poronieniami.
Jagna w krk to u genetyka byłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 23:48
-
Xaxa wrote:Dziewczyny, czy któraś brała z clo castagnus? czy powinno się casta odstawić? kurcze zapomniałam dzisiaj zapytać lekarza na wizycie ;(Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja już też nie biorę castagnus już dawno obniża prolaktynie ale wydłuża cykl. Sorry że byłam wczoraj taka ale mam ostatnio nerw do lekarzy ze nie rozumieją pacjentów. Może faktycznie źle doczytałam jaka ma średnicę jajko bo nic zobaczymy
Nadal testy owulacyjne negatywne a lekarz durny. Mając pecherzyk 1,16 cm jak można komuś powiedzieć że za 2-3 dni owulacja? Ja stawiam ze od dziś z 5 dni bo 2 mm na dobę rośnie
Nie mogę się doczekać Jagna twojej bety to już we wtorek. Może wy chociaż przyniesiecie dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 07:48
-
Dzieki za odp
troche szkoda, ze nie powinno sie laczyc, na mnie casta fajnie dziala, lacznie z leczeniem tradziku
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Dzien dobry dziewczyny!
Na dzis w wisielczym nastroju bez siły i ochoty na cokolwiek, oby mi przeszło bo słabo widzę dzis ten dzien a mam trenować nowa kobietkęmoze mi cierpliwości braknąć
Jagna to jeszcze pare dni do twojej bety ! Czekam cierpliwie i zaciskam kciukasy
Aniu przykro mi ze to tak sie potoczyło:( chyba lepiej jak odsyawisz dupka to sam sie organizm oczyści! Bądź dzielna a następna ciaza zakończy sie szczęśliwym rozwiązaniem !
Będzie córeczka