CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Jagna ja chętnie! wygląda pysznie
Zazdroszczę ogrodu i możliwości śniadanek na świeżym powietrzua ja od jutra zaczynam przygodę z clo... Nowy cykl, nowe nadzieje!
Dobrej niedzieli dziewczętaAntoś IVF,Julisia natural
-
Hej Kobietki. Czytam Was prawie codziennie ale jakoś ciężko wbić mi się w temat
U mnie pierwszych cykl z clo niestety bez efektu. Wydaje mi się ze jaja pękly przerośnięte w 23 dc bo wtedy czułam mega ból. No ale już jestem z nową nadzieją z clo od 3 dc. Jutro 10dc i idę oglądnąć co tam urosło
-
Paulina_90 wrote:Hej Kobietki. Czytam Was prawie codziennie ale jakoś ciężko wbić mi się w temat
U mnie pierwszych cykl z clo niestety bez efektu. Wydaje mi się ze jaja pękly przerośnięte w 23 dc bo wtedy czułam mega ból. No ale już jestem z nową nadzieją z clo od 3 dc. Jutro 10dc i idę oglądnąć co tam urosło
W takim razie powodzenia! Oby to był TEN cykl. I daj znać jak poszło jutro na wizycie. Ja dopiero będę zaczynać, więc kompletnie nie wiem czego mogę się spodziewać po clo.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Malowanka wrote:Jagna a ty coś zauważyłas jakieś objawy czy starasz się ich nie szukać? Ten 12 i 13 to bardzo blisko już
Moze i blisko ale staram sie nie myslec i nie nakrècac,bedzie co ma byc nie ma sposobu by cos zmienic,moze jakis maly stresik bedzie w srode ale jesli nie ten cykl to moze nastepnyAntoś IVF,Julisia natural
-
Parsleyek wrote:W takim razie powodzenia! Oby to był TEN cykl. I daj znać jak poszło jutro na wizycie. Ja dopiero będę zaczynać, więc kompletnie nie wiem czego mogę się spodziewać po clo.
ObyJakoś póki co podchodzę na luzie. Ja w pierwszym cyklu z Clo miałam bardzo dużo objawów, których nie miałam w cyklach naturalnych. Ale wiadomo, że każda reaguje inaczej. Postaram się jutro dać znać, w końcu z Wami raźniej
No i oczywiście trzymam kciuki za Ciebie, pozytywny rozwój wydarzeń i jak najkrótszą przygodę z clo
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Paulina_90 wrote:Hej Kobietki. Czytam Was prawie codziennie ale jakoś ciężko wbić mi się w temat
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziękuję Jagna
Trzymam kciuki za Twoją betę. Oby się udało
-
A do mnie wczoraj zawitała @
. No ale nie nastawialam się na ten cykl. Teraz oby do hsg
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny