CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:A w poprzednim cyklu bralas clo tak samo?i monit tez mialas w 12dc?i jakie wtedy jaja mialas?
Tak w poprzednim cyklu brałam tak samo 5-9 i w 12dc monit, jajo miało 19 mm i w tym dniu dostałam zastrzyk
Ta wizyta którą sobie zarezerwowałam na 14 dc też nie jest u mojego lekarza, bo mój na urlopie...martwię się, że te dwa dni różnicy coś mi pokićkająWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 11:16
7 cs szczęśliwy
-
Olcc. wrote:Tak w poprzednim cyklu brałam tak samo 5-9 i w 12dc monit, jajo miało 19 mm i w tym dniu dostałam zastrzyk
Ta wizyta którą sobie zarezerwowałam na 14 dc też nie jest u mojego lekarza, bo mój na urlopie...martwię się, że te dwa dni różnicy coś mi pokićkająAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:No to powiem ci ze jezeli w 12dc mialas zastrzyk przy 19mm to nie mozesz czekac do 14dc.Szukaj lekarza gdzies...choc ja zastrzyk mam kiedy jajo gdzies 21-22mm ale to ewentualnie jeden dzien by ratowalo dwa to juz mogą byc za duze.Poprostu szukaj gina który zrobi ci monitoring
Dziękuję Jagna, podzwoniłam po medicoverach i udało mi się umówić wizytę na 13dc na godz. 8:20 rano, więc nie powinno być różnicy, tyle tylko, że nie będzie to u mojego lekarzapanan12 lubi tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
panan12 wrote:prolaktyna;
na czczo- 11,39 ng/ml
po godzinie - 119,1 ng/ml
Wracam właśnie z monitu, pękły pęcherzyki w obu jajnikach) Także bardzo mocno trzymam teraz kciuki, żeby się udało. DoktoreK nawet wróżył bliźniaki
Parsleyek, marzusiax, Katka80 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
panan12 wrote:stąd że po godzinie powinna wzrosnąć 6-krotnie a mi wzrosła 10 krotnie. Mam pomysł że nie brać leków tylko mieć wszytsko gdzieś zdrowo się odżywiać nie stresować i będzie lepiejPo 3 latach starań, w końcu z nami
Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
domyślił się po tym jak mu powiedziałam , że bolesne miesiączki, długie cykle często bezowulacyjne i jajeczka są małe źle pękają i wykres taki trójkątny raz wysoka temp raz niska ....ja dziś mam 15 dc faza pęcherzykowa to się robi w pierwszej fazie bo w drugiej wynik zawsze jest podwyższony....tak po tym się domyślił ...trzeba poprostu wyluzować nie stresować się i nie chcieć za bardzo dziecka..każdy tak mówi "jak wyluzowałam od razu zaszłam w ciąże )
-
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:a skąd w ogóle był ten pomysł z hiperprolaktynemią?
Wracam właśnie z monitu, pękły pęcherzyki w obu jajnikach) Także bardzo mocno trzymam teraz kciuki, żeby się udało. DoktoreK nawet wróżył bliźniaki
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Tez staram się myśleć pozytywnie:-) i prawda jest taka ze dołek bierze mnie tylko jak znów dostane okres, ale 2 dni złości a potem znów pozytywne myślenie i nadzieja ze nowy cykl to moze byc ten cykl
Olcia, a Ty na jakim etapie jesteś teraz?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017