CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Sis a co z kotkiem? Bierzecie go?
Jeszcze sie ze mnie nasmiewał ze jak patrzyl na mnie jak tule tego kota yo mialam takie maslane oczy i usmiech od ucha do ucha.Bylo mi tak przykro,no normalnie dupek jest i tyle.A kot piękny i bardzo towarzyski.Ech,szkoda gadac juz nie chce o tym myslec dzisAntoś IVF,Julisia natural
-
Dodam ze kolezanka spuscila nam jeszcze z ceny ale dla mojego meza to za malo,za darmo to by wziąl,bo jeszcze ją trzeba wysterylizowac a to tez kasa.Kurcze,jesli jutro mi powie ze o kase chodzi to sama kupiec tego kota za swoje nadgodziny i tyleAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Kinia to moze i hsg co sie przesunie wczesniej skoro @ wczesniej?Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagna 75 wrote:Dodam ze kolezanka spuscila nam jeszcze z ceny ale dla mojego meza to za malo,za darmo to by wziąl,bo jeszcze ją trzeba wysterylizowac a to tez kasa.Kurcze,jesli jutro mi powie ze o kase chodzi to sama kupiec tego kota za swoje nadgodziny i tyleAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
jatoszka wrote:ja robiłam w 8 dniu cyklu i lekarz mowił ze do 10 max robią
jatoszka lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Malowanka wrote:Panan a masz zbadane wszystkie hormony? Jja np miałam podwyższone lh i testy owulacyjne nawet w czasie miesiączki wychodziły mi pozytywne (od tego w ogóle zaczęły się moje podejrzenia że coś jest nie tak)
U mnie hormony są wporzadku -
Hej dziewczyny!
Jagna bierz kota ! Faceci czasami sami nie wiedza co chcą. U mojego brata tak było z psem najpierw mówił ze by chciał, jak pies sie znalazł to juz nie i tak sam nie wiedział. Wiec bratowa wzięła pojechała psa kupiła i zgadnij czyj to jest teraz ulubieniec
Tuśka współczuje tego stresu ! Oby wszystko było dobrze. Mojego męża babcia juz jest w nienajlepszej formie i co teściowie dzwonią to mnie jakis taki strach przeszywa ze moga ze zła nowiną dzwonić.
Kinga to małpiszonek ci miesza w planach. U mnie to zawsze tak jest ze jęk potrzebuje by sie spóźniła to przychodzi wczesniej a jak ma byc szybciej to znowu sie opoźnia.
A ja sie martwię bo od środy mam plamienia takie na brązowo i w sumie to wkładka by mi wystarczyła . Nie wiem co sie to mi porobiło i meczy mnie łażenie z tymi podpaskami.
Miłego dzionka kobietki ja zmykam work work work
Będzie córeczka -
panan12 wrote:Dziś pozytywny test owulacyjny
dwie krechy pozniej wam wyśle zdjęcie. Idę dziś do ginekologa na monitoring i jak nie pękło niech da zastrzyk
teraz działamy dopóki owu nie wyznaczy owulacji
Antoś IVF,Julisia natural
-
Wlasnie wracam z wc,na wkladce plamki...niestety @ nadchodzi,zostsly mi trzy tabletki dupks sle chybs go nie wezme bo bedzie mi hamowalo @.
Trudno,kolejny cykl kolejne starania kiedys w koncu musi sie udacMsm nadzieje ze którejs z was sie uda najlepiej obie Tuska i Mamakejt
Antoś IVF,Julisia natural
-
A ja dzwoniłam do kliniki i kazali pisać do lekarza. Więc napisałam i wyjaśniłam i powiedział że wszystko jest w porządku i wszystko zostaje bez zmian.
Sis przykro mi, że u ciebie znowu zonk. Tak bardzo liczyłam, że ci się uda. Ale następny cykl jest nasz, to już najwyższy czasAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Jagna 75 wrote:Snilo mi sie dzis ze bylam na wizycie w klinice na początku cyklu i lekarz powiedzial ze teraz czas na IUI...Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤