CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Pół roku a konkretniej 4 cs . To już mnie tak przerosło tą chęć bycia mama ze nie mogę na niczym się skupić. Ja muszę iść ale chyba do psychologa
. Hehe. Może Bozia niechce dac. Niedługo przeprowadzam się do nowego domu może wtedy zajde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 22:17
Antoś IVF,Julisia natural
-
Zajmij się nowym domem, jego urządzeniem. Pozwoli Ci to oderwać myśli. Może za bardzo chcesz za dużo myślisz analizujesz i się blokujesz, a może musisz się wyciszyć, odpuścić...Znajdź dobrego gonekologa, dobry ginekolog i od razu człowiek spokojniejszy. Przynajmniej ja tak mialam. Wierzyłam mu bo wiedziałam że wie co robi. Z Twoich wypowiedzi widze że jesteś bardzo nakręcona na dziecko i naprawdę Cię rozumiem bo też to przechodziłam. Ale jak się nie udaje to naprawdę trzeba spróbować odpuścić bo można zwariowac
Angie 31 lubi tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
panan12 wrote:Pół roku a konkretniej 4 cs . To już mnie tak przerosło tą chęć bycia mama ze nie mogę na niczym się skupić. Ja muszę iść ale chyba do psychologa
. Hehe. Może Bozia niechce dac. Niedługo przeprowadzam się do nowego domu może wtedy zajde
A otoczenie nie dokucza ci? ktoś bliski jest w ciąży itd itp nie da się tej chęci wywalić z głowy.Wiem ale można to jakoś obejść☺ każdego dnia porozgladaj się wokół i znajdź przynajmniej jedną rzecz dlaczego jest fajnie jeszcze poczekać...zaraz znajdzie się druga i trzecia rzecz a chęci niech pozostaną☺ cycki do góry i korzystaj z tego że jeszcze nie teraz bo później to już nie jest tak rumiankowo ale za to przecudownie☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Moje Drogie,
nie idę dzisiaj betować, nie ma po co, @ mi się rozkręca, plamię już konkretnie, czyli u mnie ovitrelle utrzymuje się dłużej niż te 10 dni wskazane w ulotce (betowałam w 12 dniu po zastrzyku). nawet nie wiem czy mi smutno....
Jagna-ciesz się kotem! mam nadzieję, ze pójdziesz na betę w piątek!
Panan - szalej,żeby ten dominator jajnikowy zmienił sie w fasolkę!
Kinga i Wedmoczka - dobrych wyników przed hsg! Żeby zabieg był terminowy i pozytywne wyniki!
Dobrego dnia, ja wkręcam się w robotę, żeby nie myśleć, ale i tak muszę gina na cito zorganizować...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Monia85 wrote:Porada dnia po wykresem OF
"Jeśli marzysz o bliźniętach, czas działa na Twoją korzyść. Im kobieta starsza, tym szansa na ciążę mnogą wzrasta".
chyba dlatego, że wraz z wiekiem częściej korzystamy ze wsparcia medycznego;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Moje zalecenia:
Clostylbegyt drugiego dnia cyklu 2 tabletki, trzeciego 3 tabletki czwartego dwie tabletki.
Jest w porządku? Jak Wy stosujecie?Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Lonia1990 wrote:Moje zalecenia:
Clostylbegyt drugiego dnia cyklu 2 tabletki, trzeciego 3 tabletki czwartego dwie tabletki.
Jest w porządku? Jak Wy stosujecie?
u mnie przez dwa cykle: od 3dc do 7 dc po 1
potem gin przerzucił mnie na inny dopalacz jajek
z tego co obserwuje dziewczyny biora zazwyczaj 5 tabletek w jednym cyklu, w różnym układzie, Ty masz 7 tabsów
to Twój 1 raz z clo? jak na 1 raz to trochę z grubej rury, ale trzeba zaufać lekarzowiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 08:04
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Monia85 wrote:Panan a jakie badania masz zrobione? Mąż się badał? Moje pierwsze miesiące starań były tragiczne, szczególnie że wszyscy zachodzili przy pierwszej próbie, a później jakoś przywykłam i zobojętniałam. Później jeszcze 30 urodziny mnie dobiły, a później były 31 i tak leci... Jeszcze nie masz się czym martwić
Brałaś clo?
Brałam teraz CLO temperatura wzrasta . W tamtym roku pękł pecherzyk ciaza była i poronilam wczoraj pecherzyk 17 mm zobaczymy -
mamakejti wrote:u mnie przez dwa cykle: od 3dc do 7 dc po 1
potem gin przerzucił mnie na inny dopalacz jajek
z tego co obserwuje dziewczyny biora zazwyczaj 5 tabletek w jednym cyklu, w różnym układzie, Ty masz 7 tabsów
to Twój 1 raz z clo? jak na 1 raz to trochę z grubej rury, ale trzeba zaufać lekarzowi
Tak pierwszy raz z clo, mam brać tabletki na raz? czy każdą o innej porze dnia?Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
-
Lonia1990 wrote:Moje zalecenia:
Jest w porządku? Jak Wy stosujecie?
Czasem jest jakas dziewczyna co bierze po dwie tabletki ale zeby trzy...jesli chodzi o dawkowanie to ja bym brala jednà rano drugą wieczorem a jesli trzy to rano/poludnie/wieczorem .Lekarz powinien sprecyzowac jak łykac lekiAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:To decyzja lekarza ale zeby pierwszy raz i taką dawką?No cóz pozostaje zaufac lekarzowi,odwazny.
Czasem jest jakas dziewczyna co bierze po dwie tabletki ale zeby trzy...jesli chodzi o dawkowanie to ja bym brala jednà rano drugą wieczorem a jesli trzy to rano/poludnie/wieczorem .Lekarz powinien sprecyzowac jak łykac leki
Zbyt duża dawka może zaszkodzić? Czy po prostu trzeba zaczynać od małej dawki by mieć ASA w rękawie?Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
-
Poza tym witam sie i o samopoczucie reszty pytam
Jakos dobry humor mam mimo iz wiem ze @ tuz tuz,juz czekam na nią w sumie.Moglaby przyjsc w sobote bo w 3 dc moglabym jechac do kliniki a tak to mi weekend koliduje i praca przez weekend bo mam popoludniowki i nie ma opcji zamienic sie bo z szefem pracuje(kolezanka urlop ma)..ha ha ja juz planuje kolejny cykl a jeszcze ten sie nie skonczyl,ale na wkladce beźowy slad wiec juz niebawem
http://static.pokazywarka.pl/i/6750258/369041/fb-img-1468302249432.jpg
Antoś IVF,Julisia natural